Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας και απο εμενα, Χριστινα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Λοιπον κυρια Ελενη γιατι μας συγκινησες ολες πρωι πρωι ε???

Οσο για την θεσσαλονικη εγω με τον ανδρα μου ημασταν στην ιδια δουλεια για εναμιση χρονο και δεν του ειχα δωσει καμια σημασια,αν και μου την ειχε ψιλοπεσει καποια στιγμη και τον ειχα στειλει αδιαβαστο γιατι ημουν σε σχεση, ουτε καν θυμομουν την υπαρξη του.Τελικα χωρισα, πηγαμε επαγγελματικο ταξιδακι θεσσαλονικη και με το που φτασαμε αρχισε το φλερτ και να τα αποτελεσματα! Καταλαβαινετε λοιπον οτι εχει ιδιαιτερη θεση στην καρδια μας η πολη σας.

Μαρακι δυστυχως θα εχουμε πολλες τετοιες τουμπες αλλα φαση ειναι θα περασει και αυτη, αρκει να μην γινετε τιποτα πιο σοβαρο.

Μαρινα πρωτη μερα δουλεια ε?ΑΧ και παλι ΑΧ!!! Περαστικα στην μικρουλα σας.

Χαρουλιτα παιζει να βοηθησε και ο καιρος στην ψυχολογια σου, κοιτα το τελειο γελιο του μικρουλι σου και θα γινεις τζαμι σε χρονο μηδεν θα δεις,

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελικουλα μου καλησπερα!!

Ειδες τι φωτος;;;

Μηπως να ερχοσασταν για κανα ρομαντικο διημερο(ή και εβδομαδοημερο χιχι)για να θυμηθειτε τα παλια;;;;οχι οτι τα εχετε ξεχασει βεβαια αλλα....να τα κανετε μια επαναληψη! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Tις ειδα, εσυ ειδες πως ειχα ξεγλυστρισει απο ολες και δεν ημουν σε καμια? καποια φωτογραφικη με ειχε πιασει αλλα νομιζω οτι ηταν της χαρας.

Οτι θα ξαναερουμε ειναι σιγουρο, ασε που ο δικος μου τρελενετε για οδηγηση.Ενα θα σου πω, πριν τον γαμο ημουνα χαλια με διαφορα που ειχαν γινει και ηρθαμε αυθημερον ηπιαμε καφεδακι και γυρισαμε για υπνο σπιτακι μας.

Παιζει να γυρισεις δουλεια τελικα?Πως αλλαξε η κατασταση ετσι ξαφνικα?

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Μπραβο στον αντρουλη σου!!!Καμια σχεση με τον δικο μου!!!χιχιχιχιχ

οχι στην ιδια δουλεια...σε αλλη...θα δειξει τη Τεταρτη ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

αν το θελω......ξερω οτι ΠΡΕΠΕΙ αλλα δε μπορω να πω οτι τρελλαινομαι κι ολας...τον μικρο οι γιαγιαδες εναλλαξ οπως και πριν σταματησω...:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Μια χαρα, με τις γιαγιαδες περνανε τα πιτσιρικια τους κανουν και ολα τα χατηρια, βλεπω την μητερα μου που προσεχει του αδελφου μου και δεν θελουν να φευγουν το μεσημερι.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Να 'μαι πάλι!

Angel είχες κανένα νέο για το ππότε πρέπει να παρουσιαστείς?

Εμείς πηγαμε γιατρό τη μικρή και τελικά είπε ότι οι εμετοί οφείλονται σε κάποιον εντεροιό και δυστυχώς έπρπε να της είχα σταματήσει τελείως τα φρούτα και τα λαχανικά για λίγες μέρες και θα ήταν ήδη καλύτερα! Δε μου έκοψε όμως, αφήστε που την πήγα και στο νοσοκομείο το Σάββατο και δε μου είπαν τίποτα τέτοια, γκρρρ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσουδακια!!

μαρινα περαστικα στην μικρουλα σου.μεγαλη ταλαιπωρια για την μπουμπου

μαρακι οπως λεει και η μαρινα βιταμ στα χτυπηματακια.και προσοχη.ενα γλυκο φιλακι στην μικρουλα

λεναλ μου ευχομαι να σου κανει μια πολυ δελεαστικη προταση και να σκεφτεσαι μονο να πας τιποτα αλλο

αγγελικουλα σε εχω εγω σε ντοκουμεντα !φιλακια .κοιτα μην πας θεσσαλονικη γιατι θα σκασω

Γιουχύυ και εγώ εδώ αλλά για πολύ λίγο...για ένα τσίγαρο που λέει ο λόγος...καθώς δεν καπνίζω!

Τις φωτογραφίες θα τις δούμε...νεξτ γίαρ αφού ο δημήτρης (της ειρήνης) δεν λέει να σηκωθεί από το πισί!!

χριστινακι μου μην το λες για πλακα.χαχα

τωρα καθισα.μπηκα απο το κινητο για να διαβασω τι γινεται και να ξεκιναω να γραφω τσακα τσακα για να μην χασω παλι τις βραδυνες

λωρακι μου τελικα πως περασες στο μασκε?καλη η στολη της αδυνατης?για πες?

μανιταρακι μου που βρισκεσαι?αντε ελα λεω.

4ywWp2.png

Καλησπέρα κοριτσάρες,τι κάνετε?

Σας καμάρωσα,μπράβο σας....

Πώς είστε?

Μαρινάκι περαστικά στο Μαριελενάκι,Μαρία καλά τρεξίματα....

Ειρήνη είσαι εδώ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...