Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

βρε κοριτσια για θυμηστε μου

τωρα που ανοιξα το πμ της γλυκουλας ειδα στις φιλες kthalia ποια κοπελα ηταν?θυμασται?παει το εχω καψει σε λιγο θα ψαχνω και το σπιτι μου

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαι εγώ ζουλεύωωω τρελάαααα!!!!!!!!! Θέλουμε γρήγορα ντοκουμέντα!!!!!

Πάντως κορίτσια πριν λίγο γύρισα...ευτυχώς που δεν σας πήρα στο λαιμο μου να το κάναμε απόγευμα για να έρθω..:roll::roll:

PCqNp2.png

γεια σου μαρακι καλως ορισες..μολις μιλουσα με στεγια στο φεις και εμαθα πως η συναντηση με την ελενιτσα εγινε επιτελους.ελπιζω να περασατε καλα!ειδατε βρε τι κοριτσι μαλαμα εχουμε εδω στην πολη?

καλα χιλιομετρα στο παιδακι σου!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

γεια σου νουνου εγω δυστυχως δε πηγα στη συναντηση γιατι ο μικρουλης ειναι λιγακι αρρωστος.ευχαριστουμε πολυ.καλα εχει τρελλο γελιο αυτος ο μικρος κουνιστος κωλαρακος!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

ηταν να κατεβω Αθηνα την επομενη εβδομαδα αλλα ο λογος που θα εδινε ο αδερφος μου (γι αυτο θα ερχομασταν πρωτιστως) αλλα δυστηχως (ευτυχως μαλλον) ακυρωθηκε!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

τη λατρευω τη σαλονικη εχω και καλες και κακες εμπειριες απο εκει αλλα ειναι αγαπημενος προορισμος!καλε τοσο κακια ηταν η νυφη?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

σου θυμιζει σουβλακι γιαυτο!καλα ειχα ζητησει ενα σουβλακι με γυρο απολα και με κοιταγε ο σουβλατζης λες και ημουν κανα ουφο!!!!μετα θυμηθηκα!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

μαρακι μπραβο στον μικρουλη σου.αντε καλο κυνηγι:-D

σοφακιιιιιιιιιιιιιιιιιι που εισαι?ακομα μαρη ο διευθηντης σου να σου βαλει ιντερνετ?

τη κανουν τα παιδακια σου?

δηλ δεν θα πας αθηνα?

να χαρουμε που ακυρωθηκε?

izE6p2.png?S6UQkQqM

μωρο μουυυυ σου εστειλα μυν.στο φεις το πηρες?

τα μεγαλα πνευματα παντα συναντιονται..

ο μανατζερ μου ειπε πως αν ειμαι καλο κοριτσι θα μου βαλει!!

η νυφη ....τι να πω δεν ξερω ο μακης ξερει καλυτερα.δεν το κρυβω δεν την συμπαθησα γιατι ειναι πολυ κρυοκωλη και δεν μου παει ρε παιδι μου αλλα...περι ορεξεως

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...