Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Θα συμφωνήσω σε όλα!Και θέλω να μοιραστώ κάτι πολύ προσωπικό: τις σάλπιγγες μου,τις "έχασα" από λάθη γιατρών,διότι έπαθα περιτονίτιδα και με κάνανε μπαλάκι από το ένα νοσοκομείο στο άλλο.Δεν τους αγιοποιω σε καμία περίπτωση.Γλιτωσα στο τσαφ τη σηψεμια κ το θανατο.Ειμαι τυχερή γιατί ζω και από όλο αυτο,απλά έφραξαν οι σάλπιγγες μου.Το ότι δεν έχω κάνει πολλές ωοληψιες,δε σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνω το.ποσο ταλαιπωρούνται οι γυναίκες που μπαίνουν στη διαδικασία της εξωσωματικής.Ειμαι τυχερή που έπεσα σε καλό γιατρό και σκοπός μου δεν είναι να συγκρίνω ποια έχει τον καλύτερο γιατρό και ποια όχι.Θελω να βοηθήσω όπως μπορώ όσες γυναίκες προσπαθούν να αποκτήσουν παιδάκι,γιατί και εγώ είμαι μια από αυτές που παλευω με την υπογονιμότητα και τις καταλαβαίνω

Λυπαμαι πολυ για αυτα που περασες και ειναι εντελως κατανοητο αυτα που γραφεις! Σε καμια περιπτωση δεν σημαινει οτι αγιοποιουμε γιατρους επειδη υποστηριζουμε οτι ακουμε τους γιατρούς μας! Προσωπικα τον γυναικολογο μου τον γνωριζω απο 20 χρονων, τον αγαπω η αληθεια, με στηριξε παρα πολυ στο θεμα της εξωσωματικης, ποτε του δεν με αγχωσε, αλλα και τα νευρα μου εχει σπασει καποιες φορες και εχουμε διαφωνησει και σιγουρα δεν τα έκανε ολα τελεια.. και αντιστοιχα κολλητη μου δεν την προσεξε οσο θα ηθελε σε νεοτερη ηλικια.. πρωτη της ειπα πηγαινε αλλου να παρεις αλλη γνώμη.. κανεις δεν ειναι Θεος.. και για αυτο οταν δεν ειμαστε σίγουρες παίρνουμε 2η και 3η γνωμη.. εδω απλώς την αποψη μας παραθετουμε και μοιραζομαστε αγχη, εμπειριες, συναισθηματα.. δεν επηρεαζουμε και δεν τρομοκρατούμε

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

κοριτσια στεναχωρεθηκα .ειχαμε κανονισει να ερθουμε σημερα και τελικα αναβαλεται λογο καιρου εχει 7-8 μποφορ κλαψ γμτ ηθελα να ερθω.....

ευτιχως δεν το ειχα πει σε κανεναν μονο η ειρηνη μας και ο 1 αδελφος μου το ηξερε (για να μα ςμαζεψει απο το καραβι.)γμτ θελω πολλλλλλλλλλλλες φωτο.κλαψ κλαψ.

μαρινα ασε πικρα με τον υπνο.δεν πειραζει ομως τουλαχιστων το βραδυ ξερενονται.

κελακο για πες που χαθηκες ?ολα καλα?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Tι ειπες τωρα ρε μανιταρι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τι ειπες τωρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Οχι ρε γμτ!!!Οχι ρε γμτ!!!

Αχ καλυτερα να μη το λεγες καθολου.....στεναχωρεθηκα....:( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλημερα κοριτσαρες τι κανετε???

κι εμεις το τσικνισαμε εχτες ψησαμε στο μπαρμπεκιου Τ Ε Λ Ε Ι Α

ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 5 ΠΛΙΖ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΝΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!

τι ωρα περιπου λες χαρουλα?και η πρινσι θελει νωριτερα και εγω να σου πω την αληθεια.τι ωρα περιπου μπορεις?

δεν προλαβα το τηλ.σε επερνα αλλα πουθενα εσυ.μαλλον εδω γυρναγες.για πες?

με το μανιταρακι μιλησα και πηρα μια στεναχωρεθηκα που δεν θα ερθει αλλα καλυτερα γιατι θα ηταν ταλαιπωρια και θα κουναγε πολυ οποτε καλυτερα στην ησυχια τους.θα την τσακωσω ομως οταν ερθει της το ειπα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααααααααα.........Ειπα να το ανοιξω εγω σημερις το καφε για εκπληξη...:-)

Kελάκο μου καλωσόρισες κοριτσάρα μου!!!Μας έλειψες!!!!!

κοριτσια στεναχωρεθηκα .ειχαμε κανονισει να ερθουμε σημερα και τελικα αναβαλεται λογο καιρου εχει 7-8 μποφορ κλαψ γμτ ηθελα να ερθω.....

ευτιχως δεν το ειχα πει σε κανεναν μονο η ειρηνη μας και ο 1 αδελφος μου το ηξερε (για να μα ςμαζεψει απο το καραβι.)γμτ θελω πολλλλλλλλλλλλες φωτο.κλαψ κλαψ.

μαρινα ασε πικρα με τον υπνο.δεν πειραζει ομως τουλαχιστων το βραδυ ξερενονται.

κελακο για πες που χαθηκες ?ολα καλα?

Έλα βρε αν είναι δυνατόν!!!Κ_λόκαιρος!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...