Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια τι μου κανετε?

καναμε και εμεις εμβολιο σημερα ολα μια χαρα ηταν και δε κλαψαμε καθολου αλλα σα να εχει αρχισει λιγο ηγκρινια ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο ηπιαμε λιγο ντεπονακι και καπως ηρεμησαμε τωρα κανουμε κουνια στο ρηλαξ

κελακο κουκλα η κουκλιτσα σου

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΕΛΑΚΟ ΕΔΩ ΤΑΙΣΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ Κ@ΛΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ..ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΠΑΣΤΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ..

Μου θυμισες την διαφημιση που τρωνε και μετα η μια κανει ποδηλατο και η αλλη τρεχει για να καψει τις θερμιδες.:-D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Κέλι επιτέλους βλέπω φώτο σου...μούρλια η μικρή..αχ ολα τα μωρά μας είναι μουρλια....μιαμ μιαμμμ

Μανιτάρι κουράγιο... πω πω η πεθερά μέσα στο σπίτι 3 μέρες είναι εφιάλτης για μένα!!!!:?

Καλά όλοι οι άντρες εχουν αδυναμία στις μαμάδες τους!!!! έτσι θα είναι και οι δικοί μας...μέχρι που θα έρθει μία και θα μας τους πάρει....γρκκκκκκκκ:tongue:

Και εκεί που έκανα δίαιτα και λίγη γυμναστική και η ζυγαριά είχε κατέβει απο τα 67 (66,700 :tongue:), μου φέρανε μια ολόκληρη κολοκυθόπιτα και έχω φάει ήδη 6 κομμάτια :mrgreen:....τραγικό...

Ελενάκι και χαρά ολα οκ με τον εμβόλιο ε? μπράβο!!! και μεις θα πάμε σε κανα δυο βδομάδες...

Ο δικός μου σήμερα δε κοιμόταν με τίποτα και γω κουτουλούσα απο τη νύστα και αναγκάστηκα και τον πήρα στο κρεβάτι μου. Περιτό να σας πω τι ύπνους έριξε...Αλλά δε θέλω να συνηθίσει το γλυκούλη μου....

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Ναι χαρα το θυμομουν οτι και εσεις ειχατε σημερα εμβολιο!!Αντε καλη αρχη!!Ειδες βρε κελακο μου;;Υπαρχει καλυτερο σχολειο απο το παρεντς;;;;:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Αντε βρε Λορετα!!Που εισαι;;;;;;Μην ανησυχεις και με μια φορα δε κακομαθαινουν!!!Κι εγω οταν δεν κοιμαται το κανω αυτο...τωρα περιμενω να τον ταισω αλλα δε λεει να ξυπνησει!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Οχι βεβαια,δεν υπαρχει.:tongue:Κι εγω νομιζα οτι πηγες να δεις το dr house..
:tongue::tongue::tongue::tongue:προσπαθω αλλα μ΄αφηνεις;;;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Απα,πα,θα βρω και τον μπελα μου!!!:tongue:Εγω στομα εχω και μιλια δεν εχω δεν καταλαβαινω σε τι αναφερεσαι.:tongue:

ααααααααχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχχαχαα

...

καλο...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

ααααααααχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχχαχαα

...

καλο...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Σ'αρεσε;;;;Παω να πλυνω κανα πιατο γιατι σε λιγο ερχεται και ο αντρουλης μου και θα ξαναμπω να δω τι κανετε...

Y0zHp2.png?OgArctsO

εδώ είμαι...μπαινοβγαίνω και δεν κάνω τίποτα ουσιαστικό...τρώω κανένα κομμάτι πίτα...αααααααααχχχχχχχχχχχχχχ

ρε παιδιά πως προλαβαίνεται και μαγειρεύετε???? εγώ προς το παρόν δεν έχω κάνει τίποτα... τα μωρά τα έχετε μαζί σας? γιατί εμένα δεν κάθεται μόνος του πάνω απο 5 λεπτά...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Να μαι κ εγώ κελακο κουκλαρα η μικρη φτου φτου.εγώ με ποια θα συμπεθερεψω ε;;το παστιτσιο αυτό θα το έχω για αύριο κ για την πέμπτη..αξίζει τον κόπο γιατί για 2μερεδ δεν θα έχω μαγείρεμα.τώρα φάω ένα τοστακι κ πριν κοιμηθώ θα πιω ένα ποτηράκι γάλα.παρότι έχω μειώσει αρκετά το φαγητό κ τα γλυκά,αφού βλέπω γλυκό κ μου τρέχουν τα σαλια.η ζυγαριά εκεί ούτε κατεβαίνει ούτε ανεβαίνει(ευτυχώς).

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...