Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχα ναι αλλα το εφτιαξα ειχε πιασει αλατα το βλαμμενο,γιατι στις οδηγιες λεει να μην βαζουμε απεσταγμενο(ετσι λεγεται?:mrgreen:)νερο και ετσι εβαζα απο την βρυση να ομως που επιασε αλατα και τσουπ χτες δεν εβγαζε ατμο γιατι ειχε βουλωσει τι καθαρισα το μποιλερ με ξυδι τι με νερο τιποτα,ωσου σημερα εκανα ενα πειραμα εβαλα μισο ξυδι μισο νερο και το εβαλα σε λειτουργια και απλα το αφησα εκανε ατμο το πατησα βγηκε και εβγαλε ενα καρο αλατα.....Μετα το ξεπλυνα και ξαναεκανα το ιδιο μονο με νερο,βεβαια κοντεψα να λιποθυμησω απο τις αναθυμιασεις αλλα τουλαχιστον γλυτωσα το 50Ε:wink::wink:

μπραβο !!αξια αξια!!!

γιατι οχι απεσταγμενο?

4ywWp2.png

κοριτσια το παιδι μου δεν ειναι καλα κοιμηθηκε και στα 10 λεπτα ξυπνησε ειχε χεστη πρωτη φορα στον υπνο το πηρα τον αλλαξα κι απο εκεινη την ωρα δε λεει να κοιμηθει τι θα κανω εχει παει 12,30 κι αυτος ακομα τιποτα τοσο αργα δεν εχει ξαναμεινει ξυπνιος

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλησπερα γλυκουλα,ειρηνη ευχαριστω λεει οτι δεν χρειαζετε απεσταγμενο απλα εγω θα κανω το αλλο πριν σιδερωσω θα βραζω εναν βραστηρα νερο θα το αφηνω να κρυωσει και μετα στο μποιλερ.......Αυτα......Παω να ξαπλωσω κουκλες γιατι ο τολης θελει να κανουμε αγκαλιτσες στον καναπε βλεποντας τον ροκι μπαλμποα icon_rolleyes.gificon_rolleyes.gificon_rolleyes.gificon_rolleyes.gif ελεος icon_lol.gificon_lol.gificon_lol.gificon_lol.gif ......Φιλια σε ολες καληνυχτα ας παρει και μια αφιερωση ο καλος μου..........

aMttOUcQf4A

:-D

Διαφημίσεις

αναστατωθηκε τωρα βρε χαρα και δεν μπορει...βαλτον στην κουνια του και κλεισε φωτα και αστον και θα κοιμηθει ετσι τουλαχιστον πιανει στον ευθυμιο μερικες φορες....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ελα ρε χαρουλα μην στεναχωριεσαι ισως το πειραξε κατι και να εχει καμια ενοχλησουλα.μπορει να βγει μια φορα απο το προγραμμα του δεν νομιζω να ειναι κατι.τον βλεπεις να γκρινιαζει ή ειναι ορεξατος για παιχνιδι?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

καλε αυτος εχει κατσει κατω απο το τραπεζι και τραγουδαει και τωρα παιζει με τη μπαλα του λες και ξυπνησε τωωωωωωρααααααα

τον εβαλα τον κουνησα και σηκωνετε και μου κανει τσααααα και μετα τον αφησα μονο του να δω τι θα κανει και σπαραξε στο κλαμα και εκει που εκλαιγε πεταγε και ενα μαμααααα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...