Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ κοριτσάκια μου...ζουλεύω λίγο, δε το κρύβω, θα ήθελα να είμαι και γω εκεί!!!!

φιλιά φιλιά φιλιά σε σας και τα ζουζούνια σας...

(πάω για καφέ και γω, τι να κάνω)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια, δε βλέπω να παίρνω τον ζουμπουλούλη μου μαζί στη συνάντηση...:(:(:( Δεν είχα βγει καθόλου έξω από το πρωί και πριν λίγο που βγήκε ο άντρας μου έξω μου είπε πως έχει ψοφόκρυο και καλύτερα να μην πάρω το μικρό μαζί μου... Έσκασα ρε γμτ... Εσείς θα τα πάρετε όλες?

κοριτσακια καλημερουδια σας!πωπω ζηλευω και γω για τη συναντηση,αν και ειμαι πολυ κοντα σας θα εχω το μικρουλη μου εδω που ειναι αρρωστουλης και ο αντρας μου δουλευει.κριμα και ηθελα πολυ να σας γνωρισω και απο κοντα!λορεττα οταν γυρισεις απο τον καφε ελα μια βολτα απο εδω μαλλον μονη μου θα ειμαι!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

Καλά να τα περάσετε!!

Βγάλτε φωτο να σας χαρούμε!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σας κοριτσια!!!λογικα τωρα θα ειστε ολες μαζι και ζουλευω.....γι'αυτο θα σας απειλησω μη τυχον και δεν βαλετε γρηγορα φωτογραφιες γιατι θα σκασω.ευχομαι να τα περασετε τελεια,τα λεμε το βραδακυ:P

OjQkp2.png?B89kEt5q

Γυρίσαμεεεεεε!!!! Πληροφοριακά προς όλες τις ζουλιάρες, ενημερώνω πως::P:p:p

Η συνάντησή μας ήταν τέλεια!!! Συγκεντρωθήκαμε πιο πολλές από κάθε άλλη φορά, τουτέστιν: "εγώ η ιδία", ή αλλιώς "εμού του ιδίου":tongue::tongue::tongue:, η Μαρζάβ, η Ελένη η Σαλονικιά, η Γλυκούλα, η Μαρίνα, η Angel με την κορούλα της, η Ειρήνη με το Βασιλάκη και η Χαρά με τον Παυλίτο!!! Είχαμε πολύ πλάκα όπως πάντα εξάλλου, και δε βάλαμε γλώσσα μέσα βέβαια!

Λοιπόν για να κάνουμε το κουτσομπολιό μας τώρα:

Η Ελενίτσα είναι η πρωσοποποίηση του ανθρώπου με ευχάριστη αύρα και θετική ενέργεια!

Η Γλυκούλα γλυκιά όπως λέει εξάλλου και το όνομα και με πολύ χιούμορ!

Η Χαρά σωστή κοκέτα και η πιο αδύνατη από όλες παρακαλώ! Ο Παυλίτος κούκλος και άντρακλας!!! Ξεμάτιασέ τον Χαρά, έτσι?

Η Μαρζάβ μοντέλο λέμε και πολύ φιλική!!!

Η Angel συμπαθητικότατη, κρίμα μόνο αφού τουλάχιστον εγώ δεν πρόλαβα να μιλήσω μαζί της γιατί έπρεπε να φύγει και δεν έκατσε πολύ...

Για την Ειρήνη και τη Μαρίνα τί να πω, αφού πια τις θεωρώ πραγματικές μου φίλες!!! Ο Βασιλάκης κύριος στο καρότσι του δεν έβγαλε άχνα το καμάρι μας!!! Η κορούλα της angel κοιμόταν στο καροτσάκι της!

Από ντοκουμέντα υπάρχουν πολλά, αφού βγήκαμε ούτε ξέρω κι εγώ πόσες φωτογραφίες και από ποιές φωτογραφικές μηχανές, δεν ξέρω αν μας φωτογράφισε και κανένας τουρίστας για αξιοθέατο!!!

Χαίρομαι που πλέον έχουμε συναντηθεί προσωπικά με τις περισσότερες!!!

αχ τι ωραια μωρε που τα περασατε!!αντε και στην επομενη θα ερθουμε περισσοτερες!καλα κοριτσια να πω κατι ασχετο?μας ειδοποιησανε οτι το σκ θα ηταν απασχολημενος ο διακομιστης για να αλλαξουν το σερβερ.δε ξερω για σας αλλα εγω σημερα ηταν η μονη μερα που μπηκα και στα δυο χωρις κανενα προβλημα!!ουτε μια φορα δεν ηταν απασχολημενος!!!ειρωνια???

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

αχ μπραβο κοριτσακια μου! Περασατε σουπερ ε? Θελουμε ντοκουμεντα! Νομιζω πως εγω κ το μανιταρι εχουμε σκασει απο τη ζηλια μας!

Τέλεια Λορετάκι, αυτός εξάλλου ήταν και ο αντικειμενικός σκοπός! Τα ντοκουμέντα λογικά πρέπει να κατευθύνονται προς τα σπίτια τους και σύντομα θα κάνουν την εμφάνισή τους! Εσύ τελικά ήπιες τον καφέ της παρηγοριάς που έλεγες?:mrgreen:

μπαααμπα μπααααα τον βρηκαμε τον δρομο?

οχι απλα ζηλεψα εσκασα απο την ζηλια μου.....και δεν κανω πλακα.

αχ κοριτσακια μου ολα τελεια ε?μπραβο σας λειπαμε καθολου?αντε γρηγορα θελω φωτο και κους κους.

για την χαρα ειμουν σιγουρη οτι ειναι η πιο αδυνατη(μαζι με την αννια μας )

εγω ποτε θα σας γνωρισω?

λορεττα σε 10 μερες ραντεβου αθηνα.:wink:

izE6p2.png?S6UQkQqM

αχ μπραβο κοριτσακια μου! Περασατε σουπερ ε? Θελουμε ντοκουμεντα! Νομιζω πως εγω κ το μανιταρι εχουμε σκασει απο τη ζηλια μας!

οχι καλες γιατι το λες αυτο?:tongue:την στελλα την ξεχασες?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...