Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα σας κοριτσακια.σας ευχαριστω πολυ

γλυκουλα ευχομαι να μην χρειαστει τελικα τιποτα.νομιζωω οτι εχεις παει σε πολλους ε?πηγες και στον φιτσιαλο?

μαρινακι σκεφτομαι να σου στειλω ενα κιτ με λιμες μανο καθρεφτακ,τσι,πιδακι φρυδιων να εχεις να κανεις κατι οταν βαριεσαι

.αν περνας τοσο καλα τελεια!!!!!!!!!

μαριω στειλε καμια κρεπα και σε μας!!κατα προτιμηση αλμυρη.τι κανει το γιαννακη σου?ειναι καλυτερα?

μανιταρακι μου που γυρνας καλο μου?δεν μπορω να καταλαβω πως με τοσα φωτα σε εχασα............. τραλαλα λαλα λαλα

σοφακι τι κανεις??ολα καλα?προσπαθεις να συνελθεις απο την πολυλογια μου χτες?

4ywWp2.png

και να κανω και μια ερωτηση οσες εχετε κανει καισαρικη βγαλατε στην ακρη της τομης κατι σαν σπυρακι?????Ρωταω γιατι εγω εχω κανει την κηλη και στην ακρη της τομης εχω κατι σαν σπυρακι δεν τσουζει δεν βγαζει πυον απλα αμα το πατησω με δυναμη ποναει....Ο γιατρος ειπε οτι ειναι φυσιολογικο και θα φυγει μονο του,αλλα ποτε???

:-D

Διαφημίσεις

ειρηνη μου εχω παει σε δυο αλλα δεν ειναι παιδιατροι βρε αλλα παιδοχειρουργοι ειδικοι δηλ.γι αυτο το θεμα!!!

ναι το ακουσα αυτο με τους αστυνομικους!!!τι να πω?

ο δευτερος ηταν θετικος.......

ο πρωτος τι σας ειπε?

4ywWp2.png

"Ξεκουράζομαι", "Ξεκουράζομαι"!!!! Χαχαχα! Ειρηνάκι περιμένω το κιτ ή έστω ένα κιτ κάτ τέλοσπάντων!

Τι έγινε καλέ με τους αστυνομικούς, μόνο εγώ δεν πήρα πρέφα?

Για πείτε κι αν με πάρει ο ύπνος θα σας διαβάσω αύριο το πρωί.

mGKop3.png60Jvp3.png

κιτ κατ ε??? σλουρπππππππππ α ρε μαρινακι..εγω πειναω με τις λεξεις

ειρηνη καθολου δεν με ζαλισες κι οπως σου ειπα στη διαθεση σου οποτε θες...

οντως το μανιταρακι μας που ειναι??

γλυκουλα τι χειρουργειο βρε?επεισοδια εχασα πουλακι μου....

αννια η κολλητη μου εκανε επεμβαση στην κοιλια πλαστικη και ειχε αυτο το σπυρακι...σαν κομπος στο τελειωμα του ραψιματος...τελικα της το εβγαλε ο ιδιος δωρεαν εννοειται

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

για υδροκηλη νουνου μου....εχει ο μικρος και μου ειπε ο παιδιατρος να το δω τωρα και να δουμε τι θα γινει τελικα...αλλα απ οτι βλεπεις δεν εχω βγαλει ακρη ακομη και θα τον παω και αλλου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

εγω εκανα για ομφαλοκηλη και μου εκανε πλαστικη απο πανω....πως τις το αφαιρεσε???για πες

α ντεν ξερω καρντια μου δεν ημουν και μεσα...

απλα ηταν κατι σαν κομπος που την ενοχλουσε αισθητικα και ξαναπηγε νομιζω ομως με τοπικη της το αφαιρεσε...παντως τωρα δεν τοχει!εχει μονο ενα κοκκινο σημαδακι...αυτη απο τις γεννες εκανε παρα πολλες ραγαδες και σακουλιασε η κοιλια μετα τις εγκυμοσυνες γι αυτο το εκανε..οντως ηταν ασχημο και αισθανοταν χαλια στα ερωτικα της..

κοτοσουπα (ασχετο!)

αφου δεν εχετε ορεξη για παρλα παω κι εγω να χαζεψω τιποτις στην τιβι

καλο βραδυ κοριτσαρες μου..

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Κλαημερα κοριτσια μου!Τι κανετε;Εγω για ακομη ενα βραδυ την επεσα νωρις νωρις αφου ακομα δεν εχω συνελθει απο τα ξενυχτια στη πολη σας!

Επισης οταν κοιμαμαι δε σκεφτομαι οποτε οταν δεν θελω να σκεφτομαι κοιμαμαι.....καλο;;;

Λορετα μου τι να πω;Πολυ στεναχωρηθηκα με αυτα που εγραψες....και δε σας κρυβω πως περισσοτερο απο καθε αρρωστια φοβαμαι τη μοναξια.....ας αναπαυθει η ψυχουλα του...

Ρηνακι μου σημαδιακη μερα η χτεσινη και για σενα ετσι;πολυ δυσκολο να χανεις του γονεις σου..σε οποια ηλικια.....η μανουλα σου εχει συνελθει τωρα πια ετσι;.....

τι αλλο να πω;;;χμμμμμ α!Λενακι τελεια νεα...βεβαια λιγο σε μπερδεψαν αλλα ενα τριτος γιατρος θα σε ξεμπερδεψει!!α ελπισουμε οτι θα εχει την ιδια γνωμη με τον χτεσινο! :)

Σοφακι μουυ καλη η δουλεια ε;;τυχερουλαααααα!!!

Κι εγω ετοιμαστηκα να παω να συναντησω το πρωην αφεντικο οπως σας ειπα στι δεκα εχουμε ραντεβου για να δω τι θα μου πει....βασικα το μονο που με ενδιαφερει ειναι το ωραριο της δουλειας...ολα τα αλλα...δε με απασχολουν ιδιαιτερα!

Λοιπον παω και μολις εσω νεα θα σας γραψω!!Φιλακια πολλαααα!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...