Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας!!! Από που να ξεκινήσω και πού να σταματήσω?

Θα πω πρώτα τα εκτός συνάντησης!

(((Άννια μου))) είσαι μικρό κορίτσι ακόμα μη σε παίρνει από κάτω! Πολύ δύσκολη η φάση που περνάς χωρίς κάποιον δικό σου κοντά με δύο μικρά παιδιά και τον άντρα σου να λείπει αρκετά λόγω δουλειάς! Ωστόσο όταν έρχεται σπίτι ή αν μπορείς 1 ώρα να τα αφήνεις στην πεθερά ή στην κουνιάδα τα παιδιά, θα συμφωνήσω απόλυτα με το Σοφάκι κάνε κάτι για σένα, κάτι που σε ευχαριστεί, και σημαντικότατο ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ! Όλοι το έχουμε ανάγκη να αλλάζουμε παραστάσεις! Εγώ μάλλον το παραέχω αφού τις φόβησα τις κοπέλες όπως μου είπαν και στη συνάντηση που παράτησα άντρα και παιδιά και πήγα στα Λονδίνα!:lol::lol::lol: Αλλά ειλικρινά γύρισα με τελείως άλλη διάθεση και αυτό βοηθάει πάααρα πολύ και στη σχέση με τον καλό μου και με τα παιδιά!

Μανιταράκι και Στελλίτσα κρίμα που δεν τα καταφέρατε κι εσείς τελικά, ωστόσο απ' ότι διαβάζω θα ξανακανονίσουμε σύντομα ε? Χριστινιώωωω κανόνισε!

Λορέτιους ροζ περούκα και πάρτυ μασκέ διαβάζω? Άντε να το ρίξουμε λίγο έξω!

Μαράκι περαστικά στο Γιαννάκη σου!

Για να πιάσω και τα της συνάντησης, αν και δε θα μπορούσα να τα γράψω καλύτερα από τη Βάσω μας!!! Όλα τα λεφτά ήταν τα τρία παιδάκια μας! Ο Βασιλάκης παραμένει σωστός κύριος φτού φτού και ξανά φτού φτού σε αυτό το παιδάκι δεν υπάρχει! Ούτε καν το καταλάβαμε ότι ήταν μαζί! Ο Παυλίτος άλλη φατσούλα από εκεί! Κανονικό παιδάκι σας λέω! Έπαιρνε πρωτοβουλιες μόνος του, τσουπ τσουπ διάλεγε το καλύτερο κομμάτι κέικ και πραγματικά μας έριχνε κάτι χαμόγελα....Η μικρούλα της Angel παρόλο που κοιμόταν, και χάσαμε τα κατά γενική ομολογία υπέροχα ματάκια της, είναι πολύ όμορφο κοριτσάκι! Είχε και κοτσιδάκια σας λέωωωω!

Πάμε τώρα στις λίιιιιγο μεγαλύτερες! Το Λενιώ κατ' αρχάς όπως ακριβώς φαίνεται και από τα γραπτά της! Πολύ ευχάριστος άνθρωπος, με το χαμόγελο διαρκώς θα μπορούσαμε να τα λέμε με τις ώρες! Αααα δεν την χώνεψα και πολύ βέβαια γιατί είναι κορμάρα η άτιμη με το τζινάκι της! Η Χαρά όντως μοντέλα! Και σώμα, αλλά και πρόσωπο! Έχει τέλεια μάτια που αδικούνται από τις φώτο! Η γλυκούλα μου έβγαλε πολύ ότι είναι ήρεμη δύναμη! Όσο για την Angel πραγματικά κάθε που την κοιτούσα σκέφτόμουνα έχει το κοριτσάκι, κοριτσάκι??? Πόσο είσαι ρε κοπελιάααα θα μας τρελάνεις? Η Μαρία μας μία ξανθιά κούκλα!!! Τα είπαμε μια χαρούλα μιας και καθόμασταν δίπλα δίπλα! Για την Ειρήνη και τη Βασούλα που έχουμε βρεθεί κι άλλες φορές τι να πω, είναι τέλειες και κρίμα που δε μένουμε κοντά να τα λέμε συχνότερα! Αυτάαααα κι αν δείτε καμιά κουνημένη φώτο δεν είναι τίποτα, εγώ την έβγαλα αλλά από τη συγκίνηση έτρεμε το χέρι μου!:lol:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!!! Από που να ξεκινήσω και πού να σταματήσω?

Θα πω πρώτα τα εκτός συνάντησης!

(((Άννια μου))) είσαι μικρό κορίτσι ακόμα μη σε παίρνει από κάτω! Πολύ δύσκολη η φάση που περνάς χωρίς κάποιον δικό σου κοντά με δύο μικρά παιδιά και τον άντρα σου να λείπει αρκετά λόγω δουλειάς! Ωστόσο όταν έρχεται σπίτι ή αν μπορείς 1 ώρα να τα αφήνεις στην πεθερά ή στην κουνιάδα τα παιδιά, θα συμφωνήσω απόλυτα με το Σοφάκι κάνε κάτι για σένα, κάτι που σε ευχαριστεί, και σημαντικότατο ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ! Όλοι το έχουμε ανάγκη να αλλάζουμε παραστάσεις! Εγώ μάλλον το παραέχω αφού τις φόβησα τις κοπέλες όπως μου είπαν και στη συνάντηση που παράτησα άντρα και παιδιά και πήγα στα Λονδίνα!:lol::lol::lol: Αλλά ειλικρινά γύρισα με τελείως άλλη διάθεση και αυτό βοηθάει πάααρα πολύ και στη σχέση με τον καλό μου και με τα παιδιά!

Μανιταράκι και Στελλίτσα κρίμα που δεν τα καταφέρατε κι εσείς τελικά, ωστόσο απ' ότι διαβάζω θα ξανακανονίσουμε σύντομα ε? Χριστινιώωωω κανόνισε!

Λορέτιους ροζ περούκα και πάρτυ μασκέ διαβάζω? Άντε να το ρίξουμε λίγο έξω!

Μαράκι περαστικά στο Γιαννάκη σου!

Για να πιάσω και τα της συνάντησης, αν και δε θα μπορούσα να τα γράψω καλύτερα από τη Βάσω μας!!! Όλα τα λεφτά ήταν τα τρία παιδάκια μας! Ο Βασιλάκης παραμένει σωστός κύριος φτού φτού και ξανά φτού φτού σε αυτό το παιδάκι δεν υπάρχει! Ούτε καν το καταλάβαμε ότι ήταν μαζί! Ο Παυλίτος άλλη φατσούλα από εκεί! Κανονικό παιδάκι σας λέω! Έπαιρνε πρωτοβουλιες μόνος του, τσουπ τσουπ διάλεγε το καλύτερο κομμάτι κέικ και πραγματικά μας έριχνε κάτι χαμόγελα....Η μικρούλα της Angel παρόλο που κοιμόταν, και χάσαμε τα κατά γενική ομολογία υπέροχα ματάκια της, είναι πολύ όμορφο κοριτσάκι! Είχε και κοτσιδάκια σας λέωωωω!

Πάμε τώρα στις λίιιιιγο μεγαλύτερες! Το Λενιώ κατ' αρχάς όπως ακριβώς φαίνεται και από τα γραπτά της! Πολύ ευχάριστος άνθρωπος, με το χαμόγελο διαρκώς θα μπορούσαμε να τα λέμε με τις ώρες! Αααα δεν την χώνεψα και πολύ βέβαια γιατί είναι κορμάρα η άτιμη με το τζινάκι της! Η Χαρά όντως μοντέλα! Και σώμα, αλλά και πρόσωπο! Έχει τέλεια μάτια που αδικούνται από τις φώτο! Η γλυκούλα μου έβγαλε πολύ ότι είναι ήρεμη δύναμη! Όσο για την Angel πραγματικά κάθε που την κοιτούσα σκέφτόμουνα έχει το κοριτσάκι, κοριτσάκι??? Πόσο είσαι ρε κοπελιάααα θα μας τρελάνεις? Η Μαρία μας μία ξανθιά κούκλα!!! Τα είπαμε μια χαρούλα μιας και καθόμασταν δίπλα δίπλα! Για την Ειρήνη και τη Βασούλα που έχουμε βρεθεί κι άλλες φορές τι να πω, είναι τέλειες και κρίμα που δε μένουμε κοντά να τα λέμε συχνότερα! Αυτάαααα κι αν δείτε καμιά κουνημένη φώτο δεν είναι τίποτα, εγώ την έβγαλα αλλά από τη συγκίνηση έτρεμε το χέρι μου!:lol:

τελεια τελεια εγω τωρα γιατι νομιζω οτι ημουν εκει?μαλλον το παραηθελα.οσο γιατην αχωνευτη ελενη σε καταλαβαινω μαρινα μου.

αχ τη ωραια μπραβο .που ειναι μαρινα οι φωτο?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Τσουπ τρύπωσα κι εγώ!

Άννια μου, θεωρώ πως είσαι πολύ άξια που σε αυτή την ηλικία έχεις αναλάβει να κουμαντάρεις μία ολόκληρη οικογένεια και τα καταφέρνεις εξαιρετικά, γι' αυτό δε θέλω να απογοητεύεσαι! Κρίμα που δε σε είδαμε πάλι!

Μανιταράκι, η Kthaleia έμπαινε παλιότερα για κάποιο διάστημα και μετά εξαφανίστηκε. Μάλλον δεν έχει νόημα να τη διατηρώ πια στις φίλες μου.

Μαρίνα να σου πω και πάλι πως το χρώμα του μαλλιού σου είναι φανταστικό! Κάπως έτσι θέλω να το κάνω κι' εγώ!!! (τώρα θα μου πεις να τανε η ζήλια ψώρα, δικαιολογημένα, χαχα!!)

Έχω κι εγώ περιέργεια να δω τα ντοκουμέντα, άντε βρε κορίτσια, πουλάτε τα πνευματικά δικαιώματα?

Κοριτσάκια σκουντουφλάω από νύστα!!! Καληνύχτα!!!

Γεια σας και πάλι!

Ηρθα φαρμακείο στον αντρούλη μου με τον μικρό... Κάνει κρυουλάκι αλλά το παιδί είχε σκάσει μέσα!

Αννια μου θα συμφωνήσω και γω. Μπορείς να βρεις διεξόδους. Πηγαινε με τα παιδιά σε δραστηριότητες, σε ομάδες και θα γνωρίσεις μαμάδες, πηγαινε στο Βόλο, δεν είναι μακρυά και βλέπε τις φίλες σου και τους δικούς σου! Οδηγάς; αν οχι βγάλε δίπλωμα... Μίλα με τον αντρούλη σου και εξήγησέ του οτι τα Χριστούγεννα θα είσαστε με τους δικούς του αλλά το Πάσχα πχ θα κάνετε κάτι άλλο...

Σοφάκι κάθε τετάρτη έχετε πάρτυ;;; αααα εσύ παιδί μου θα γίνεις πρώτη χορεύτρια! Τετάρτη τι ώρα τελειώνετε οταν δεν έχετε πάρτυ;;;

Περιμένω και γω με αγωνία τις φωτογραφίες σας!

σας αφήνω γιατί έχει λίγη δουλίτσα...

φιλιάααααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερα καλημερα εχω εγω φωτοοοοοοοοοοοο αλλα θελουν σμικρινση γιατι δε τις περνει θα το κανω και θα βαλω υπομονη

εγω για τι συναντηση τι να πω ειρηνη γλυκουλα τις ηξερα σουπερ τα κοριτσια. η πρινσι καμια σχεση αυτο που γραφει με αυτο που βλεπεις( πολυ καλο μη παρεξηγηθω)

το μαρινα τελειοοοοοοοοοοο αν και δε μας ειπε τι κανει ακομα και παει ταξιδακια κοκετα κι ας μη το λεει, η αγγελικουλα οντως το μωρο μεγαλωνει μωρο χαχαχχα, το μαρακι σουπερ πολυ γελαστη και τελος η συμπεθερουλα μου απλα θεααααααα!!! και με πολλα λαικ αυτααααααααα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

γεια σας κοριτσακια μου, πως ειστε?Λοιπον εγω ειμαι καπως καλυτερα.Για οσες δεν το ειπα απο κοντα, την πεμπτη εμαθα οτι τελικα κερδισα το δικαστηριο που ειχα με την δουλεια μου (υπουργειο) και τελικα γυριζω στην δουλεια.Δεν το περιμενα με τιποτα. Θετικο απο αποψη δουλειας αλλα τα χρηματα που θα μου μενουν θα ειναι τα ιδια που παιρνω και τωρα απο το ταμειο ανεργιας και το κοριτσακι μου θα παει σταθμο πραγμα που με εκανε πολυ χαλια ψυχολογικα.Δεν εχω αποφασισει για σταθμο απο βδομαδα πρεπει να τρεξω να βρω αμεσα καποιον και μονο με την σκεψη δεν την παλευω καθολου.

Ως προς την συναντηση καταρχην ευχαριστω για τα καλα σας λογια μου ανεβασατε λιγακι την ψυχολογια,οσο για την ηλικια ειμαι 28.Τωρα τα κοριτσακια μας ειναι ολα υπεροχα και θα συμφωνησω με τις προηγουμενες περιγραφες,το κυριωτερο θετικο ολων κατα την γνωμη μου ειναι οτι ηταν ολες καλοσυνατες, θετικοι ανθρωποι και καθολου ανταγωνιστικες .Εγω εκατσα λιγο γιατι επρεπε να ταισω την μικρουλα μου η οποια δυστυχως κοιμοταν και δεν επαιξε με τους καταπληκτους μικρους κυριους που μας συνοδευαν (τελεια τα πιτσιρικια,πολυ μουτρακια και τα δυο!!)Αυτα απο εμενα ελπιζω να σας ξαναδω συντομα κοριτσακια μου και να γνωρισω και τις υπολοιπες,φιλια .

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!!! Αχχ..τι ώραίες περιγραφέςς... είδα και το βιντεάκι στο ΄φεις...σούπερ!! Άντε βάλτε και φωτογραφίες όταν μπορέσετε να σας θαυμάσουμε!!

Μαρίνα αύριο ξεκινάς δουλειά εε;; Άντε καλή αρχή!!! Όσο για το ταξίδι μπράβοοο..πολύ καλά έκανες και είναι τέλειο που και ο άντρας σου το υποστηρίζει! Για τη συζήτηση που είχατε εχθές και εμένα έχει αρχίσει και μου τη δίνει σπίτι...αλλά νομίζω ότι πάντα τέτοια εποχή μου τη δίνει και ανυπομονώ να έρθει η άνοιξη και το καλοκαίρι...

PCqNp2.png

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου και απο εμένα !

Θα σας πω για την συνάντηση μας ότι απλα τέλεια μιλήσαμε γελάσαμε σαν να γνωριζόμασταν χρονια και όμως εχουν περάσει περίπου 2 χρόνια!

Πρέπει επίσης να σας πω οτι το καφέ μας εχει τις ωραιότερες ακομπλεξάριστες μανούλες ειναι όλες μια και μία η Ελενίτσα μας παρα πολύ φιλική κούκλα και πολύ αδύνατη!Η Βασω μας ειναι τόσο γλυκιά και ταυτόχρονα τοσο κυρία και μην ξεχάσω παρα παρα παρα πολύ αδυνατη και γελαστη!Γλυκούλα πολύ ονομα και πράγμα!Η Μαρίνα κουκλάρα ομιλητική και πολύ φιλική , η Ειρηνη απλα θα σου πω <<εισαι πολύ μαγκάκι και σε πάω πολύ>> η Χαρά ειναι μια κουκλα και πολύ μινιον σαν τις κουκλήτσες!Και η Αngel σαν αγγελο ηρθες μας είδε αερηνα !

Ενα θα σας πω θελω παλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

μπουμπουκακια μου!!δημητρης μου εχει γινει ενα με το κομπιουτερ!!εχω μπει 10 φορες απο το κινητο και μονο διαβαζω.θα σχολιασω μολις κατσω το κομπιυτερ γιατι απο αυτο το μαραφετι που μπαινω γραφω με το ζορι.σας παρακολουθω παντως.φιλακια.παλι τα χαραματα με βλεπω να κατσω στο κομιουτερ

4ywWp2.png

μανουλες τι μου κανετε?εγω μολις εκατσα εκανα ενα σιδερο να με το συμπαθειο!!!!

αχ τι ωραια που θα τα περασατε!ελπιζω την επομενη φορα να μπορεσω να ερθω και γω να σας γνωρισω απο κοντα,αν με θελετε!τι κανατε σημερα?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...