Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

χαχααχαχ καλόοο!

Ευχαριστώ πολυ για τις ευχές σας κοριτσάκια μου!

Μαρίνα είναι λογικό να νοιώθεις έτσι σήμερα..πρώτη μέρα είνια!! Μετα να δεις που θα σου αρέσειιι!!! Λέω εγώ τώρα...:-D:grin: Είναι μακρυά η δουλειά σου από το σπίτι;

Εγώ θα πάω σε λίγο τη μικρούλα μας στους γονείς μου για να βγούμε το βράδυ με τον αντρούλη μου! Έχουμε να βγούμε γιαφαγητό.ούτε θυμάμαι από πότε..όλο σινεμά πηγαίνουμε!

Ααα...βρε ελένη πες μας για τα αθηναικά νυχτοπερπατήματα!!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ χριστινα μου δε μπορω ακομα να συνελθω.....:)

Το πρωτο βραδυ βγηκαμε στη Γλυφαδα,και το δευτερο πηγαμε Μπουρναζι στο μαγαζι που δουλευει ο κουμπαρος μου και μετα κατω στο Πειραια στο λιμανι σε ενα...αφτερ...(το αφτερ με μαρανεεεεε) νυσταζω λεμεεεεεεεεεεεε :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Τρελή ντόλτσε βίτα λοιπόν όχι αστείαα!!!! ΜΠράβο καλά κάνατε! Το ευχαριστηθηκάτε!! Και εντάξει εσύ θα συνέλθεις σπιτάκι σου ..μια χαρά...τι να πει και ο άντρας σου που φαντάζομαι ΚΑΙ θα οδηγούσε ΚΑΙ δουλεύει σήμερα εεε;; εε;;

PCqNp2.png

Ναι δουλευει σημερα αλλα χτες οδηγησε ο κουμπαρος μου και οχι αυτος οποτε ειναι σχετικα ξεκουραστος....ενω εγω δε σας ειπα και τι αλλο επαθα.....πρηστηκε ο φρονιμητης μου μαλλον φλεγμονη γιατι επρεπε να τον ειχα ηδη βγαλει,και τωρα ποναει δοντι αυτι λαιμος ξεκινησα αντιβιωση και απο βδομ εξαγωγηηηηη(ε;;εγω δεν ειμαι σε χειροτερη θεση;;;τι κερδιζω;;; :) :) ).....αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

rssOp2.pngDiP1p2.png

εεε..με τα νέα δεδομένα εσύ κερδίζεις δεν το συζητώ!!! Αχχχ βρε ελενάκι πάντως ζούλεψα που έτσι ήρθατε ένα γουηκέντ αθήνα...μήπως να έρθουμε και εμείς κανένα γουκέντ Θεσσαλονίκη;; Δεν είναι πολύ κουραστικο για τόσο λίγο η διαδρομή;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον,η αληθεια ειναι οτι κουραστηκα....οχι ομως απο τη διαδρομη χιχιχιχιχι :)

Χριστινακι μου οχι η διαδρομη δεν ειναι κουραστικη,ειδικα αν αρεσει στον αντρα σου να οδηγαει...αν οχι(οπως ο δικος μου)οπου και να πατε θα κουραζεται(οπως ο δικος μου :) :) )Παντως,περασαμε καλα,ξεφυγαμε λιγο απο τα ιδια και τα ιδια...και αρχισα να συνειδητοποιω σιγα σιγα...ποσο ΜΕΓΑΛΗ ειναι η Αθηνα......ΑΥΤΟ κι αν ειναι ταλαιπωρια!!Εδω στη Θεσσαλονικη τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα...ερχεσαι για ενα ΣουΚου και τη γυριζεις ολη!!Αξιζει ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Επεστρεψα απο την δουλεια τάισα την μικρή την κοιμησα και τωρα καθομαι λίγο αφου επεσε μόνη της και χτυπησε στο πάτωμα στο κεφαλάκι της τρελάθηκε στο κλάμα!

Τι τέλεια που ήταν Ελενήτσα δεν το κανονίζετε μπας και μεινετε εδώ?

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Τι λες παιδι μου;;;;;;Που να ρθω να μεινω;;Στο χαμο;;;Ασε εδω εχουμε την ησυχια μας! :)

Μολις με πηρα τηλ το πρωην αφεντικο μου για να βρεθουμε τη Τεταρτη να μιλησουμε για δουλεια......αχ..θελω αλλα.....δε θελωωωωωωω μπουχουυυ...κλαψ λυγμ....

Παω να παρω τον μεγαλο απο το σχολειο κι επανερχομαι

rssOp2.pngDiP1p2.png

Γύρισα κι εγώ πριν λίγο από τη δουλειά, η μικρή κοιμάται και οι άντρες πήγαν κολυμβητήριο, οπότε εγώ εδώ χαλαρώωωωνωωω!

Ελένη συμπάσχω λέμε, δεν ξέρω ποια κόλλησε την άλλη αλλά κι εμένα ο φρονιμήτης μου είναι σε κακό χάλι και πονάω από το μάγουλο μέχρι το λαιμό! Τέλεια! Εξαγωγή όμως, όχι, αρνούμαι, δεν κάνω, ούτε καν το σκέφτομαι! Και φυσικά εσύ είσαι σε χειρότερη κατάσταση! Εύχομαι να σου έχει καμιά καλή πρόταση το πρώην αφεντικό σου και το σκέφτεσαι μετά πώς θα πράξεις!

Χριστινάκι ό,τι πρέπει είναι η Σαλόνικα έστω και για τριήμερο! Κι εγώ θέλω κάποια στιγμή να πάμε οικογενειακώς, να δούμε ποιά βεβαια! :) Η δουλειά είναι καμιά ώρα και κάτι ίσως το μεσημέρι από το σπίτι μου, οπότε μετά τις 4 θα μαζεύομαι.

Χτύπησε πολύ το κοριτσάκι σου Μαράκι? Άντε να ξεκουραστεί τώρα και μετά θα το έχει ξεχάσει! Της έβαλες λίγο βιταμάκι πάνω να μην κάνει καρούμπαλο?

Χαρά μου γιατί είσαι down? Το όνομά σου δεν τα επιτρέπει αυτά! :)

Εμείς το απόγευμα πάμε παιδίατρο, έχει 4η μέρα η μικρή αρκετούς εμετούς, αν και πήγαμε και το Σάββατο το βράδυ μια βόλτα από το ιατρικό δε μας είπαν κάτι ιδιαίτερο. Θα πάμε και στη δικιά μας όμως που έλειπε Σκ να δω τι θα μας πει, αμάν αυτοί οι εμετοί πια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...