Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Πάω και εγώ για νανάκια με τον μπαμπόυλη μας και είπα να σας διαβάσω λίγο....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καληνύχτα λοιπόν!!!

Kalinixta_sm.jpg

248807-1509071ijydrm0r1r.gif

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημερα σε ολες σας!

Στελλιτσα ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια :)

Σημερα θα κανει η αδελφη μου χοριακη...μεχρι το μεσημερι θα ξερουμε......αχ.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέραααα! Άντε να ξυπνάμε που έχω σηκωθεί από τις 6.30 και θέλω παρεούλα!!!!! Καλό μήνα να έχουμε και μη ξεχάσετε να βάλετε στα βλαστάρια σας μαρτίτσι να μην τα κάψει ο ήλιος! :)

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ελενάκιιιιι!!!! Μεγάλη μέρα σήμερα, μακάρι η 1η μέρα την Άνοιξης να ειναι σημαδιακή για την αδερφούλα της αλλά και για όλη την οικογένειά σας! Καλά αποτελέσματα να έχετε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ να σαι καλα Μαρινακι μου!!!Εχω τοση αγωνια....δε μπορω καν να φανταστω πως νιωθει αυτη..!!!

Τελικα...μου αρεσει που επιασες δουλεια....θα χω παρεα στο καφε!χιχιχιχι!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Μαρινα δηλαδη σου ειπαν για γαστρεντεριτιδα;ή κατι τετοιο τελος παντων;;;Παντως πολυ ευαισθητη ειναι η μικρη σου με το στομαχι της ε;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Να σου πω Ελενάκι, 2η μέρα ακόμα κι αρχίζει να μου αρέσει κι εμένα! :)

Φαντάσου όντως πώς θα νιώθει η αδερφούλα σου! Τρελή αγωνία, ας είναι όλα καλά!

Όσο για τη μικρή ναι μου το είπε και η παιδίατρος ότι έχει έντονο το αντανακλαστικού του εμετού και χμμμ αυτό δε φεύγει και τόσο εύκολα! Καταλαβαίνεις δηλαδή ότι θέλει θα μας κάνει η δεσποινιδούλα! Κι εγώ αυτό φαντάζομαι ότι εννοεί ότι είναι κάποια γαστρεντερίτιδα, αλλά χτες κατά τις 3 μου ήρθε μία αναλαμπή, η γιατρός με ρώτησε αν αλλάξαμε κάτι στη διατροφή της και είπα όχι. Ωστόσο από τις 16-17 του μήνα πήγαμε όντως στο Almiron 3 από το 2 και παίζει ακόμα κι αυτό να την ενόχλησε. Τώρα θα πάμε πάλι στο 2 μήπως και ηρεμήσει και βλέπουμε.

mGKop3.png60Jvp3.png

Bεβαια βρε Μαρινα!Η αλλαγη στο γαλα θα το ενοχλησε το παιδι!!!!Αχ ερμη μανα τι θα τραβηξεις!!!Αν το παρει χαμπαρι οτι μπορει με τον εμετο να σας επηρεαζει αλιμονο σας!χαχαχα!!

Φανταζομαι ομως οτι οσο μεγαλωνει θα ηρεμει περισσοτερο...απλα θα μπορει ευκολα να κανει εμετο!Εγω οσο ημουνα παιδι με τιποτα δε μπορουσα!Με τιποτα!!!Θυμαμαι ο μπαμπας μου και στο ασχετο να του πεις κανε,κανει αμεσως!(ωραια συζητηση ανοιξα πρωι πρωι ε;;)

Για πες για τη δουλεια ειναι ψιλοχαλαρα τα πραγματα ή σε πιεζουνε;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Μολις με πηρε τηλ η αδερφη μου εδωσε αιμα και μεχρι τις εντεκα θα ξερουμε....εκλαιγε ρε γμτ στο τηλ απο χτες το βραδυ μου ειπε οτι ειναι χαλια....εγω βεβαια της ελεγα να μη κλαει γιατι αγχωνει τα μωρο και θα τα βγαλει κλαψιαρικα οπως αυτη!Αχ ας πανε ολα καλα Παναγια μου....

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλημερα μαρινα!!!καλη αρχη στην δουλεια!!οσο για το μαριλενακι πιστευω και εγω οτι μπορει να φταει το γαλα.ελενακι εννοειται πως προσευχομαστε ολες να πανε ολα καλα και περιμενουμε γρηγορα νεα!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...