Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

επισης εχω ξεσηκωθει που ολες ψαχνετε για δουλεια και θελω και εγω

εγω δεν το κανω για να ξεφυγω.ψαχνω γιατι σε λιγο θα πεινασουμε πραγματικα.μακαρι να βρεθει κατι

εχουν βγαλει και τα ελτα προκυρηξη για εποχικους.θα κοιταξω μπας και γινει κατι

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καληνύχτα συντροφισσες!!!

Το μικρό μου κοιμήθηκε πριν 15 λεπτά, απίστευτο σκουντουφλάω εντελώς.:( Χαρά, συνεννοήθηκε με τον Παυλίτο να μας αλλάξουν τα φώτα σήμερα φαίνεται! Αποφάσισε να κοιμηθεί 6-8 το απόγευμα, οπότε πούυυυυυ όρεξη για ύπνο! Αχ, δε βρέθηκε ένας άνθρωπος να του πει πως λάθος ώρα διάλεξε να κοιμηθεί?:tongue: Τέσπα.

Παρότι όμως σκουντουφλάω, το κουτσομπολιό νίκησε, έτσι μπήκα να δω επιτέλους φωτο!

Τρέχω!!!!!!

ρε συ αντε γρηγορα στο κρεβατι σου

οι φωτογραφιες εκει θα ειναι και αυριο!μια χαρα εχεις βγει.και μενα βγηκε απο το προγραμμα του ο μπεμπακος.σημερα κοιμηθηκε σαν ανθρωπος.22.00 ακριβς ηταν εγκατεστημενος στο κρεβατακι του

χαρα καλο ξημερωμα και να κοιμηθει και ο παυλακος αμεσως!

4ywWp2.png

Χα,χα τρελό γέλιο οι φωτο! Βασικά της Ελένης είδα, αν βάλει καμμιά άλλη ειδοποιήστε ναι? Βουρ στο κρεβατάκι μου!!!

Καληνύχτα, όνειρα γλυκά και απονήρευτα λυσσάρες μου ναι?????:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Αργησαμε να ξεκινησουμε γιατι αργησαμε να φυγουμε απο την εκθεση του Κοσμακου...μολις φτασαμε στο mall παρκαρουμε κι εγω σκεφτομουνα θα τις αναγνωρισω απο τις φωτος ρε γμτ;;Τα ματια μου ετρεχαν στις μανουλες που ηταν χωρις μπαμπα διπλα τους χαχαχ!Παμε να παρουμε το ασανσερ και βλεπω μπροστα μου το Μπιλακο!!!Βλεπω διπλα το Ρηνακι!!Αχχχ ριγος συγκινησης...λεω τι να κανω τωρα;Να της μιλησω;Θα με γνωρισει;;Εκεινη την ωρα γυρισε και με ειδε!!!Και μου χαμογελασε αμεσως!!Γιουπιιι με γνωρισε σκεφτομαι απο μεσα μου!!Αφηνω τους τρεις(να σημειωθει αυτο στα πρακτικα)αντρες που με συνοδευαν και πηγα διπλα της!!Η Ειρηνη ηταν ακριβως οπως περιμενα να ειναι,ενα γλυκο κοριτσι που δε χρειαζεται να μιλαει αφου τα ματια της λενε τα περισσοτερα...τη κοιτας και βλεπεις μεσα στη ψυχη της...για τον Μπιλακο τι να πω;;;Τοσο γλυκο μωρο,τοσο ησυχο,τοσο αγαπησιαρικο μα και πολυ σοβαρος κυριος....οταν ομως τον παιρνεις αγκαλιτσα και του αρχιζεις τα...εμβολιακια της Λορετας σου σκαει το πιο γλυκο του γελιο ! :) :) :)

Ανεβαινουμε επανω να βρουμε την Αγγελικουλα που μας περιμενε με τον αντρουλη της και τη κορουλα της!Παιδια....μικροδειχνει πααααααααααααααααααααααααρα πολυ!!!Της λεω ποσο εισαι 18;;;;;Οχι μου λεει 28.....δε το πιστευω αν δε δω ταυτοτητα!!! :) :) Η κορη της παιδια εχει τα πιο υπεροχα γαλανα ματακια κληρονομια του μπαμπακα της ;)Ηταν λιγο αγχωμενη αφου πρεπει να ξεκινησει δουλιτσα και να αφησει τη μικρη της ομως Αγγελικη μου το ξερεις πως ολα θα πανε καλα,ισω στην αρχη ειναι λιγο δυσκολα αλλα θα προσαρμοστειτε και οι δυο,θα δεις ;)

Παιρνω εκεινη την ωρα τηλ τη πρινσι μας και μου λεει ειμαστε μπροστα στο βιλατζ και μια και δυο ξεκιναμε να τις συναντησουμε...μπροστα εγω και να σκεφτομαι θα τις αναγνωρισω αραγε;;Και τοτε βλεπω δυο πολυ στυλατες κυριες να εχουν πιασει το ψουψου!!!!Με κοιτανε και γελανε....η πρινσι παιδια εδω να πω σε οσες δε την εχουν δει και δε της εχουν μιλησει οτι εχει μαι φωνουλα τοσο γλυκειααααα αφου σκουπιζεις μετα το τηλ απο τα σοροπια :) :) :)Ειναι ενα ανθρωπος με ενα χαμογελο διαρκειας που πιανει απο το ενα αυτι εως το αλλο!!!Γελαει συνεχεια,ακομα κι οταν μιλαει,και σε κανει να νιωθεις οτι την ηερες απο παντα....οτι εισαστε φιλες απο Νηπιαγωγειο ενα πραμα!Η Μαρινα παιδιααααα αχχχχχ η Μαρια με το τελειο μαλλι οπως ειπε και πη πρινσυ μας.....ανετα κανει διαφιμηση σαμπουαν δε το συζητω!!!Ειναι απο αυτες τις γυναικες...που κανουν αισθηση απο οπου και να περασουν με το στυλ και τον αερα τους....και με το χαμογελο τους :)

Ε,αγκαλιαζομαστε φιλιαζομαστε ( :) ) και ανεβαινουμε και πιο πανω για να συναντησουμε και τα υπολοιπα κορτσουδια!!!!!Πρωτη η Χαρα σερνει το καροτσακι με τον Παυλιτο μας!!!Ακομα πιο αδυνατη απο τις φωτογραφιες,ακομη πιο κουκλα...να μας δηλωνει οτι πρεπει να χασει τρια κιλα...!!!Απο που μαρηηηηηηηηηηηηηηηη;;;;;;;;;;;;;;Ο Παυλιτος μας,αντρακι!!Πραγματικο αντρακι!!!Τον κοιτας στο μουτρακι του και ειναι ολοφανερο οτι εχει ξεφυγει απο το μωρουδιακο,και ειναι πια μεγαλο παλικαρι!!!!Το Λενακι μαααας που ηρθε χωρις τον αντρα της ζωης της (αλλα τι να κανω της συγχωρεσα)με χαμογελο και μια καλη κουβεντα για ολους!!!Και φυσικα η....last but not least χιχιχι Μαρζαμππππππππππ μια κουκλα απο πορσελανη,ενας τοσο γλυκος ανθρωπος,που σε αντιθεση με τα ποστ της παιδια δεν εκανε το κοριτσι ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ!!!Αληθεια σας το ορκιζομαι!!!χαχαχαχαχαχα!

Εχω τοσα στο μυαλο μου ακομα να πω και να γραψω αλλα ακουω τον μπομπιρακο μου απο μεσα που ξυπνησε,θα πω μονο ενα τελευταιο.

Σας ευχαριστω παρα πολυ που ηρθατε και που με κανατε να νιωσω οτι ηρθατε για μενα!Σας ευχαριστω που με αφησατε να μπω στι καρδιες σας και να ξερετε πως και εσεις,ολες,και αυτες που δεν εχω γνωρισει ακομα,εχετε ξεχωριστη θεση στη καρδια μου,και αυτο το συνειδητοποιησα μολις προχτες...που κοιτουσα εφτα ανθρωπους που εβλεπα πρωτη φορα στη ζωη μου και ομως ενιωθα οτι σας γνωριζω...απο παντα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

μαρη συμπεθερα μας λειπεις πολυ μας λειπεις και επισης ενα θα σου πω εχω δακρυσει πραγματικα ωραια τα λες και οντως ετσι ειναι το ιδιο ενιωσα και εγω οτι εβγαινα με τιςκολλητες μου που τις ξερω τοοοοοοοοοοοοοσα χρονια.. αντε να μας ξαναερθεις συντομα ναι??? αλλα θα φερεις και το γαμπρουλη μου ναι??? αντε γιατι ακομα κλαιω απο συγκινηση παω να κανω καφε

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

μπραβο λεναλ μου τα καταφερες να μας συγκινης πρωι πρωι.και τωρα την εκανες !!φιλια πολλα .δεν μας ειπες ομως τι εκαναν τα παιδακια σου με τις γιαγιαδες?να δωσεις φιλακια στην κυρια με τα εμβολια.

για ξυπνηστε ...........

χαρα τ ωρα κοιμηθηκε το σντρακι σου?

4ywWp2.png

Ηρθα ηρθαααααααα!!

Ολα καλα με τα παιδακια μου δοξα το θεο!

Ειστε εδω;;;;Το Λορετακι θα πηγε γυμναστηριο :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...