Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Παιδια 16,3...ειναι μεν θετικο αλλα....ειναι λιγο χαμηλο...επαναληπτικη τη Πεμπτη...η αγωνια συνεχιζεται.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Tzes συγνωμη που δε καθομαι ψαχνω στο νετ για τις χοριακες αν και νομιζω οτι χειροτερα τα κανω καλυτερα δε τα κανω...:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Tzes συγνωμη που δε καθομαι ψαχνω στο νετ για τις χοριακες αν και νομιζω οτι χειροτερα τα κανω καλυτερα δε τα κανω...:(

τι συγνωμη και κουταμαριτσες???πριν δυο μηνες που εκανα την χοριακη που ειχα καθυστερηση και μου ειχε βγει μηδενικη ειχα συζυτησει με τον μικροβιολογο και μου ειπε για να υπαρχει εγκυμοσυνη πρεπει να ειναι απο 6 και πανω και οτι μερα με την μερα αυξανεται ραγδιαια.τωρα μην ξεχνας οτι μπορει να ειναι διδυμακια και να αργει λιγουλακι

OjQkp2.png?B89kEt5q

αν ηταν διδυμα δε θα επρεπε να ειναι πολυ περισσοτερο ανεβασμενη;ας ειναι και ενα...αρκει να ναι καλο :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

καλη μερα και καλο μηνα!!!!!!!!

τι κανετε?ποιες ειναι ακομα εδω?

λεναλ μου ευχομαι η αδερφουλα σου να ειναι καταλληλα προετοιμασμενη ψυχολογικα για 3 παιδακια θα ελεγα τεσσερα αλλα ας μην ειμαστε και πλεονεχτες.ευχομαι και εγω τα καλυτερα.ρε φιλε τοση δωσαμε ευχες δεν γινετε να μην πιασει!!

μαρινακι μου δεν σου πηρε χρονο τελικα χαχα.μια χαρουλα!!περαστικα στο μωρακι μαριαλενακι

4ywWp2.png

Ελένη Τρίτη ή Τετάρτη δεν ήταν να την κάνει? Μπορεί απλά να είναι χαμηλά γιατί είναι νωρίς ακόμα, οπότε σκεφτείτε θετικά! Όλα να πάνε καλά και ξέρεις τι λένε ε? No news, good news! :wink:Εννοώ για όσο είναι στο περίμενε χωρίς συμπτώματα, όλα είναι καλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

μην αγχωνεσε λεναλ μου.ο χρονος θα δειξει.

μια φιλη μου ειναι παντρεμενη απο το 2006 εκανε δυδιμα με εξωσωματικη το 2009 και μετα απο 4 μηνες εμεινε εγκυος χωρις να το περιμενει και εκανε και δευτερο αγορακι.υποτιθεται οτι πηρε μπρος ετσι μου ειπε χαχα.ολα καλα θα πανε.τα διδυμα ειναι ζευγαρακι αγορι κοριτσι

4ywWp2.png

Ουφ....εχω αγχωθει πολυ...αλλα προσπαθω να σκεφτομαι θετικα...φυσικα σε αυτην μονο θετικα μιλαω!!!

Ειδα οτι η alcyon το μελος,στην εξωσωματικη που ειχε διδυμα τη 14η μερα η χοριακη τηα ηταν 19....εμενα η αδερφη μου ειναι στη 12η μερα...ας ελπισουμε οτι θα εξελιχθει οπως της alcyon... :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...