Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

πονεμενη ιστορια.ο κουνιαδος εχει νοητικη στερηση αλλα διαολεμενη δυναμη και μενουμε πανω κατω.ο πεθερος μ@λ@κ@ς.μαρια σου εστειλα αιτημα και στο φεις και εδω!!!

ο χριστος και η παναγια!!!!και γιατι ηθελε σονι και ντε να μπει μεσα?δωξα τω θεω που ειστε καλα.ελπιζω το νινι σου να μη καταλαβε τιποτα

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πω πω βρε τζες τι να πω ?φανταζομαι τρομαρα.να σε ρωτησω ομως κατι τη θελει?γιατι θελει να μπει μεσα?και εαν τελικα εμπαινε τη θα γινοταν?

ειναι επικυνδινος?

και βεβαια ειναι.δεν μπορεις να τον ψυχολογησεις τι θα κανει.οτι του θυμιθει του μουρλοπαναγη που λενε.μου φωναζε οτι ηθελε να δει το παιδι.δεν τον εχω ικανο να την πειραζε γιατι εχει καλο ιστορικο με μικρα παιδακια απλως θα μπορουσε να μου την αρπαζε αγκαλια και να εφευγε πανω στον δρομο.περιττο να σας πω οτι μου κοπηκαν τα ποδια και μαλλον πρεπει μην γελασετε να κατουρηθηκα και λιγο πανω μου:roll:οταν μπηκε ο αντρας μου μεσα μου ειπα μαζι κι οι δυο οτι αυτη δεν ειναι ζωη και οτι πρεπει να φυγουμε.

OjQkp2.png?B89kEt5q

ο χριστος και η παναγια!!!!και γιατι ηθελε σονι και ντε να μπει μεσα?δωξα τω θεω που ειστε καλα.ελπιζω το νινι σου να μη καταλαβε τιποτα

βρε παιδια μπορει να ειναι μικρουλια αλλα καταλαβαινουν απο τωρα δυστυχως,οσο γινονταν η φαση ουρλιαζε το τσαμενο μου:(

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

δε μου φενεται περιεργο το να κατουρηθηκες απο το φοβο σου!εγω οταν ειχε γινει σεισμος το 1999 τα ειχα κανει πανω μου,μονο που δεν ηταν τσισακια!!!να φυγεται τοτε να πατε καπου μονοι σας να ηρεμισετε.καλα σας ειδα στο φεις ειστε κουκλαρες!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Τι να γελάσουμε βρε τζες, εδώ η κατάστασή είναι τραγική.

Τι να πω... ο κουνιάδος σου μήπως χρειάζεται βοήθεια από ειδικό;

Χαρά τώρα μίλησα με την Ελένη και μου λέει "κανόνισε να μην έρθουν τα κορίτσια ε;;;;" οπότε να πάτε ε ε ε ε ε ε;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ευχαριστω πολυ και ανταποδιδω το κοπλιμεντο.εσυ και οι αντρες σου ειστε πολυ ωραια οικογενια.ο μικρος κουκλος οπως ολα τα αντρακια μας εδω μεσα!!!λοιπον κουκλες παω να κανω καμια δουλεια γιατι θα βγαλει καινουρια ρατσα σκουλικιων το σπιτι μου και πιθανοτατα να μπω αργοτερα.:P:p:p

OjQkp2.png?B89kEt5q

Χαρά τώρα μίλησα με την Ελένη και μου λέει "κανόνισε να μην έρθουν τα κορίτσια ε;;;;" οπότε να πάτε ε ε ε ε ε ε;;;

ο κουνιαδος μου θελει,ο πεθερος μου δεν θελει.παλια και αχρηστα μυαλα

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

εγω θα παω μαζι με τη γλυκουλα εκτος αν ριχνει καρεκλοποδαρα και δε μπορουμα να βγουμε εξω τι να σαι πω και εγω αν ειναι τοσοοοοοοοοοοο γουρλου η φιλη μαςςςςςςς??;););)

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Αμάν βρε τζες μου, τι είναι αυτό πάλι!!! Καλά μόνο του τον άφησε; Τι να πω ρε παιδί μου. Αντε να μετακομίσετε να ησυχάσεις!

Μανιταράκι αχ μακάρι να βρεθούμε ρε συ. Και γω πολυ το θέλω. Σου έχω πει οτι με τον άντρα μου πήγαμε το πρώτο μας ταξίδι σαντορίνη και επίσης αμέσως μετά τον γάμο πάλι σαντορίνη. Γενικά είναι αγαπημένο μας νησί. Αχ λες να σκάσω μύτη;;;

ελα εσυ και μην σε νοιαζει μακαρι......:P

izE6p2.png?S6UQkQqM

Τζες μου τι ήταν και αυτό που έπαθες πάλι;;; Αμανννν...να φύγετε να ησυχάσετε!!! Κρίμα και για τον κουνιάδο σου που έχει πρόβλημα αλλά και εσύ δεν μπορεί να ρισκάρεις άλλο....

Αααα και εμάς με τον καλό μου το πρώτο μας ταξίδι ήταν Σαντορίνη.. ένα Πάσχα... είχαμε περάσει τέλεια!!!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...