Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Χα,χα έτσι ακριβώς, με καλαματιανό μαντήλι!!

Όλα καλά στη δουλειά, έχει κουρκουτιάνει λίγο το κεφάλι μου που σου λέω μέχρι να μάθω όλα τα εργοστάσια, τα προϊόντα, τις διαδικασίες, φέξε μου και γλίστρησε, αλλά τί να κάνουμε? Αν η δουλειά ήταν έυκολο πράγμα δε θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε, σωστό?

Εντωμεταξύ μιας που έχω ψοφήσει στην κούραση, αποφάσισα να φέρνω γυναίκα στο σπίτι για καθάρισμα κάθε 15 μέρες για να γλιτώνω και κάτι η γυναίκα, λοιπόν την έφερα σήμερα και μιλάμε ότι πέρασε άσπρος σίφουνας. Θυμήθηκα τη Λορέτα που έλεγε μια φορά ότι θα έκανε έλεγχο στην Ελενίτσα να σηκώσει τα χαλιά να καθαρίσει κάτω από τους καναπέδες και πάνω από τα ντουλάπια, ε λοιπόν αυτά ακριβώς έκανε!!! Βέβαια έχω μια ντουλάπα ασιδέρωτα, αλλά μη τα θέλουμε και όλα δικά μας:lol::lol::lol:!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άσε, κι εγώ πολύ θα ήθελα να μην τον ξανακάνω ποτέ παρέα,:D αλλά αυτός εκεί να επιμένει, με το ζόρι, αααααααααα!!!!:mrgreen:

Εντωμεταξύ αύριο θα βρέχει λέει ε? Πώς θα έρθετε Χαρουλίτα, θα σας φέρει ο άντρα σου? Αλήθεια γενικά θα έρθουν οι άντρες σας? Γιατί κι ο δικός μου μπορεί να έρθει!

εντωμεταξυ εγω ειμαι και προκομενο κοριτσι πλεκο του γιου μου ενα πολυ ωραια μπλουζακι μολις το τελειωσω θα σας βαλω φωτο να το δειτε

Τί λές τώρα? Αχ, χρυσοχέρα εσύ!!! Εγώ πάλι πλέκω μέχρι....κουμπί!!!!

Διαφημίσεις

Αν ο άντρας μου έχει δουλειά, θα πάρω το μετρό, διαφορετικά θα μας φέρει εκείνος! Το πολύ πολύ να έρθει και να είναι μόνος του σαν τον ψωριάρη ο καημένος μου!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλέ μη σε τρομοκρατήσω κιόλας... Έτσι μου είπε το έτερον ήμισυ.

Περιμένεις λίγο να μπω στο meteo μπας και βρω άκρη???? Έρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

Διαφημίσεις

Μπιπ, μπιπ, μπιπ!!!! Ήρθα!!!

Λοιπόν, λέει ότι θα έχει αρκετή συννεφιά, βροχή δε λέει. Κι αφού δε λέει καλά θα κάνει να τηρήσει και αυτά που γράφει, οπότε όλα καλά!!!!

ρε παιδια τι εγινε?ειπα μια μερα να σιδερωσω και χαλασατε τον κοσμο!!!!

σμαρουλα τι ειναι αυτα που λες?μαλλον δεν εισαι σε καλο mood.το εκανα και εγω στις μανουλες ηλιουποληςl,χαχα.οντως δεν ημουν σε καλη μερα και το μετανιωσα.η αληθεια οτι ολεεεες εκει ειχαν τα δικα τους προβληματα και δεν μου εδινα σημασια.οκ μου περασε.μην στεναχωριεσαι σε αγαπαμε και θελουμε να μαθαινουμε νεα απτα μικρα σου!!μην το σκεφτεις αλλη φορα.αν δεν μπεις θα σε γεμισω μηνυματα.χαχα

δεν θα το πιστεψετε!!!!!σιδερωνα 4 ωρες.ξεκινησα λιγο πριν φυγει το λενιω μας απο θεσσαλονικη και σιδερωνα ακομα μεχρι που μιλησαμε και ηταν λαμια.αφου σε καποια στιγμη σκεφτηκα μηπως ειμαι εγκυος και με επιασε το συνδρομο της φωλιας και γενναω απο στιγμη σε στιγμη.παει χαλασε ο κοσμος....

πρινσακο μου αν μπορεσω θα πεισω τον δημητρη να ερθει μαζι να ψωροσυζητανε μαζι.στειλε μηνυμα αν ειναι και ερθει.

χαρουλιτα μου ευχομαι να μην βρεχει για να μην εχεις κανενα προβλημα.

και βεβαια ειναι.δεν μπορεις να τον ψυχολογησεις τι θα κανει.οτι του θυμιθει του μουρλοπαναγη που λενε.μου φωναζε οτι ηθελε να δει το παιδι.δεν τον εχω ικανο να την πειραζε γιατι εχει καλο ιστορικο με μικρα παιδακια απλως θα μπορουσε να μου την αρπαζε αγκαλια και να εφευγε πανω στον δρομο.περιττο να σας πω οτι μου κοπηκαν τα ποδια και μαλλον πρεπει μην γελασετε να κατουρηθηκα και λιγο πανω μου:roll:οταν μπηκε ο αντρας μου μεσα μου ειπα μαζι κι οι δυο οτι αυτη δεν ειναι ζωη και οτι πρεπει να φυγουμε.

αχ ρε μικρη μου!μεγαλο ζορι

εγω συγνωμη αλλα θα εκανα και τα χοντρα.ειμαι που ειμαι λεκανη (β.λ.χεστρα) το εχουμε ξαναπει.

4ywWp2.png

κελι εχασα να σε υποδεχτω!!καλως μας ξαναηρθες!!ευχομαι ολα να σου πηγαινουν καλα.φιλια σε ολη την οικογενεια!!

μαρζαβακι μου τι κανεις?μπες αυριο να μας πεις οτι εισαι αγκαλια με την ομορφια σου!!!!αντε κοριτσακι μου,ευχομαι να εισαι καλα!!!!φιλαρες

οταν λετε για μπαλκονατο ισχυει το ιδιο και πισω απτο τζαμι η λεγεται τζαματο?ωραιο το τζαματο ειδικα αν εχει και κανεναν καθρεφτη απεναντι και βλεπεις σεξ χαλκομανια!χαχα ωρε τι λεμε παλι σημερα.

αχ θελω να παω για υπνοοοοοοοοο αλλα και πειναω και βαριεμαι και διψαω και κατουριεμαι

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...