Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

μαρια περαστικα στο γιαννακη σου!!ευχομαι να γινει γρηγορα καλα?πηγατε γιατρο?μιλησατε?

Δεν είμαι πολύ καλά... ανέβηκα στη ζυγαριά το πρωί...δεν ξέρω τι έχει γίνει και εδώ και ενάμιση μήνα έχω πάρει την κατιούσα ....ή την ανιούσα καλύτερα.....:(:(

μην στεναχωριεσαι δεν ειναι τιποτα!ευχαριστηση λεγετε.εγω απο την πολυ ευχαριστηση που νιωθω οταν τρωω εχω γινει σαν τσουβαλα.δεν βαριεσαι.......κιλα πανε κιλα ερχονται.

καπου διαβασα και για την αποτριχση στα χερια.........

εμενα μαρεσουν πολυ οι τριχες στα χερια μου.δεν θα ηθελα να μην ειχα.ασε που το καλοκαιρι ξανθαινουν και στον ηλιο φαινονται σαν χρυσες κλωστουλες.......

μανιταρακι μου τι να πω για σενα οτι με στεναχωρησες πολυ.............

περιμενω να ερθεις!!το σκυλακι τι εγινε?πες μου οτι γυρισε.ξεχασα να σε ρωτησω.....

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρηνάκο μπας και είσαι ακόμα ξύπνια;;; Λέω εγώ τώρα.....

Χρυσές κλωστούλες εε;; Εμένα φαίνονται σαν μάλλινο κουβάρι καλύτερα.... Βρε Ειρηνάκο πότε μας είχες εγκαταλείψει και δεν το θυμάμαι;; Είχες κάνει κάποτε δήλωση ότι αποχωρείς;; :roll:

Αχχ νυστάζω αλλα΄δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ....

PCqNp2.png

καλημερα! Τι μου κανετε? Γραφω στα γρηγορα! Αληθεια ειρηνακι μου ποτε θα μας εγκατελειπες! Ουτε εγω θυμαμαι! Κλαψ! Αχ εχεις ποιητικη φλεβα με τις χρυσες κλωστες! Χριστινακι γιατι το ξενυχτησες? Ολες μπαλκονατο ονειρευεστε ε? Καλα ας το κανουμε κρεβατατο κ μετα βλεπουμε! Πρινσι καλα εκανες κ πηρες γυναικα για τις δουλειες! Χαρα που εμαθες να πλεκεις? Μπραβο! Παω να παιξω με τον γιο μου! Ειμαστε τα δυο μας! Καλα να περασετε στη συναντηση

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημέρα!!!! Είδες Ειρήνη, ποτέ μη λες ποτέ λοιπόν για το σίδερο!!! Και σε μελέταγα και πήγα να πω πού είναι η Ειρήνη? Θα σου στείλω μην αν έρθει τελικά ο άντρας μου. Βρε κορίτσια έχω χάσει επεισόδια? Ρηνιώ ούτε εγώ κατάλαβα πότε είχες φύγει. Αααααααααααα, για να σας πω, μην αρχίσουμε να λέμε για αποχωρήσεις και βλακείες, γιατί θα σας ρίξω φλιτ και μεγάλη δόση μάλιστα, άντε μπράβο, κανονίστε! Πιστεύω πως αν υπάρχει καλή διάθεση, όλα φτιάχνονται, νομίζω πως η Λορέτα συνόψισε την κατάσταση σε προηγούμενο ποστ, με τρόπο που με καλύπτει απολύτως, απόλυτα και απολυτότατα!

Ήρθε ο Κελάκος??? Επιτέλους!!! Μας έλειψε πολύ!

Τζεσικούλα άρχισε πάλι τα παρατράγουδα ο κουνιάδος? Τί να σου πω κούκλα μου, μεγάλο πακέτο...

Περαστικά και στο Μαρζαβάκι!!! Καλέ εσένα πότε θα σε δούμε!!!

Χριστινάκι αυτό που λες για τα κιλά, πιστεύω πως είναι ψυχολογική αντίδραση του οργανισμού σου από τη στενοχώρια που πέρασες...

Υ.Γ Χριστινάκι, εσύ θα έρθεις???? ΈΕλλλλλααααααααααααααααααα!!!!

κκαλημερα κοριτσακια μου.εχετε δικιο συγνωμη.στης μανουλες ηλιουπολης το ειχα γραψει.οχι οτι αποχωρω αλλα οταν μια μερα με αναζητησανε τους ειπα οτι δεν γραφω γιατι δεν μου απαντουν

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια μου λέω να ερθω και εγω σήμερα ισχύει η ωρα και η τοποθεσία ειναι στο μετρο του ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΝΤΑ?θα ερθω μόνη μου αν θέλετε το τηλ στειλτε μου πμ θα το έχω ανοιχτο!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

δε πιστευω να εφυγες??? θα ερθεις κοριτσακι???

ειρηνη- χριστινα τι εγινε ρε κοριτσια αγρυπνιες αγρυπνιες

καλε ξεχασα να καλωσορισω το κελακο μας ειμαι απαραδεκτη

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!!!Περασαμε τελεια χτες και ανυπομονω για τη συναντηση!!Τα λεμε απο κοντα!!!

Ελατε ολεεεεςςςς....πλιιιιιιιιιζζζζζζζζζζζζζζ:) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Xαρουλίτα μου πως θα έρθεις?

Κοριτσάκια μου θέλω να σας πω κάτι επειδή ειμαστε φίλες περίπου 2 χρόνια αν νομίζετε οτι φοβάστε επειδή ημουν άρρωστη και δεν θελετε να έρθω ειλικρινά δεν θα παρεξηγηθω απεναντίας θα καταλάβω!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...