Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

εγω αναρωτιεμαι τοσες φορες που ειναι απασχολημενος δεν εχει φτιαχτει ακομα?και σενα δουλευει ο αντρουλης σου ε?και μενα σημερα αυριο και μεθαυριο 3-11.τι να κανουμε δωξα τω θεω να λεμε που εχουν δουλεια και τρωμε!ααα κοριτσια οποια θελει μαλλι να μου πει ε ειμαι κομμωτρια!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαράκι και γω αυτό σκέφτομαι. Να έχει δουλειά!!! Αλλά και όλο το σουκου μόνη μου κάπως μου'ρχεται. Εσύ με τη δουλειά πως τα πας; Βάλε και αγγελία στο άλλο το παρεντς μπορεί κάποια να ενδιαφέρεται.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ειχα βαλει αλλα μου τη μεταφερανε εδω.κοιτα δε πανε καλα τα πραγματα.εκει που ειχα σχεδον καθε μερα ραντεβου τωρα εχω ενα τη βδομαδα και αν.τι να κανω?το κυνηγαω οσο μπορω,εχω μοιρασει καρτες,το εχω βαλει στο φεις,εχω βαλει αγγελια.τι αλλο να κανω δε ξερω.και οι τιμες ειναι πολυ χαμηλες!ελπιζω να φτιαξει το πραγμα τι να πω.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Γεια σας και πάλι! Άντε ενθουσιάζομαι για τη συνάντηση! Εγώ θα τα ταίσω και μετά θα έρθω το πολύ πολύ να αργήσω λίγο κατά τις 3 δηλαδή το υπολογίζω να είμαι εκεί!

Λορέτα μου ω ναι!!! Από τις 7 το πρωί είναι στο πόδι μέχρι τις 3 που την ξαναβάζω για ύπνο, πιο πριν δεν τη βάζω κι εγώ γιατί σπάει τον ύπνο της και δεν καλοκοιμάται! Εγω νόμιζα ότι 9-7 που κοιμάται για βράδυ είναι καλά, αλλά την ημέρα ότι κοιμάται λίγο! Ανάποδα λες? Εσάς το βράδυ πόσο κοιμούνται?

Έχω στρωθεί στη χειροτεχνία μιας και είμαι μόνη μου και φτιάχνω λίγο τα άλμπουμ των πιαιδών!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Koρίτσια δηλαδή μου την έχει δώσει που ΠΑΛΙ δεν θα σας δώ....γκρρρρρ....

Μαρίνα εγώ έχω δεν έχω φτιάξει ακόμα το άλμπουμ του γάμου...για να καταλάβεις δηλαδή....!!

Δεν είμαι πολύ καλά... ανέβηκα στη ζυγαριά το πρωί...δεν ξέρω τι έχει γίνει και εδώ και ενάμιση μήνα έχω πάρει την κατιούσα ....ή την ανιούσα καλύτερα.....:(:(

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Χαρά κάτι μου λέει ότι ΔΕΝ διαβάζεις τα μηνύματα μας!!!:lol::lol:

Έχω να πάω αύριο σε μεσημεριανό γεύμα καλέεεε και δεν θα προλάβω να έρθω!!!! Το έχω πει και....3 φορές;;;

Αααα να ευχηθούμε στο ελενάκι μας καλό και προσεκτικό πάνω απ'όλα ταξίδι!!!! ΚΟρίτσια να βγάλετε φωτογραφίες εεε;;;

PCqNp2.png

Το μάθατε μέσα στο Σαββατοκύριακο κάποιες ώρες θα είναι οφ και το παρεντς και το καφέ για αλλαγή σέρβερ!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

συμπεθερουλα μου δε το ειδα. ακου να δεις τι θα κανουμε θα πας εσυ στο γευμα και εγω θα στειλω το γιο μου να παρει τη κορη σου με το οχημα του να ερθει στη συναντηση ενταξει????

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...