Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλα αν σας πω οτι δεν το καταευχαριστηθηκα θα πω ψεματα.

περιμενα το ασανσερ για να ανεβω στον 3 ή 4 που ηταν τα κοριτσια (ξεχναγα τι ελεγα τι μου ελεγαν που βρισκονται που βρισκομαι ειχα χασει την μπαλα απο τον ενθουσιασμο μου.

που λετε περιμενα το ασανσερ για να παω καπου τελος παντων και σε καποια φαση γυρναω ξαφνικα πισω μου και βλεπω μια γνωστη μου!!αυτοματος γελαμε λες και την ειχα δει και εχτες.ηταν η λεναλ μας.παιδια τοσο οικειο μου ανθρωπο ουτε η καλυτερη μου φιλη.λενιω μου το μπεμπακι μου σαν να ψαχνει κατι ,ελπιζω να μην ψαχνει εσενα που το χορτασες αγκαλιτσες. ευχομαι να εισαι παντα ευτυχισμενη φιλη μου.λωρακι μου σε ενιωθα και εσενα μαζι της.εκανε "εμβολιακια" στο μπεμπακι μου σαν αυτα που κανεις και εσυ.

μανιταρακι μου τα ειπα εμεις δυστυχως εξ αποστασεως αλλα δεν πειραζει αρκει να ειστε καλα.θα τα πουμε

στελλιτσα μας ελλειψες και εσυ με το ιωαννη.η αληθεια οτι ειναι μεγαλη ταλαιπωρια να ειστε και εσεις καλα και θα τα πουμε.

γιαννουλα μου μας ελλειψες και εσυ.δεν εχω καταφερει να σε γνωρισω πολυ κριμα,σε φιλω πολυ και μην μασας για τιποτα.

χριστινακι τελευταια φορα που δεν ερχεσαι να το ξερεις......

πρινσακι μου εισαι τοσο γλυκια που χαιρομαι που σε εχω γνωρισει.τον καουμποι δεν τον ειδαμε αλλα δεν πειραζει.να ειναι παντα καλα το αστερακι.

την χαρα δεν την σχολιαζω γιατι πρεπει να χασει τρια κιλα!!δεν φτανει που μας ηρθε στην πενα μιλαει και απο πανω.αχχχχχ ξυλο που παει χαμενο!!!!κουκλαρα φτου φτου.της ματιασαμε και το αντρακλαρακι της.με το που το κοιταζες σου εσκαγε ενα τελειο χαμογελο.τελειο τελειο τελειο.φτου φτου.

ελενιτσα μου γλυκουλα εμεις τα λεμε τακτικα τελικα.μας την εκανες ομως και δεν εφερες το αστερακι σου.το χαρηκα ομως στα βαφτισια μας!!εισαι πολυ γλυκα και μην στεναχωριεσαι για τιποτα

αγγελικουλα εισαι πολυ γλυκια και σε θελουμε να μας λες τα νεα σου εεεεεεε,αντε τα εχουμε ξαναπει.φιλακια στην πανεμορφη ζουζουνιτσα.

μαρινακι εισαι μια κουκλα και πολυ τυχερη σε χαιρομαι πολυ,δυστυχως εμενα οι φοβιες μου καθηλωνουν να μην κανω σχεδον τιποτα μονη μου.ζηλευω γυναικες σαν εσενα.να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενη κοριτσακι μου.καλη αρχη και καλη προσαρμογη για αυριο.εννοειται οτι δεν θα δυσκολευτεις.

μαρακι εισαι γλυκακι!!πολυ χαριτωμενη σαν να ξεχωριζες ξανθομαλλουσα μου!!ευχομαι μονο χαρες στην ζωη σου και να μην ξανααποχωριστεις ποτε το κοριτσακι σου!!για το παλι ιιιιιιιιιιιιιι συμφωνω μαζι σου.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τελειες οι φωτο τα μωρακια κουκλακια .χαρα καρακουκλαρα πτου πτου.

γλυκουλα επιτελους σε βλεπω.

μαρακι τελειο σωμα κι εσυ.

ειρηνη ελενη δεν εχω λογια .τωρα που σας ειδα στεναχωρεθηκα πιο πολυ που δεν ηρθα κλαψ.

ελενακι ειχατε καλο ταξιδι?για πες πως περασατε στο ξεωυχταδικο?

μανιταρακι μου να ερθετε με το καλο και θα ερθω να σε βρω.θα πεταχτω μπροστα σου σαν μανιταρακι.φιλακια μπουμπουκακι μου!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

οντως ηταν πολυ ωραια!!!!αντε βαλε και εσυ τις φωτο ειρηνακι μου...για πιο βιντεο ελεγαν πριν τα κοριτσια?

στο facebook το εβαλα λενακι μου

ααα εγω προλαβα ειδα και σχολιασα κιολας!! και φυσικα τα μωρα μου χοροπηδανε γυρω μου σαν ινδιανοι

σοφακι απο την μια κριμα που του περασε ο ερωτας του αδερφου σου.θα σε γνωριζαμε κι ολας.ευχομαι να ερθετε και εσει καμια βολτα απο αθηνα.θα μου πεις μπορει καποτε να τυχει να ερθουμε και εμεις στα μερη σας

καληνυχτα στα κοριτσακια που πανε για υπνο.δεν μπορουσε να σηκωθει ο κυριος νωριτερα να σας προλαβω.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα ναι αλλα το εφτιαξα ειχε πιασει αλατα το βλαμμενο,γιατι στις οδηγιες λεει να μην βαζουμε απεσταγμενο(ετσι λεγεται?:mrgreen:)νερο και ετσι εβαζα απο την βρυση να ομως που επιασε αλατα και τσουπ χτες δεν εβγαζε ατμο γιατι ειχε βουλωσει τι καθαρισα το μποιλερ με ξυδι τι με νερο τιποτα,ωσου σημερα εκανα ενα πειραμα εβαλα μισο ξυδι μισο νερο και το εβαλα σε λειτουργια και απλα το αφησα εκανε ατμο το πατησα βγηκε και εβγαλε ενα καρο αλατα.....Μετα το ξεπλυνα και ξαναεκανα το ιδιο μονο με νερο,βεβαια κοντεψα να λιποθυμησω απο τις αναθυμιασεις αλλα τουλαχιστον γλυτωσα το 50Ε:wink::wink:

:-D

εν το μεταξυ αδιαθετησα κι ολας σημερα και εκτος το οτι εχω πλημμυρα αιμα οπως παντα τις πρωτες 2μερες εχω και πονοκεφαλο:mad::mad::mad:και ποναει και η κοιλια μου,ολα τα καλα μαζι......Επισης ειμαι σε διλλημα στο τι να μαγειρεψω αυριο κοτοσουπα η σουφλε?

τρελαινομα για ζυμαρικα και γενικα οτι εχει μπεσαμελ τυρια κρεμες γαλακτος κλπ,αλλα σκεφτομαι επειδη κανει κρυο και εχει και συννεφια να φτιαξω μια κοτοσουπα που ταιριαζει καλυτερα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...