Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

να μαι και εγω...κοιμισα το παιδακι μου και σας διαβαζω....

ελενιτσα μου πολυ με συγκινησες με τα υπεροχα λογακια που εγραψες!!!επισης στην αδελφη σου θα πανε ολα καλα θα το δεις!

τι κανετε κατα τ αλλα?εγω το απογευμα θα τον παω σε αλλο γιατρο για την υδροκηλη και ελπιζω να ειναι καλυτερες οι απαντησεις του....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Eλενάκι μου ένα θα σου πω...στην Αριάδνη είχα κάνει 3 τεστ και είχαν βγει αρνητικά... έκανα χοριακή και βγήκε 4,6...η γυναικολόγος μου είπε ότι δεν ήμουνα έγκυος..η μικροβιολόγος μου είπε να την επαναλάβω σε λίγες μέρες γιατί ναι μεν δεν δείχνει εγκυμοσύνη αλλά δεν είναι και μηδενική..... το απότέλεσμα;;; Το αστεράκι μου!!!!!!!!!!!!!

Καλή επιτυχία στην αδερφούλα σου και εύχομαι τα καλύτερα!!!!!!

Γλυκούλα μπες μετά να μας πεις τι σου ειπε ο δεύτερος γιατρος!!

PCqNp2.png

Σωπα βρε Χριστινα μου!!!Δε το ηξερα αυτο!Σε ποια μερα εκανες τη χοριακη και ηταν τοσο χαμηλη;;;Καλα...εσυ παιδι μου εισαι περιπτωση!!!χαχαχαχα!!Μακαρι ετσι να παει και το αδερφακι μου!!

Λενακι ελπιζω κι εγω να ειναι καλυτερες οι απαντησεις του γιατρου και να μη χρειαστει τιποτα ο Ευθημακος μας!

Το Λορετακι μας ειχε ενα ατυχημα στο ματακι της γι αυτο και δε μπαινει...κατα τα αλλα παντως ειναι καλα...:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ελενάκι μου άντε βρε που αγχώνεσαι....Θεία θα γίνεις καλή μου πού να γινόσουν μάνα!!!!!

Άντε έρχονται τα διδυμάκια!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Όλα καλά πάνε!!!

Μην αγχώνεσαι,ετοιμάσου σε 9 μήνες πιάνεις δουλειά....babysitting στα ανήψια!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Τι έπαθε το Λορετάκι?

περαστικούλια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Εδώ είμαι και γω...Φοράω γυαλιά ηλίου για να μπω...Για να καταλάβετε τι τρέλα έχω!!!

Ελενάκι μου θετικό μου φαίνεται το 16! Δεν είναι χαμηλό! Μακάρι η αδερφούλα σου να είναι έγκυος, μακάρι!

Είχα μια περιπέτεια χθες, έζησα δυσκολες στιγμές. Εκεί που παίζαμε με τον μικρό, έβαλε με δύναμη το χέρι του στο μάτι μου και προκλήθηκε μία αρκετά μεγάλη σαν γρατζουνιά στο μάτι (στον κερατοειδή). Πονούσα πάρα πολυ, εκλαιγα ολο το απόγευμα (πιο πολύ και από τη γέννα πόνεσα κορίτσια), πήγαμε στο γιατρό, μου είπε οτι δε χρειάζεται ράματα ευτυχώς (μπλιαααξ), μου το έδεσε και περασα ενα βράδυ μουρλια, δε κοιμηθηκα σχεδον καθόλου. Σημερα το πρωί ξαναπήγαμε και μου έβαλε ένα φακό και τώρα είμαι καλύτερα. Πάλι πονάω αλλά καλύτερα. Ο μικρούλης μου μωρέ κατάλαβε οτι κάτι έχω και στεναχωρέθηκε. Στον γιατρό εκλαιγε αλλά μόλις τον πήρα αγκαλιά ηρέμησε...

Κορίτσια είδα τις φωτο αλλά δε κάνει να είμαι πολύ ωρα. Είστε όλες υπέροχες.

Γλυκούλα πες μας τα νέα από τον γιατρό μόλις μπορέσεις.

Μαρινάκι είδες που άρχισε να σ'αρέσει η δουλειά;;;

Αύριο έρχεται η νταντά μας...

Σας φιλώ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

αχ λορετακι μουυυυ απο το αγχος να ψαχνω για τη χοριακη τι παιζει ξεχασα να σε παρω τηλ γμτ....χαιρομαι που μπορεις εστω και λιγο να μπαινεις,θα σε τηλ ναι;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλώς την στέγια μας!!

Σωπα βρε Χριστινα μου!!!Δε το ηξερα αυτο!Σε ποια μερα εκανες τη χοριακη και ηταν τοσο χαμηλη;;;Καλα...εσυ παιδι μου εισαι περιπτωση!!!χαχαχαχα!!Μακαρι ετσι να παει και το αδερφακι μου!!

Λενακι ελπιζω κι εγω να ειναι καλυτερες οι απαντησεις του γιατρου και να μη χρειαστει τιποτα ο Ευθημακος μας!

Το Λορετακι μας ειχε ενα ατυχημα στο ματακι της γι αυτο και δε μπαινει...κατα τα αλλα παντως ειναι καλα...:)

Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ποια ημέρα καθυστέρησης είχα κάνει τη χοριακή γιατί είχα χάσει τα αυγά και τα πασχάλια τοτε... δηλαδή είχα ΠΟΛΥ μεγάλη καθυστέρηση μέχρι να δείξει εγκυμοσύνη που σημαίνει ότι είχα μείνει έγκυος όταν ήταν να αδιαθετήσω ουσιαστικά... μπέρδεμα!!! Πάντως το 16 εμένα καλό μου ακούγετια.. εγκυμοσύνη δείχνει απλά στην αρχή εε; Πες στην αδερφούλα σου να μην κάνε ΤΙΠΟΤΑ αυτές τις μέρες και πολύ προσοχή!!

Το λορεττάκι τιείδους ατύχημα είχε; Γιατίκάτι μας έλεγε την προηγούμενη εβδομάδα ότι είχε ξυπνήσει με κόκκινο μάτι....!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

αχ λορετακι μουυυυ απο το αγχος να ψαχνω για τη χοριακη τι παιζει ξεχασα να σε παρω τηλ γμτ....χαιρομαι που μπορεις εστω και λιγο να μπαινεις,θα σε τηλ ναι;

δε πειράζει ελενάκι το κατάλαβα αλλά και μένα μ'εφαγε η αγωνία γιαυτό μπήκα. βγαίνω τώρα όμως γιατί ποναααωωωωωω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Τι σου έκανε ρε Λορετάκι ο Αργυράκος σου? Κοίτα τι τραβάνε οι μάνες!!!

Χριστίνα δεν το ήξερα ότι είχες κι εσύ τέτοια ιστορία με τη μικρή! Φαντάσου αγωνία που πέρασες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...