Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εδω μωρε τρωω μια σακούλα ποπ κορν μιλάω με την μαρία να σας κεράσω?θέτε δεν θετε αφου είσαστε αδύνατες ολες θα τρωτε δεν θα τρωτε αλίμωνω σε μένα που δεν τρώω αλλα καταβροχθίζω!Αυτά τι αλλα νεα εδω μωρε τα ίδια και τα ιδια !

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

ελεος αυτος οανθρωπος.καθετε απο τις 13 στο κομπιουτερ.

μαρακι καλη ορεξη και μενα μου λειπουν 3 κιλακια .. . . . . .

για να φτασω τα 70 οποτε παω να φαω φουντουνια.ποπ κορν ?καλη ορεξη.τι κανει η αφροδιτουλα?

4ywWp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά σας αγαπώ σας εκτιμώ αλλά απο χθες περιμένω φώτο...τι θα γινει;;; κλαψ!

Η Ελενίτσα που της μίλησα ήταν ενθουσιασμένη με όλες σας!

είστε μουρλια γενικά!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Καλησπέρα τι μου κάνετε? Εμείς το απόγευμα δεν πήγαμε βολτίτσα και το ρίξαμε σε μπαλονοπόλεμο οικογενειακώς! Τώρα την έπεσαν για ύπνο τα μικρά και σε λίγο θα μπω για μπάνιο αφού πια πρέπει να κοιμάμαι από νωρίς γιατί θα ξυπνάω από το χάραμα! Είμαι λίγο αγχωμένη για την επιστροφή στη δουλειά πρέπει να παραδεχτώ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

μπα τον βρηκαμε τον δρομο καιρος ηταν.

μαρινα αυριο ξεκινας δουλεια?

λορεττα μαλλον φωτο δεν θα δουμε για να μην ζηλεψουμε μια και δεν μας εννοιαζε:mrgreen:

ειρηνη ανοιξε το παραθυρω να κρυωση ο δημητρης μπας και φυγη στην αναγκη ριξε και λιγο αλατι.

ποια κοπελα καθετε διπλα στην χαρα?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Ειρηνάκι έφτασε σίγουρα γιατί εμείς μιλήσαμε κατα τις 4 και ήταν στο δρόμο. Ε και με κάρο να πήγαινε θα είχε φτάσει (βρε πως τα λεώ, βρε πως τα λέω)

Μαρινάκι σε σκεφτόμουν που αύριο ειναι η πρώτη σου μέρα στη δουλειά. Καλή αρχή και είμαι σίγουρη οτι σε λίγο καιρό θα λες αχ τι καλά που είμαι! ΄Το ίδιο πιστευω και για σένα Αγγελική. Δύσκολο να αφήνεις το παιδάκι σου, το καταλαβαίνω αλλά μια χαρά περνάνε στον παιδικό με τα φιλαράκια τους. Και μετά έχουν και την αγκαλίτσα της μαμάς.

Μανιτάρακι μου τις είδες όλες στο βιντεάκι;;; Ολες μουρλια...Βάσω εσύ ήσουν αυτή που μιλούσε και όλες ακουγανε προσεκτικά; Δίπλα σου ποια ήταν;; Μαρία εσύ; αχ βαχ μπερδεύτηκα... Τη χαρά την αναγνώρισα και είναι καρακουκλάρα, να το πω!

Ειρηνάκι αν πεις ξανά το γιο σου στριμενάκι κομμένα τα σουβλάκια. Εμαθα πως είναι πολύ ήσυχος...Της χαράς το ξεραμε οτι είναι αγγελάκι αλλά αντράκι.

Αχ πολλά εγραψα. Αχ θα σας ανεβάσω φώτο απο χθες που ήμουν καρναβάλι. Εντωμεταξύ δε ντύνομαι ποτέ, δε μ'αρεσουν καθόλου τα καρναβάλια. μπλιαξ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

την λορεττα την καλησπερισατε εμενα χε...νη με εχετε αντε μην και δεν μπω οοοοοοοοολη νυχτα.

μπραβο βρε λορεττα βαλε τουλαχιστων εσυ φωτο γιατι απο τις αλλες προκοπη δεν θα δουμε.

αυτη που μιλουσε στο βιντεο ηταν η βασω αυτη που καθοταν διπλα στην χαρα ποια ηταν?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...