Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα...

τι μου κάνετε; Είναι η κοπέλα εδώ για τον Αργύρη και τα πάνε πολυ καλά. Χαίρομαι!

Η ελενίτσα τα πήγε πολύ καλά στη συνέντευξη αλλά αφήνω να σας τα πει η ίδια όταν γυρίσει.

Λενάκι να πας και σε τρίτο γιατρό. Μα τι να πω ρε παιδί μου, να μην έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν τελικά;

Πάω στα παιδιά

σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερα

καλα αποτελεσματα λεναλ.ελπιζω μεσα στους ορους να υπαρχει και ιντερνετ.εννοειται ετσι.........

λωρακι πως ειναι το ματακι ματακια μου?

μαρινακι εσυ ολα καλα θελω να πιστευω ε?πως ειναι μαριαλενα σας?ο γιωργακης?

4ywWp2.png

Ειρηνάκι καλύτερα είναι το μάτι. Βλέπω θολά προς το παρόν αλλά εντάξει.

Η κοπέλα που ηρθε για τον μικρό μου άρεσε πολύ. Μια χαρά τα πήγε και ο Αργύρης μαζί της...

Τι κάνετε;

Μανιταράκι που βρίσκεσαι;

Μαρινάκι διαβασμα;;;;

οι υπολοιπες;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

koritsia μου ευχαριστω για τις ευχες στο φεις....

για όσες δεν πρόλαβαν το νέο, ΄περιμενουμε κοριτσακι, ΠΑΛΙ!!!

Αχχχ, ποσα πρεπει να κανω για να πετυχω το γιο! :tongue:

Πλάκα φυσικα, αλλά ποτε δεν ξερεις, ένας τρελος δεν λέει όχι και σε ένα ακομη παιζακι......

Όσο το σκεφτομαστε τόσο μας αρεσει, θα ειμαστε φοβερη ομαδα τελικά!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Σας διαβασα γρηγορα όμως.... να μου ειστε παντα καλα.

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου γυρισα!!!!

Λοιπον,ολα καλα,το ωραριο ειναι 8-1600 και ουφφφφφφφ μου φυγε ενα βαρος που δε θα κανω απογευματινοοοο :)

Σε κανα δυο βδομαδες θα παω για μαθητεια και αν ολα πανε καλα και μεινουν ευχαριστημενοι 1η Απριλη ξεκιναω κανονικααα!! :)

Ειμαι λιγο χαρουμενη και λιγο λυπημενη.....ο μικρος μου μολι μπηκα σπιτι ετρεξε κατ ευθειαν στη αγκαλια μου...θα μου λειψει ο τοσοδουλης μου μωρε...τεσπα,αυτα τα νεα μου :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Τάο μου κι άλλος κορίτσαρος σας έρχεται! Με το καλό!

Περίοδος αλλαγών διαβάζω, για μένα, την Angel, την Ελένη αλλά και τη Λορέτα που άρχισε να αφήνει λίγο τον Αργυράκο με την κοπέλα! Μεγαλώνουν τα βλαστάρια μας!

Ελενάκι στις περιόδους που διανύουμε μόνο να χαρείς πρέπει που θα ξεκινήσεις δουλειά, δεν είναι εποχές που τέτοια νέα πρέπει να μας στεναχωρούνε!

Λορέτα μου πολύ χαίρομαι που ο Αργυράκος τα πάει σούπερ με την κοπέλα! Θα μπείτε και σε σειρά και θα μπορεις και εσύ να πηγαίνεις πιο άνετα έστω και λίγο στη δουλειά ή όπου αλλού θέλεις!

Εμείς καλά, φτού φτού το κοριτσάκι μου από χτες το πρωί δεν ξανάκανε εμετό μόνο κάποιες διάρροιες, μακάρι να ήταν το γάλα που αλλάξαμε και να ηρεμήσει!

Γλυκούλα εσύ έμπλεξες με τους γιατρούς, είναι θέμα πάντως να μην ξέρεις ποιόν να εμπιστευτείς!

Πολλά φιλάκια σε όλες τις υπόλοιπες, διάλλειμα τέλος!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!Αυτο λεω κι εγω γμτ....τετοια δουλεια δε βρισκεις κι εμενα ηρθε στα ποδια μου....μην ειμαι αχαριστη....

Αντε τα λεμε οταν σχολασεις!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ταο μου μπραβο για τον 4ο κοριτσαρο! Οταν εμεις οι αγορομανες θα παρακαλαμε τους γιους μας για λιγη σημασια εσυ θα εχεις 4 κορακλες να σε πηγαινουν θεατρα, κομμωτηρια, αγορες... Ελενακι η δουλεια ακουγεται πολυ καλη! Αχ θα σε χασω ομως! Κλαψ! Μαρινακι οπως τα λες ειναι! Αλλαζουμε φαση κ ειναι λιγο δυσκολο αλλα κ ωραιο! Η μικρη σου προσαρμοστηκε λιγο ε? Οι υπολοιπες? Μαρια? Αννια? Χαρα? Που ειστε? Τζες? Η πρινσι δουλεια! Ειρηνη? Καλε το μανιταρι που ειναι? Αντε γιατι γραφω κ απο το κιν. Σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΝΑΛ!!!!!!!!!!!!!

με το καλο να ξεκινησεις .αχ αντε να μου πεσει και εμενα τιποτα στα ποδια ρε παιδια.

λωρακι αντε να περασει γρηγορα και να γειανει ρε γιαννη,ασχετο

βαγγελιτσα τα διαβασαμε τα νεα σου.μπραβο να κανετε οσα παιδια θελετε και να ειστε παντα ευτυχισμενοι.ρε παιδια τι δουλεια πρεπει να κανεις για να εχεις 4 παιδια?

μανιταρακι μαλλον θα σου εχουν σκασει οι πρωτοι τουριστες.για αστους εκει και ελα.ελπιζω να ειναι ολα καλα

μαρινακι μου μακαρι να συμπεριληφθω και εγω στην περιοδο αλλαγων που γραφεις.

αυτα προς στιγμην!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσαρες,αντε λορετα θα γιανει το ματακι σε λιγο,ταο μπορει να μη σε ξερω αλλα συγχαρητηρια για τη κορακλα!πωπω 4 κορες φοβερο.ζουλευω ρε γαμωτο!!!θελω και γω και αλλο!αχ να μπορουσαμε και μεις να κανουμε αλλο ενα!μαμω το ΔΝΤ μου μαμω!!!!καλα κοριτσια δε ξερω τι με εχει πιασει πονανε ολα μου τα κοκκαλα,νυσταζω τρομερα δε μπορω να ανοιξω ματι,ποναει και η κοιλιτσα μου απο περιοδο που περιμενω και γενικα ολο το ορμονικο χορευει!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...