Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

κορίτσια (άσχετο) είδα χθες στο σκάι μία συνταγή για κέικ που γίνεται σε κουπα καφέ και ψήνεται για ένα λεπτό στα μικροκύματα. Θα δω αν έχω κακάο και θα το κάνω. Αν είναι ωραίο θα σας πω συνταγή...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζες μου τι ήταν και αυτό που έπαθες πάλι;;; Αμανννν...να φύγετε να ησυχάσετε!!! Κρίμα και για τον κουνιάδο σου που έχει πρόβλημα αλλά και εσύ δεν μπορεί να ρισκάρεις άλλο....

Αααα και εμάς με τον καλό μου το πρώτο μας ταξίδι ήταν Σαντορίνη.. ένα Πάσχα... είχαμε περάσει τέλεια!!!!

και μεις τέλεια! Ειχαμε κλείσει ένα απίστευτο δωμάτιο σε τρία επίπεδα με θέα μόνο θάλασσα (μπορούσες να βρεις στο μπαλκόνι γυμνός και να μη σε δει κανείς).. επίσης είχα πάρει εγώ μια τεράαααστια βαλίτσα για 3 μέρες με 2935874397 ρουχα και 94379237 παπούτσια και τίποτα κατάλληλο για νησι. :mrgreen: Ωραίες εποχές

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Τι είναι αυτά βρε Σμαρώ?

Σου κάναμε κάτι?αν είναι λόγω παρεντς και εγώ μαζί σου αλλά αν είναι για κάτι άλλο συμφωνώ με το κείμενο της Λορέτας στο 100%..

Άντε γιατί δεν είμαι και στα καλά μου τρελές ημικρανίες και ανακάτεμα στομάχι..

Σας αφήνω πάω για ξάπλα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γμμχχχχ καιιιιιι...το εκμεταλευτήκατε το μπαλκόνι.....??? εεε???

Έχεις ακόμα τις πληροφορίες γι'αυτό το δωμάτιο γιατι πολύ μ'ενδιαφέρει!!!!:-D:-D

Ααααα τώρα που το θυμήθηκα...καλέ Μαρινάκιι..είσαι εδώ;; Αν ναι, θα ήθελα να μου πεις πως ήταν η διαμονή τελικά στο Λονδίνο; Ήταν καλό αυτό που μείνατε; Αν ναι, μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις τις πληρφορίες;;;

Ααααα...επίσης σε είχα ξαναρωτήσει (μήπως πρέπει να παρεξηγηθώ που δεν έλαβα απάντηση :mrgreen:) αν έκανες λέηζερ όσο ήσουνα έγκυος γιατί μ'ενδιαφέρει να το ξεκινήσω!!

PCqNp2.png

Στελλίτσα μήπως ετοιμάζεις κανένα αδερφάκι στον Γιάννο?????

ή έχεις τσατίλες από χθες;

Χριστινάκι το πιστεύεις οτι το ψάχνουμε και μεις και δε το θυμόμαστε το ξενοδοχείο; Ηταν στο φυροστεφάνι και έχει κάνει και ανακαινιση οπότε θα είναι ακόμη πιο σουπερ...Οσο για το μπαλκόνι ε χμ χμ χμχμ... γκουχουχουχουχουχ οχι δε κάναμε τιποτα γιατί ειχε κρύο μπουααααααα!!!

Λοιπόν εγώ έκανα λέιζερ πριν την εγκυμοσύνη Χριστινάκι. Σταμάτησα στην εγκυμοσύη και ξαναξεκίνησα μετά. Γενικά δεν είναι οτι καλύτερο οσο είσαι εγκυος. εγώ βέβαια έκανα και μπικίνι..που θες να κάνεις;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Ο δερματολόγος που είχα πάει για την πανάδα μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για λέηζερ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά επειδή έχω ακούσει και διαβάσει διάφορα από άλλες κοπέλες δεν είμαι και πολύ σίγουρη...αααα βέβαια εγώ δεν θέλω μπικίνι..που εκεί όσο και να πεις... είναι πάνω στο μωρό ουσιαστικά...

Θέλω στα χέρια να κάνω.. μου την έδωσε ξαφνικά..δεν ξέρω γιατί, ενώ δεν είχα ποτέ τέτοιο προβληματισμό, και ξαφνικά δεν μπορώ να βλέπω τις τρίχες στα χέρια μου...:roll::roll: (ααα..και πρόσωπο αλλά δεν είμαι σίγουρη γι'αυτό ακόμα...)

PCqNp2.png

Ελα ρε Χριστινάκι στα χέρια δεν είναι λίγο τσαμπα λεφτά; Να μου πεις πόδια, να το καταλάβω. Καλά νομίζω στο πρόσωπο δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγκυμοσύνη.

Ξεκίνα εσύ και βλέπεις, τώρα πριν καλοκαιριάσει και μαυρίσεις.

την πανάδα με λέιζερ θα την κάνεις; Εμένα πάντως είναι καλύτερα το πρόσωπο αλλά δεν έφυγαν οι πανάδες σε καμία περίπτωση. Όμως έχω μία λάμψη :) ένα μπρίο και μία τσαχπινιά στο μάτι τώρα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας κοριτσια σας διαβαζω στα πεταχτα γιατι νυσταζω ειμαι πτωμα σκουπισα σφουγγαρισα μαγειρεψα με ξεθεωσανε και τα μικρα..εχω και εγω πονοκεφαλο και ανακαεμα στο στομαχι αλλα περιμενω περιοδο σε 2μερουλες για αυτο ειμαι ετσι...Ιοασμα τι ναπω δεν ξερω γιατι παρεξηγηθηκες,εγω γραψει εγω ποστ και με εχουν φτυσει ολες:tongue::tongue::tongue:ουουουουου....παντως εδω δεν ειμαστε για να παρεξηγιομαστε....και μιας και το εφερε η κουβεντα γιατι βρε βρωμιτσες δεν ερχεστε διπλα?????Θέλετε να παρεξηγηθω και εγω:cool::cool::cool::mrgreen:.....Τζες μου να φυγετε μακρια χιλιες φορες σε ενοικιο παρα σε δικο σας με τετοια ψυχικη οδυνη απαπαπαπα

:-D

ουφ ηρθα και γω.ειμαι μονη σημερα και τα του μωρου τα εκανα ολα μονη μου,μπανιο σκουπισμα,στεγνωμα,ενυδατικες,σιροπακι,ντυσιμο,καθαρισμα αυτιων,πιστολακια,πλυσιμο μπιμπερο,ζεσταμα γαλακτος,ορο στη μυτη,οτριβιν,εισπνεομενο αερολιν,ταισμα,κοιμισμα η πιστη με βγηκε σας λεω!!!ελιτελους κοιμαται,τον πονουσαν τα αυτακια παλι!εγω σαντορινη δεν εχω παει,αλλα αν βρειτε το ξενοδοχειο το θελω και γω!!!αννια εγω σε τιμησα διπλα μη παραπονιεσαι!εχω και ενα αιτημα στο φεις ποια απολες σας ειναι?ρε αννια να σε ρωτησω,πως τα καταφερες με δυο παιδια με κοντινες ηλικιες??ηταν πολυ δυσκολα?ρε στεγια δε παιρνεις κανα τεστακι κοριτσι μου?αυτααααα!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλησπέρα κορίτσια!

Διάβασα το ποστ σου Σμαρώ και πραγματικά στενοχωρήθηκα, συμφωνώ κι εγώ απόλυτα με τη Λορέτα μας! Φυσικά και σε θέλουμε στην παρέα μας και σε συμπαθούμε, αλλά μιλώντας για τον εαυτό μου σε καθημερινή βάση ξεχνάω απίστευτα αυτά που θέλω να πω και να κάνω! Ειδικά αυτά που θέλω να σχολιάσω εδώ, χμμμμ....! Μπορεί να έχω κάτι στο μυαλό μου και να νομίζω ότι το έγραψα κιόλας αλλά αυτό να έγινε μόνο στη φαντασία μου! Σκέψου ότι όπως οι περισσότερες φαντάζομαι διαβάζουμε κάποια στιγμή όποτε προλάβουμε στα πεταχτά και απαντάμε όταν και αααααν προλάβουμε ταυτόχρονα με τον πανικό που συμβαίνει γύρω μας!

Και τώρα για να δω τι θυμάμαι από τα τελευταία νέα! Εντάξει όχι και πολλά γιατί είπαμε έχω μνήμη ελέφαντα!

Σίγουρα θυμάμαι το μπαλκονάκι που κυκλοφορείς τσίτσιδος που εντυπωσίασε την κ. Λορέττα αλλά δήθεν δε θυμάται το ξενοδοχείο, γιατί ποιός ξέρει τι έκανε εκεί και άφησε όνομα! :P

Στεγία μου....ακόμα δεν πρόλαβες να σκεφτείς εγκυμοσύνη και μήπως έχουμε τίποτις????

Επίσης από το πρωί θέλω να πω στο μανιτάρι καλύτερα που θα πάρει 2η γνώμη και για τα δύο παιδιά για να της φύγει τελείως το άγχος!

Γλυκούλα μου εσύ τι θα κάνεις, σκέφτεσαι να πάρεις κι εσύ 2η γνώμη?

Άννια μου εγώ δίπλα ντεν προλαβαίνω!!! Έχω κολλήσει με το πάρεντς και έχω κάμποσες φιλίες από εδώ οπότε θα έπρεπε να παρακολουθώ και εδώ και εκεί και κάπου εκεί έρχεται το διαζύγιο με τον καλό μου!

Χριστινάκι σε άφησα τελευταία! Το δωμάτιο που κλείσαμε έμπαζε από πολλές μεριές οπότε δε στο προτείνω για τα 200ευρώ που είχε η διανυκτέρευση! Επίσης, εγώ με τα παιδιά δε νομίζω να πήγαινα γιατί δε μου έκανε καθόλου για πόλη φιλική για καροτσάκια!!! Πέραν από τα πεζοδρόμια που είναι όντως πολύ καλά, παντού μα παντού υπήρχαν απίστευτα σκαλοπάτια στο μετρό, στο ξενοδοχείο, στα μουσεία και δεν βρίσκαμε πάντα την εναλλακτική του ανελκυστήρα! Ειδικά στην επιστροφή που κουβαλούσαμε κανά 2 (λέμε τώρα...) ψώνια παραπάνω μας βγήκε η γλώσσα να φτάσουμε στο αεροδρόμιο! Για το λέιζερ, παρόλο που ο γυναικολόγος μου έλεγε ότι δεν υπάρχει θέμα για γάμπες που με ενδιέφερε εμένα, στο ινστιτούτο που έκανα αλλά και αλλού που ρώτησα μου είπαν καλυτερα όχι!

Κατά τα άλλα όπα, όπα! Έχουμε γάμο στην πολυκατοικία μάλλον και ακούω εδώ και ώρες Σήηημερααααα γά-σημέρα γάμος γίνεται λαλαλαλά όπα! Τώρα έπιασαν το Να ζήσει η νύφη κι ο γαμπρός!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια πρέπει να κάνω μπάνιο και βαριέεεεμαι!

μαρινάκι μου όντως άφησαμε εποχή στο ξενοδοχείο αλλά ειλικρινά δε το θυμάμαι. Θέλαμε να πάμε και μετα΄το γάμο και τελικά πήγαμε αλλού:confused:

Ισως μας βοηθήσει το μανιταράκι...

Μαράκι εγώ σου έστειλα αίτημα στο φέις.

Άννια μου θα προσπαθήσω να μπω αυριο αλλά νομίζω οτι και γω δε πολυπρολαβαίνω...

πάω για μπανιο (μπλιαξ), dvd και νάνι...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

βρε λορετα εσυ ησουν και εψαχνα και γω να δω τι γινεται.αντε να κανεις μπανιο να χαλαρωσεις.ωρες ωρες και γω βαριεμαι να κανω λες και ειμαι γατι!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Ήρθα κοριτσάρες μου.

Έφαγα και στάνιαρα κάπως.....

Βρε δε νομίζω για μπεμπέ,κάπου εδώ γύρω θα αδιαθετήσω....

Είναι καμία εδώ ή μόνη τα λέω?

ΑΑΑΑΑ γουστάρω τρελά μπαλκονάτο ;);););););).....

Ουπς το είπα γιατί είμαι σίγουρη πως κοιμόυντε όλα τα παιδάκια μας...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

μπηκα και εγω για να σας καληνυχτισω.τωρα τελειωσα τις δουλειες και ειμαι πτωμα.παω να κανω και εγω ενα μπανακι να ξεβρωμισω.αννια μου ηρθα διπλα αλλα δεν με εχει βαλει μεσα ακομα:(λοιπον την κανω με ελαφρα πηδηματακια.καληνυχτα σε ολες σας!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Ήρθα κοριτσάρες μου.

Έφαγα και στάνιαρα κάπως.....

Βρε δε νομίζω για μπεμπέ,κάπου εδώ γύρω θα αδιαθετήσω....

Είναι καμία εδώ ή μόνη τα λέω?

ΑΑΑΑΑ γουστάρω τρελά μπαλκονάτο ;);););););).....

Ουπς το είπα γιατί είμαι σίγουρη πως κοιμόυντε όλα τα παιδάκια μας...

ε πανω που πηγα να φυγω ειδα το μνμ σου και δεν γινεται να μην σχολιασω το μπαλκονατο,θεικο!!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...