Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλέ κορίτσια έχασα επεισόδια;

α) Ιοάσμα τι έγινε καλέ;; Τώρα που μας ξαναρθες μετά από ένα χρόνο ξαναφεύγεις;; Γιατί παρεξηγήθηκες; Τόσες και τόσες φορές μιλάμε όλες μόνες μας (ειδικά η ελένη τα πρωινά:lol:).. Σε θέλουμε πίσω...άντεεεε!!!:-D

β)Μαρία για ποιο πυρόξανθο μιλάς και ποιος σου είπε ότι δεν έιμαστε τρέντυ;;; Άμα με δεις αυτή την εποχή... με την τελευτάια λέξη της μόδας κυκλοφορώ.......

γ) Ναι λορεττά μου..ένα θα σου πω...έχω πάρει 4 κιλά σε ενάμιση μήνα!!!! Πανωλεθρίαααα!!!!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια θέλω να πω κάποια πράγματα γιατί δε μπορώ τις παρεξηγήσεις και να πω την αλήθεια με κουράζουν λίγο και οι "παρεξηγησιάρες".

Ολες εδώ μεσα είμαστε μανούλες και γίναμε φίλες εστω και διαδικτυακές γιατί καταλαβαίνουμε η μία την άλλη. Ολες τρέχουμε, όλες έχουμε τα άγχη μας, τις δουλείες μας, τα κιλά μας, τον άντρα μας που μας τη δίνει, την πεθερά που μας εκνευρίζει. Ξεχνάμε, κάνουμε λάθη, έχουμε νεύρα αλλά και μία κατανόηση η μία για την άλλη. Ολες μας εχουμε κάνει ποστ που δε σχολιασε κανείς, έχουμε ρωτήσει πράγματα για τα οποία ακόμη περιμένουμε απάντηση, έχουμε αναρτήσει φωτογραφίες που δεν έχουν κανένα σχόλιο. Αν αρχίσουμε και παρεξηγούμαστε δε θα μιλάμε για τίποτ'αλλο! Μπαίνουμε στα κλεφτά, διαβάζουμε γρήγορα, πολλές φορές ξεχνάμε τι θελαμε να πουμε! Ομως σε γενικές γραμμές δε κατηγορούμε η μία την άλλη γιατί ξέρουμε, γιατί καταλαβαίνουμε. Γι'αυτό και οι μανούλες Ιανουαρίου δεν έχουν μαλλώσει ΠΟΤΕ. Και ούτε πρόκειται.

Σμαρώ νομίζω οτι γενικά όταν ξαναήρθες όλες χαρήκαμε και σε υποδεχτήκαμε με διαδικτυακή αγάπη. Αν νιώθεις παραμελημένη τότε να φύγεις. Εδώ είμαστε για να περνάμε καλά, οχι να στεναχωριόμαστε! Όμως πιστεύω οτι όλα τα κορίτσια θέλουν να μείνεις και να χαλαρώσεις λίγο!

Συγγνώμη αν προσβάλω κάποιον αλλά ήθελα να τα πω αυτά γιατί όλες ίσως κάποτε νιώσαμε οτι μας "γράφουν" και είναι όντως άσχημο.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλησπερα κοριτσακια μου.ολα καλα ?

βρε λορεττα πως τα λες πως τα λες.

η αληθεια ειναι σμαρω μου οτι εχω διαβα σει το μυνημα σου αρκετη ωρα και αισθανομαι καπως περιεργα εως ασχημα.ζητω συγνωμη εαν αισθανθικες ανεπιθημητη ομως η αληθεια ειναι οπως τα λεει η λορεττα μας .ισως παιζει ρολο οτι ολες μας εχουμε πει πια παρα πολλα μεταξυ μας και εχουμε λιγο μαθει η μια την αλλη.εγω πρωσοπικα πανευκολα θα σχολιαζα ενα θεμα πουα αφορα τα κοριτσια και λιγοτερο ενα θεμα που αφορα εσενα η την μαρια και οχι γιατι εχω κατι μαζι σας αλλα γιατι θα φοβομουν να εκφρασω την γνωμη μου τοσο ευκολα με τον φοβο μην πω κατι που θα σας κανει να νιωσετε ασχημα.παντως θα χαρω να μεινεις στην παρεα μας ωστε να μαθω και εσενα.

και για να δωσω και ενα σχετικο παραδειγμα δεν εχω καν ρωτηση την γλυκουλα για την ενχειρηση του ευθυμη οχι γιατι δεν με ενδιαφερει η δεν στεναχωρεθηκα ομως τον ιδιο καιρο ειχα την στεναχωρια με τον δικο μου γιο και δεν ηθελα τιποτα αλλο.

izE6p2.png?S6UQkQqM

χριστινα ελεγα στην μαρια οτι 3 μηνες πριν το γαμο εγινα με πορτοκαλι μαλλι και οτι πηγα στη γλυφαδα και με κοιταγανε σαν εξωγηινη και υποτιθετε ειναι τρεντι περιοχη

λορετα δικιο εχεις και εγω κανω παραπονα πολλες φορες ειναι ασχημο ομως να γραφεις και να μη σου δινει κανενας σημασιας εγω απο τη μια τη καταλαβαινω το εχω νιωσει πολλες φορες αλλα και εσυ δικιο εχεις δεν ειμαστε εδω για να στεναχωριομαστε ουτε για να τσανακωνομαστε στο ακτω κατω δεν εχουμε να μοιρασουμε και τιποτα χωραφια

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Κορίτσια θέλω να πω κάποια πράγματα γιατί δε μπορώ τις παρεξηγήσεις και να πω την αλήθεια με κουράζουν λίγο και οι "παρεξηγησιάρες".

Ολες εδώ μεσα είμαστε μανούλες και γίναμε φίλες εστω και διαδικτυακές γιατί καταλαβαίνουμε η μία την άλλη. Ολες τρέχουμε, όλες έχουμε τα άγχη μας, τις δουλείες μας, τα κιλά μας, τον άντρα μας που μας τη δίνει, την πεθερά που μας εκνευρίζει. Ξεχνάμε, κάνουμε λάθη, έχουμε νεύρα αλλά και μία κατανόηση η μία για την άλλη. Ολες μας εχουμε κάνει ποστ που δε σχολιασε κανείς, έχουμε ρωτήσει πράγματα για τα οποία ακόμη περιμένουμε απάντηση, έχουμε αναρτήσει φωτογραφίες που δεν έχουν κανένα σχόλιο. Αν αρχίσουμε και παρεξηγούμαστε δε θα μιλάμε για τίποτ'αλλο! Μπαίνουμε στα κλεφτά, διαβάζουμε γρήγορα, πολλές φορές ξεχνάμε τι θελαμε να πουμε! Ομως σε γενικές γραμμές δε κατηγορούμε η μία την άλλη γιατί ξέρουμε, γιατί καταλαβαίνουμε. Γι'αυτό και οι μανούλες Ιανουαρίου δεν έχουν μαλλώσει ΠΟΤΕ. Και ούτε πρόκειται.

Σμαρώ νομίζω οτι γενικά όταν ξαναήρθες όλες χαρήκαμε και σε υποδεχτήκαμε με διαδικτυακή αγάπη. Αν νιώθεις παραμελημένη τότε να φύγεις. Εδώ είμαστε για να περνάμε καλά, οχι να στεναχωριόμαστε! Όμως πιστεύω οτι όλα τα κορίτσια θέλουν να μείνεις και να χαλαρώσεις λίγο!

Συγγνώμη αν προσβάλω κάποιον αλλά ήθελα να τα πω αυτά γιατί όλες ίσως κάποτε νιώσαμε οτι μας "γράφουν" και είναι όντως άσχημο.

κοπελια αυτο με τα κιλα να μιλας για τον εαυτο σου ενταξει?:mrgreen::mrgreen:

σημερα η ελενη ηταν στο πισι οπως ειναι στην φωτο ο αργυρακος και σκεφτομουν οτι σε μερικα χρονια αυτα τα παιδια θα ειναι σε καποιο αλλο καφε ,chat κι εμας ουτε που θα μας αφηνουν να πλησιασουμε:confused:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Χαρά όλες το έχουμε νιώσει, κάποιες δε το λένε, κάποιες το λένε. Όμως και συ, και γω και όλες έχουμε ξεχάσει να σχολιάσουμε ή να απαντήσουμε σε κάτι που μας ρωτάνε. Δε σημαίνει οτι δε νοιαζόμαστε.

Για μένα το θέμα έχει λήξει!

Μανιταράκι σε λίγα χρόνια θα μας λένε "πέταξε αυτή τη σαβούρα το Pc και πάρε ένα παλμ τοπ" αααχχχ τι έχουμε να τραβήξουμε

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ηρθα και εγω πανω στην ωρα!!!εγω δεν σας διαβασα ακομα για να σχολιασω και δεν ξερω αν θα προλαβω γιατι εχω παλι μικροπροβληματακια και λειπω απο το σπιτι.θα σας πω ομως οτι πραγματικα ολες σας αγαπω και σας εκτιμω και οταν μιλαμε πραγματικα νοιωθω οτι εχω ανοιξει το σπιτι μου και πινουμε καφεδακι.λορετακι συμφωνω απολυτα με τα παραπανω και ιοασμα αληθεια περιμενω να γυρισεις πισω.δεν υπαρχει λογος για κουταμαδιτσες που λεει και η βαφτησιμια μου.

OjQkp2.png?B89kEt5q

εννοειτε βρε κοπελα μου εμεις δεν εχουμε τιποτα με τη σμαρω ετσι κι αλλιως την αγαπαμε και τη θελουμε

και μη με στεναχωρεις γιατι θα το πω στην ελενη και εσυ θα τη πληρωσεις τι νυφη χαχαχαχαχα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

εννοειτε βρε κοπελα μου εμεις δεν εχουμε τιποτα με τη σμαρω ετσι κι αλλιως την αγαπαμε και τη θελουμε

και μη με στεναχωρεις γιατι θα το πω στην ελενη και εσυ θα τη πληρωσεις τι νυφη χαχαχαχαχα[/quote

αχ μη το πειειειειες!!!! Θα πας στη συνάντηση τελικά;

τζες μου τι έγινε ρε συ; πάλι με τον πεθερό;

ααααααααααααααα τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

και μη με στεναχωρεις γιατι θα το πω στην ελενη και εσυ θα τη πληρωσεις τι νυφη χαχαχαχαχα[/quote

αχ μη το πειειειειες!!!! Θα πας στη συνάντηση τελικά;

τζες μου τι έγινε ρε συ; πάλι με τον πεθερό;

ααααααααααααααα τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση;

να παει δεν πειραζει δεν ζηλεβουμαι .εγω λορεττα θα περιμενω εσενα μολις πας αθηνα εφτασα:lol:

κοριτσια ισως ασχετο ομως σημερα με πηρε η κουμπαρα Α και μου ειπε οτι την πειρε τηλ η κουμπαρα Δ και την εκραξε οτι την γραφει δεν την καταλαβαινει κτλ.μηπως εχει να κανει με κανεναν ερμη η αφροδιτη?

δεν κανω πλακα σοβαρα το λεω.

τζες που τρεχεις βραδυατικα?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

με τον κουνιαδο!θριλερ εζησα.με λιγα λογια ο αντρας μου ελειπε,ο πεθερος πηγε σουπερ μαρκετ και θεωρησε σωστο να τον αφησει στο σπιτι.σκαρφαλωσε στο μπαλκονι μου και πηγε να σπασει και την μπροστινη την πορτα και τα αλουμινια απο τα δωματια για να μπει.εγω κλειδωθηκα στο δωματιο,εβαλα το κρεβατι μπροστα.ειχα αγκαλια το παιδι μου και περιμενα τον αντρα μου που για καλη μου τυχη ηρθε αμεσως.πορισμα:μετακομιζουμε ΤΕΛΙΚΑ.δεν γινεται αλλο να ριψοκινδυνεουμε με το παιδι.μια φορα θα τυχει το κακο.και ετσι εγω μεχρι να βρουμε σπιτι εχω παει μεταναστης μια στην μανα μου μια στην αδερφη μου.αυτα τα νεα μου:lol::lol::lol:

OjQkp2.png?B89kEt5q

με τον κουνιαδο!θριλερ εζησα.με λιγα λογια ο αντρας μου ελειπε,ο πεθερος πηγε σουπερ μαρκετ και θεωρησε σωστο να τον αφησει στο σπιτι.σκαρφαλωσε στο μπαλκονι μου και πηγε να σπασει και την μπροστινη την πορτα και τα αλουμινια απο τα δωματια για να μπει.εγω κλειδωθηκα στο δωματιο,εβαλα το κρεβατι μπροστα.ειχα αγκαλια το παιδι μου και περιμενα τον αντρα μου που για καλη μου τυχη ηρθε αμεσως.πορισμα:μετακομιζουμε ΤΕΛΙΚΑ.δεν γινεται αλλο να ριψοκινδυνεουμε με το παιδι.μια φορα θα τυχει το κακο.και ετσι εγω μεχρι να βρουμε σπιτι εχω παει μεταναστης μια στην μανα μου μια στην αδερφη μου.αυτα τα νεα μου:lol::lol::lol:

πω πω βρε τζες τι να πω ?φανταζομαι τρομαρα.να σε ρωτησω ομως κατι τη θελει?γιατι θελει να μπει μεσα?και εαν τελικα εμπαινε τη θα γινοταν?

ειναι επικυνδινος?

izE6p2.png?S6UQkQqM

καλε τι επαθες και συ?τι εγινε με τον κουνιαδο σου?οντως θριλερ μου ακουγεται!!!

πονεμενη ιστορια.ο κουνιαδος εχει νοητικη στερηση αλλα διαολεμενη δυναμη και μενουμε πανω κατω.ο πεθερος μ@λ@κ@ς.μαρια σου εστειλα αιτημα και στο φεις και εδω!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Αμάν βρε τζες μου, τι είναι αυτό πάλι!!! Καλά μόνο του τον άφησε; Τι να πω ρε παιδί μου. Αντε να μετακομίσετε να ησυχάσεις!

Μανιταράκι αχ μακάρι να βρεθούμε ρε συ. Και γω πολυ το θέλω. Σου έχω πει οτι με τον άντρα μου πήγαμε το πρώτο μας ταξίδι σαντορίνη και επίσης αμέσως μετά τον γάμο πάλι σαντορίνη. Γενικά είναι αγαπημένο μας νησί. Αχ λες να σκάσω μύτη;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...