Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!

Εφυγες ή σε προλαβα αραγε;;;Αμ που να το ξερω!!!!Συνηθως μοναχια μου ειμαι τα πρωινα!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Εδω ειμαι με προλαβες,με προλαβες.:tongue:Εκανα εγγραφη στο πολυτεκνοι.gr και κολλησα,σιγα σιγα ομως πρεπει να την κανω,σκεφτομαι να παω και σουπερ μαρκετ για 2 πραγματακια και να την βαλω στο μαρσιπο,ξερω γω;;Εσενα τι κανουν τα αγγελουδακια σου;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημερα φιλεναδα μου!Ολα καλα!Ο μεγαλος σχολειο,ο μικρος στο ριλαξ ετοιμος να κοιμηθει...κι εγω αντι να κανω καμια δουλεια...καθομαι στο λαπτοπ χαχαχαχα!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλεναδα μου!Ολα καλα!Ο μεγαλος σχολειο,ο μικρος στο ριλαξ ετοιμος να κοιμηθει...κι εγω αντι να κανω καμια δουλεια...καθομαι στο λαπτοπ χαχαχαχα!!!!

Α,καλα αυτο με το πσ ειναι ναρκωτικο κι εγω τα ιδια,και να σκεφτεις τον περασμενο Ιανουαριο το πηραμε και καναμε συνδεση μεχρι τοτε δεν ειχα ιδεα και ελεγα σιγα μην κολλησω.:tongue::tongue:Και βαβαιως,βεβαιως κολλησα...:-D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Α,καλα αυτο με το πσ ειναι ναρκωτικο κι εγω τα ιδια,και να σκεφτεις τον περασμενο Ιανουαριο το πηραμε και καναμε συνδεση μεχρι τοτε δεν ειχα ιδεα και ελεγα σιγα μην κολλησω.:tongue::tongue:Και βαβαιως,βεβαιως κολλησα...:-D

Εμ κολησες φιλεναδα μου ε;...ηταν να μη κανεις την αρχη!ποιος σε πιανει τωρααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Γιατι οχι;;Δοκιμασε τον μαρσιπο να δεις αν θα σε βολεψει!Ειναι μακρια το σουπερ;

Και στην προηγουμενη κορη ετσι πηγαινα,την εβαζα στο μαρσιπο και ειχα και τον γιο μαζι,η μεγαλη ηταν σχολειο.Εδω που μενω σε αποσταση περιπου 1,5 χιλιομετρου εχει λιγα πραγματα για ψωνια και ενα ντια που δεν μπορεις να παρεις και πολλα οποτε πρεπει να παω Κουλουρι που ειναι τα μεγαλα σουπερ και ειναι γυρω στα 12 χιλιομετρα να πας,περιπου.Γενικα ειναι ενα θεμα η αποσταση γιατι οτι και να θελω πρεπει να παω εκει,και για αξψσχολικες δραστηριοτητες εκει.Οπως καταλαβαινεις σε λιγο καιρο που θα πηγαινουν ολα τα παιδια απο κατι θα ειμαι ολη μερα στο αυτοκινητο.:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Θα κανω αποτοξινωση,λες να τα καταφερω;;:tongue::-D

Μπαααααααααααααααααααααααααα:tongue::tongue::tongue:

Αφου θα πας με το αυτοκινητο τοτε μη το σκεφτεσαι,βαλτη στο μαρσιπο!Που να κουβαλας καροτσια τωρα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Μπαααααααααααααααααααααααααα:tongue::tongue::tongue:

Αφου θα πας με το αυτοκινητο τοτε μη το σκεφτεσαι,βαλτη στο μαρσιπο!Που να κουβαλας καροτσια τωρα!!!

Εχω και το καροτσι στο αυτοκινητο βρε..:tongue:Οπως βλεπεις ειμαι ετοιμη για ολα...:tongue::-DΠλεον ειναι συνηθες για μενα αυτες οι καταστασεις,αντε να δω πως θα αποτοξινωθω και σε αυτον τον τομεα...:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημέρα κορίτσια...

μπαίνω λίγο γιατί ο δικός μου θέλει τα πρωινά όλο παιχνίδια, δε κοιμάται με τίποτα και γκρινιάζει.

Ηρθε η μαμά μου ευτυχώς οπότε θα κάνω λίγη γυμναστική και μπάνιο (πιφ)...

τι κάνετε? εχει ωραία μέρα προς το παρόν οπότε θα βγούμε και για λίγο περπάτημα...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...