Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια μου ,μόλις μίλησα με τον εξωματιστη 

Στον επόμενο κύκλο 7 με 8 μέρα θα κάνουμε prp ενδομητριου και αν όλα πάνε καλά ξεκινάμε πρώτα ο Θεός. 

Εγώ από μόνη μου ξεκίνησα mollers, bitamin d ,φυλλικο οξύ, και κάτι υποθετα κολπικά της Eva belle με προβιοτικα που με σύστησαν τα κορίτσια εδώ μέσα, ξεχνάω κάτι έχετε να συστήσετε κάτι άλλο??? 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Έλα βρε Άννια μουυ τέλεια!! Ποιά ήταν έγκυος γιατί εγώ τις παρακολουθούσα μέχρι κάποιο σημείο όπως ξέρεις!! :wink:

Mαρινάκι ήταν όντως σπάσιμο νεύρων... αλλά τέλος καλό όλα καλά!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και πάλι!

χριστινάκι οχι ευτυχώς δεν είναι μόνιμος. Σε 5 μέρες θα μου τον βγάλει μάλλον. Χαρά τι κάνεις;;; μη φεύγεις βρε Χαρά, σου μιλάμε...

Θέλω να πω δυο λόγια:

Κοριτσια σήμερα "εφυγε" ένας φίλος μας 45 χρονών από καρκίνο. Είμαι στεναχωρημένη αν και ήταν φίλος του Γιώργου και δεν τον ήξερα πολύ καλά. Ενας ήρεμος γίγαντας, ένας πραγματικός φίλος. Ηταν ο πρώτος που ήρθε στο μαιευτήριο να με δει με μία γλάστρα με ροζ φιόγκο..."συγγνώμη βρε παιδιά δεν είχε μπλε" μας είπε!

"Εφυγε" παραπονεμένος γιατί κάποιοι από τους φίλους του δε πήγαν να τον δουν ΠΟΤΕ στο νοσοκομείο. Και νοσηλεύτηκε αρκετές φορές, δεν έχουν δικαιολογία. Το είπε σαν παράπονο λίγες μέρες πριν πεθάνει. Αυτός ηταν πάντα προθυμος να βοηθήσει και ήταν πάντα παρόν στις χαρές μας. Γράφω αυτά τα λίγα λόγια εδώ γιατί δεν έχω που αλλού να τα πω. Νιώθω και γω τύψεις γιατί και μεις θα μπορούσαμε να τον έχουμε πιο κοντά μας. Χωρίς γυναίκα και παιδιά, ήταν ένα ελεύθερο άτομο, ένα άτομο που χαιρόταν τη ζωή! Θα μου λείψει!

Συγγνώμη για το στενάχωρο σχόλιο. Επίσης θέλω να πω για τις αντρικές φιλίες που τόσο καυχιουνται γιαυτές οι άντρες! Μπουρδες! μόλις παντρευτουν ή μόλις μπουν σε καμιά σοβαρή σχέση ξεχνιούνται εκτός αν βολεύει να κάνουν παρέα με τους παλιους τους φίλους. Θεωρώ πως οι γυναίκες, με τις λίγες φίλες που μας απομένουν μετά το γάμο και τα παιδιά, είμαστε πιο συνεπείς και αγαπημένες...

ουφ...αυτά!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

νεραιδα μου περαστικα!!εγω πριν λιγες μερες εγαφα μια αξαναστροφη και ειδα φλας!

φιλια και περαστικα

ευχαριστώ ειρηνάκι...ρε συ τι κουκλί είναι ο γιος σου. Και της χαράς το ίδιο. Σου μοιάζει πολύ ε;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

πολυ στεναχωρω ρε κοριτσακι .

κριμα για τον ανθρωπο.κριμα που δεν ειχε συμπαρασταση.καμια φορα σε τεοιες περιπτωσεις μενουμε μακρια αλλοι απο αδιαφορια και αλλοι επειδη πονανε.εγω ειμαι στην δευτερη κατηγορια.δεν μπορω να αντεξω δεν εχω την δυναμη να παρηγορησω καποιον.

σημερα κλεινει ο μπαμπας μου 10 χρονια.δεν μπορουσα να παρηγορω την μαμα μου γιατι καταληγαμε να κλαιμε ωρες ωσπου το μονο που μπορεσα να κανω οσο περνουσαν οι μηνες και την εβλεπα να κλαιει συνεχεια ειναι να τις φωναζω οτι δεν πρεπει να κανει ετσι και εχει χρεος να μας στηριξει ψυχολογικα και να μην μοιρολατρουμε.ετσι επρεπε να γινει .σκεφτομουν καθε που δεν σηκωνε το τηλεφωνο οταν την επερνα απο την δουλεια οτι μπορει να ειχε κανει τιποτα μη αναστρεψιμο και επαιρνα τους παντες να πανε να δουνε.αχχ ασχημα αυτα τα γεγονοτα και κριμα για τους ανθρωπους που φευγουν.και ο μπαμπας μου εφυγε νωρις.στα 56

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

καλος ειναι ο μικρουλης μας.ιδια κατηγορια σαν τα δικα σας ειναι αλλα αδυνατουλης

γλυκαναλατη μουριτσα

αντε ξουτ ξουτ τωρα!!!!!

οποια βλεπει την λου μεσα να φευγει μην μας παθει και τιποτα η μπου μπου

4ywWp2.png

Ειρηνάκι δε το ήξερα. Λυπάμαι, όντως πολύ νέος!

Δεν είναι ευκολο να προχωρήσεις μερικές φορές.

Οσο αυτό για την παρηγοριά πρέπει να βρίσκουμε τη δύναμη. Χθες πχ πήρα τη μαμά μου να της πω για το μάτι μου (πονούσα φρικτά εντωμεταξύ) και αντί να μου πει μια κουβέντα παρηγοριάς μου είπε (με φωνή ελαφρώς τσιριχτή) "Αχ τι μου είπες τώρα! Αχ το κεφάλι μου, θα πάθω εγκεφαλικό αχ αχ αχ" μα είναι δυνατόν. Στο τέλος την παρηγορούσα εγώ! Σημερα μου λέει "δυο λεξοτανίλ πήρα χθες" Ε τι να της πω?

το'πα και αυτό που με εκνευρισε και ηρέμησα...

αχ ψυχοθεραπεία θα κάνω εδώ μαζί σας!

φιλιά

jXj1p2.png?DWVm7y7O

μολις γυρισαμε απο τον γιατρο και μου ειπε να περιμενουμε λιγο ακομη και μετα θα δουμε αλλα δεν του φαινεται παντως περιπτωση για χειρουργειο....παντως για να ειμαι σιγουρη θα τον παω και σ αλλον....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ααα και οσο για την χοριακη και εγω ειχα τετοια περιπτωση στην εγκυμοσυνη με της χριστινας!!!εκανα 7 τεστ 4 θετικα 3 αρνητικα εκανα μια χοριακη αρνητικη την επαναλαμβανω μετα απο μια εβδομαδα θετικη και οταν πηγα για υπερηχο ηταν και διδυμα και δεν μπορουσαν να τα βρουνε κιολας!!!!γι αυτο θετικη σκεψηηηηηηηηηηηηηηη ελενη μου.....

περαστικα λορεττακι μου...αχ αυτα τα ζωηρα μας παιδακια...και συλληπητηρια για τον φιλο σας

ειρηνη μου συλληπητηρια κ σ εσενα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...