Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Expand  

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

αααααα ωραιοτατα!!!θα ηθελα και εγω να παω γυμναστηριο.βασικα θα ηθελα πολυ να εχω τα αποτελεσματα γυμναστηριου γιατι για να παω και να αρχισω να ξεβιδωνομαι δεν παιζει.

εχω γυρω στις 10 μερες που ξαθε πρωι που ξυπναω ποναω παντου στην πλατη.και μαλλον εχει να κανει με τον μπεμπη και με τον ατσαλο τροπο που τον κραταω και τον σηκωνω.

τι εχει σημερα το προγραμμα σας κοριτσουδακια??

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αμαααν σημερα πιανει δουλεια το Μαρινακι ε;;Αντε καλη αρχη κοριτσι μου και πες τους εκει να μη πολυκουραζουν εισαι και μανα με δυο παιδια πλεον!!! :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Ευχαριστώ πολύ πολύ ειρηνάκο μου!!!! 34.... μποχουυ..κλαψ...λυγμ..( που θα έλεγε και η φίλη μας η λορέττα...:cool::lol: )

Αχχχ..τι ωραία που τα περιγράψατε βρε κορίτσια τα της συνάντησης!! Και μένα ένα δάκρυ μου ηρθε να το πω.... Είστε τέλειες και ανυπομονώ και εγώ να σας γνωρίσω!!!!

PCqNp2.png

Χριστινακι μου!!!

Χρονια σου πολλα!!!Γερη κι ευτυχισμενη με την ομορφη οικογενεια σου!!!

Ελπιζω την επομενη φορα να εισαι κι εσυ κοριτσακι μου!!!!

Εχμ.......το κερασμα που ειναι;;; :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!! Σας διαβάζω στα κλεφτά από τη δουλειά κλαψ λυγμ αλά Λορέτα! Το έχω ρίξει στη μελέτη εδώ, έχω να μάθω τρελά πράγματα και ήδη το μυαλό μου έχει κουρκουτιάνει! Πολύυυυ διάβασμα λέμε, τέσπα, τέτοια ώρα σκέφτομαι ότι θα τάιζα τη μικρούλα μου και τώρα τελείως άλλη φάση! Τουλάχιστον εδώ παώ μόνη μου τουαλέτα!:tongue::tongue:

Ρε Ελενάκι τι ωραία που τα έγραψες, πήραμε όλες μας από 10 πόντους ύψους από περηφάνια!

Σόρυ που δε σχολιάζω αλλά δεν προκάνω λέμε!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γενεθλιάζει το Χριστινάκι μας? Να τα εκατοστήσεις κοριτσάκι μου και όλα να έρχονται πάντα καλύτερα και από ό,τι τα περιμένεις! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ ρε Μαρινα,το μυαλο σου στη μικρη ειναι ε;;;

Τουλαχιστον κανεις την αναγκη σου με την ησυχια σου...επικεντρωσου στα θετικα της υποθεσης λοιπον!χιχιχιχι :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...