Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Αν επιτρεπεται η κιρσοκήλη επηρεασε τον αριθμο του σπερματος και Την αφαίρεσε τελικά ή δεν χρειαστηκε;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αντε μπραβο ρε κοριτσακια που περασατε καλα!!μανιταρακι μου καθολου δεν φαινεται πως δεν ηθελες να πας ε?λορρετα μου τεταρτη(εκτος απο μεθαυριο τελειωνω 10 παρα 10...στις 10 μπορω να ερθω να σε παρω απο το σπιτι σου!!!αχ τελεια!! μπραβο ρε κοριτσια ειστε ολες κουκλαρες !!! το βιντεο θεικη ιδεα της ειρηνης(ως συνηθως)

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Γιουχύυ και εγώ εδώ αλλά για πολύ λίγο...για ένα τσίγαρο που λέει ο λόγος...καθώς δεν καπνίζω!

Τις φωτογραφίες θα τις δούμε...νεξτ γίαρ αφού ο δημήτρης (της ειρήνης) δεν λέει να σηκωθεί από το πισί!!

PCqNp2.png

ΔΗΜΗΗΗΗΗΤΡΗΗΗΗΗ κάποιος σε φωνάζει ρε συ. Για πήγαινε να δεις ποιος είναι;;;

(επιασε ειρηνάκι;)

Κοριτσάκια πάω να ξαπλώσω με τον αντρουλη μου γιατί δεν τον πολυείδα ολο το σουκου

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Μολις ηρθα και εβαλα φωτος!!! :)

Μονο που δε μου βαζει αυτη που ειμαστε ολες μαζι πρεπει να τη μικρηνω...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ρε λωρακι που ειναι οι φωτος τελικα??ψαχνω ψαχνω μονο το σπιτι ειδα και σχολιασα βεβαιως βεβαιως!!

χριστινα τι κανεις ??εσυ γιατι δεν πηγες στην συναντηση κορυφης?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

EΛενάκο καλώς επέστρεψες!!! Ειδα φώτος αλλά θα σχολιάσω αύριο ή αργότερα λεπτομερώς!! Είναι τέλειες και είστε όλες σούπερ!!! Καλά βρε τρελή εσύ πόσα κιλά είσαι;; 40;;; Ή φοράς το σούπερ καινούργιο τζήν;;;:tongue::tongue::wink:;-)

Σοφάκι εγώ δεν πήγα γιατί είμασταν καλεσμένοι για μεσημεριανό φαγοπότι! Είπα δεν με πάει όποτε το κανονίζουν τα κορίτσια οπότε την επο΄μενη θα το κανονίσω εγώω!!

Φιλάκαι κοριτσάκια τα λέμε αύριο!!

PCqNp2.png

τελειες οι φωτο τα μωρακια κουκλακια .χαρα καρακουκλαρα πτου πτου.

γλυκουλα επιτελους σε βλεπω.

μαρακι τελειο σωμα κι εσυ.

ειρηνη ελενη δεν εχω λογια .τωρα που σας ειδα στεναχωρεθηκα πιο πολυ που δεν ηρθα κλαψ.

ελενακι ειχατε καλο ταξιδι?για πες πως περασατε στο ξεωυχταδικο?

izE6p2.png?S6UQkQqM

καλησπερα...να μαι και εγω...ελενη μου ειδα οτι επεστρεψες οποτε χαιρομαι...

οσο για την συναντηση περασαμε απλα καταπληκτικα!!!!

η ελενη ειναι πολυ καλη και καρακουκλαρα μην ξανακουσω για διαιτα γιατι θα τσαντιστω πολυ χαρουμενη και με θετικη αυρα

η μαρινα πολυ καλη και και με τελειο μαλλι καλα οσο για την πρινσι που διαρκως γελουσε μαζι μου τι να πω???τα καλυτερα την συμπαθησα παρα πολυυυυ....η μαρια μας πολυ φιλικη και αγαπισιαρικος ανθρωπος οσο για την ειρηνη και την χαρα τις ξερω καιρο και ξερουν οτι τις αγαπαω πολυ και αυτες και τα μικρουλια.....που ο παυλος μεγαλωσε πολυ τελικα!!!χιχχιι..την αντζελικα δεν της μιλησα και πολυ αλλα οντως μου φανηκε πολυ μικρη και εμενα και δεν καταφεραμε να δουμε την υπεροχη μικρουλα της....ελπιζω να ξανακανονισουμε συντομα για καφε γιατι μ αρεσεεεεεεεεεεεε

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...