Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Λορετάκι μου πολύ θλιβερό που ο φίλος σας έφυγε τόσο νέος και ακόμα χειρότερα που έφυγε με τέτοιο παράπονο για ανθρώπους που θεωρούσε κοντινούς του. Το βλέπω τόσο έντονα γύρω μας πια που ότι ο καθένας νοιάζεται μονάχα για την πάρτη του και πολύ δύσκολα βρίσκεις αληθινές φιλίες! Οι περισσότεροι βρίσκουν δικαιολογία ότι δουλεύουν πάρα πολύ και δεν έχουν χρόνο, μα όμως υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο από τις ανθρώπινες σχέσεις? Τι νόημα έχει να δουλεύεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μην μπορείς να βρεθείς στα ευχάριστα αλλά και τα δυσάρεστα κάποιων ανθρώπων που θεωρείς κοντινούς σου? Έπιασα κι εγώ το μονόλογο τώρα...

Ειρηνάκι μου έφυγε τόσο νέος κι ο μπαμπάκας σου, καταλαβαίνω γιατί νιώθεις κι εσύ πιο ευάλωτη και ότι δε μπορείς να συμπαρασταθείς σε παρόμοιες καταστάσεις, μη νομίζεις κι εγώ τελείως κότα είμαι και καταπίνω τη γλώσσα μου δυστυχώς σε τέτοια θέματα.

Φιλάκια πάω για νάνι σιγά σιγά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γλυκούλα μόλις διάβασα και το δικό σου μηνυματάκι και μας ανέβασες με τα νέα για τον Ευθυμάκο! Μπράβο μακάρι να μη χρειαστεί τίποτα.

μακαρι μακαρι.....τι να πω?οτι θελουν λενε οι γιατροι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλησπέρα,

Λορετάκι μου συλλυπητήρια κοριτσάκι μου κρίμα νέος άνθρωπος αλλά θα συμφωνήσω με την Άννια παλιοαρρώστια.....

Ειρήνη μου να τον θυμάστε τον μπαμπούλη σου,θυμάμαι τα είχες ξαναπεί και παλιότερα...

Γλυκούλα γιούπι ευχάριστα νέα ακούω.....

Μπράβο πάντως επειδή είναι δεύτερο συμβάν σήμερα που ακούω από γιατρό με ευχάριστα νέα καλό είναι να παίρνουμε δεύτερες και τρίτες γνώμες...

Μαρινάκι μου πως είστε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

να με και γω!κοριτσακια συλλυπητηρια και γω εχασα τον παππου μου απο αυτη τη κωλοαρρωστια που τον ειχα σα μπαμπα και επεσα να πεθανω.ειναι πολυ ασχημες αυτες οι καταστασεις τι να πεις.βρε το μπαγασακο παλι καλα που δε στο εβγαλε το ματι!!!εμενα με εχει γεμισει γρατζουνιες και απο τα πολλα μαλλια που μου εχει ξεριζωσει σε λιγο θα αρχισω να κανω φαλακρα!!!!!τι κανετε εσεις?εγω μολις εκατσα επλυνα μια στοιβα πιατα που κοντευαν να φτασουν στο ταβανι και εφτιαξα και κρεπες,παραγγελια του αντρα!αχ ας ειναι καποια εδω μη μιλαω μονη μου παλι!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

τι κανετε κουκλιτσες μου?τι επαθες βρε λωρρακι μου!!περαστικα.με το που ειπες αυτο με το φιλο σου το μυαλο μου πηγε σε ενα ακομη παιδι που εχουμε κοινο γνωστο απο τον ΜΟΘ αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του...τον χαιρετησα και στη βαφτιση σας...ειναι σε μια φωτο απο το αλμπουμ γιορτη 2007...δεν ειναι αυτος ε?μην απαντας...κανε λιγο κουρα για το ματακι..

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

κοριτσια τι κουραση ειναι αυτη??

καποτε ελεγα οτι οσες ειναι σπιτι και μεγαλωνουν παιδια "καθονται"

τρελος μυθος...

πηγα στη δουλεια και ξεκουραζομαι...χιχι βεβαια οταν γυρναω με περιμενει ....ενας χαμος

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κουραση ειναι αυτη??

καποτε ελεγα οτι οσες ειναι σπιτι και μεγαλωνουν παιδια "καθονται"

τρελος μυθος...

πηγα στη δουλεια και ξεκουραζομαι...χιχι βεβαια οταν γυρναω με περιμενει ....ενας χαμος

οντως μεγαλος μυθος αυτος!!!το βλεπω απο την μαμα μου που δεν δουλευει...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γλυκουλα μπραβο που ακουσες καλυτερα νεα απο τον αλλο γιατρο και εγω θα πηγαινα και για μια τριτη γνωμη......κοριτσια ειδατε τι εγινε με τους αστυνομικους σημερα?

:-D

ελενιτσα τωρα το ειδα ...να πανε ολα καλα στην αδερφουλα σου...φανταζομαι πως νιωθεις ε?υπομονη μεχρι την πεμπτη

μαρινα τι λεει η δουλεια?"ξεκουραζεσαι" κι εσυ?

καλε που ειστε??πειτε κατι

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...