Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

αχ βρε αννια μου αυτο που λες ειναι πολυ σοβαρο και ναθελα να μην μπω θα ξαναμπω..παντως γενικα κανε πραγματα που σε ευχαριστουσαν πολυ πριν τα παιδια...θια δεις θα φτιαξει η διαθεση σου..με ρωτησες γιατι δεν μπαινω....δεν μπαινω γενικα στο ιντερνετ πολυ πλεον...αρχισα να κανω πραγματα που εχουν πιο προσωπικη επαφη...βλεπω πχ τους φιλους αντι να τους μιλαω στο κινητο η στο φβ.το επιδιωκω γενικως.αυτο το ιντερνετ εχει τα καλα του και τα κακα του..ενα κακο ειναι οτι μας αποβλακωνει..ολους και ειδικα αν ασχολουμαστε με παιχνιδΙα εκει να δεις ποσο ευκολα περναει η ωρα...συμβουλη μου κι αν θες ακουτην...κλειστο..μπες μονο μια ωρα τη μερα και τις υπολοιπες ελευθερες δες την ιωαννα

εντελως μα εντελως φιλικα:P

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το μοναδικο που μιλαω μαζι τους ειναι το μσν το φεις και το σκαιπ για αυτο καθομαι.....εχω να βγω απο το σπιτι απο της 14φλεβαρη και να βγω μια βολτα με τον συζυγο απο τον οκτωβρη

:-D

ελα ρε κοριτσι μου μη με στεναχωρεις..δεν μπορει εχεις γνωρισει καποιους ανθρωπους που τους αισθανεσαι πιο κοντα απο καποιους αλλους ετσι δεν ειναι?και στην τελικη το αλλο σκ.καθαρα δευτερα ειναι παρε την αντρα σου και πατε στους δικους σου στο βολο...αστα και στη μαμα και ριξτε το εξω!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

παντως αννια εγω ειμαι πολυ περηφανη για σενα..εισαι 20 ποσο 21?και μιλας με μεγαλη ωριμοτητα για την ηλικια σου...εγω μη σου πω που τοχα το μυαλο μου στα 20!!!(ειχα απο αυτο?)

παω να τα κοιμησω

φιλακια

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

εγω τα εβαλα για υπνο εδω και μιση ωριτσα,ενταξει κοσμο εχω γνωρισει αλλα δεν κανω φιλιες ευκολα,μιλαω καπως με την κουμπαρα μου αλλα μεχρι εκει.....Οπως και με την κουνιαδα μου αλλα αλλιως ειναι να ειχα και την παρεα μου εδω η εστω να τους εβλεπα που και που...Φαντασου βλεπω φωτο τους στο φεις και στεναχωριεμαι που ειμαι μονη μου!!

εγω τα εβαλα για υπνο εδω και μιση ωριτσα,ενταξει κοσμο εχω γνωρισει αλλα δεν κανω φιλιες ευκολα,μιλαω καπως με την κουμπαρα μου αλλα μεχρι εκει.....Οπως και με την κουνιαδα μου αλλα αλλιως ειναι να ειχα και την παρεα μου εδω η εστω να τους εβλεπα που και που...Φαντασου βλεπω φωτο τους στο φεις και στεναχωριεμαι που ειμαι μονη μου!!

αχ βρε αννια μεγαλο θεμα επιασες .ειναι σαν να περιγραφεις την δικη μου ζωη ,απλα εγω προσπαθω να μην το σκεφτομαι.φυσικα το καλοκαιρι δεν εχω παραπωνο παντα καποιος ειναι εδω ομως δεν ειναι αρκετο .υπομονη θα μεγαλωσουν τα μικρα και θα μπορουμε να πεταγομαστε πιο ανετα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

βασικα εχω να παω στον βολο 4χρονια σχεδον...Και καταλαβα οταν ειχαν ερθει οι δικοι μου τοτε στην βαφτιση τπυ αντωνη και καθισανε καποιες ωρες εδω στο σπιτι,τοτε καταλαβα το ποσο πολυ μου λειπουν

επιτελους κοιμηθηκε το μαμουνι μου!11 παρα δεκα το ατιμο!βρε αννια τι εγινε γιατι σε πηρε απο κατω??να σου πω τη γνωμη μου?δεν εχει σημασια αν εισαι εδω η στο βολο σημασια εχει οι φιλοι που εχεις στο βολο να μη σε ξεχνανε.και τι εννοω,δε λεω δηλαδη να σε περνουν καθε μερα τηλ.αλλα να σε θυμουνται ρε παιδι μου!εγω που ειμαι εδω απο τοτε που εκανα το παιδι με εχουν ξεχασει ολοι.μα ολοι ομως.μονο η κολλητη μου που ειναι και κουμπαρα και νονα αυτη μονο μου εχει μεινει.τωρα εχει παει για μεταπτυχιακο και ειμαι τελειως μονη μου.τι να κανεις?ετσι εχουν τα πραγματα,και ξερεις και κατι αλλο?ηταν μερικοι που δεν καταλαβαιναν οτι εγω πλεον δε μπορω να τρεχω στα κλαμπακια και να γυρναω στις 5 το πρωι.και με εκαναν περα.χεστηκα και γω αν δε θελουν!τα πραγματα αλλαζουν το ιδιο και οι ρυθμοι.μονο μια δυο φορες εχω αφησει το παιδι στη μανα μου(κοιμησμενο)για να παω για ενα καφε απεναντι απο το σπιτι και οταν ξυπνησει με περνει τηλ.!δε μπορεια να κανεις και9 πολλα πραγματα,εχουμε αλλες υποχρεωσεις τωρα!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

βασικα εχω να παω στον βολο 4χρονια σχεδον...Και καταλαβα οταν ειχαν ερθει οι δικοι μου τοτε στην βαφτιση τπυ αντωνη και καθισανε καποιες ωρες εδω στο σπιτι,τοτε καταλαβα το ποσο πολυ μου λειπουν

αννια γιατι τοσο καιρο?χριστουγεννα πασχα κτλ γιατι δεν πατε?

izE6p2.png?S6UQkQqM

μανιταρι θα ηταν αγενεια να μην σου απαντησω....Δεν παμε γιατι πολυ απλα δεν παμε πουθενα τετοιες γιορτες τις κανουμε παντα με το πεθεριδιο γκρρρρρ

μανιταρι θα ηταν αγενεια να μην σου απαντησω....Δεν παμε γιατι πολυ απλα δεν παμε πουθενα τετοιες γιορτες τις κανουμε παντα με το πεθεριδιο γκρρρρρ

εγω τωρα μπορω να μην απαντησω?γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ:mad::x:x:x:x

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...