Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΑΑΑΑΑΑΑΑ μίλησα με Κελάκο καιέχετε όλες χαιρετίσματα έχει χαλάσει ο υπολογιστής μέλλον αύριο θα τον πάρει οπότε και θα μπει.....

επιτέλους μας έλειψε!!!!

όπως μας έχει λείψει και η ΤΑΟ μου που από τα νεύρα μου ξέχασα να της στείλω πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρία ξανακοίτα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλως την Ειρήνη δηλ να συνοψίσουμε Σάββατο στις 17:00 στο mall αγ.δημητρίου?

ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μαρη θα πας κι εσυ?

αληθεια η νκελιτσα εχει ενημερωθει για την συναντηση?

izE6p2.png?S6UQkQqM

ναι στεγια στο μαλλ α.δημητριου.ωρα δεν εχει κλειστει ακομα.

μανιταρακι μου ειχε το xbox αλλα καηκε απο τα βρισιδια που του εσουρνα(του xbox)

οχι δεν διαβαζει τι γραφω γενικα δεν ειναι περιεργος.ενταξει τοτε αλλη φορα θα περνω οταν θελω να μιλησουμε δεν θα το σκεφτομαι.δηλαδη απο τις 21.00 κοιμαται και ο αντρας σου?

4ywWp2.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑ μίλησα με Κελάκο καιέχετε όλες χαιρετίσματα έχει χαλάσει ο υπολογιστής μέλλον αύριο θα τον πάρει οπότε και θα μπει.....

επιτέλους μας έλειψε!!!!

όπως μας έχει λείψει και η ΤΑΟ μου που από τα νεύρα μου ξέχασα να της στείλω πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπραβο !μηπως της ειπες για την συναντηση?μηπως θελει να ερθει?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Μανιτάρι δε θα πάω αλλά να δούμε τελικά τι θα γίνει...

Ο κελάκος δε μπορεί γαμώτο το προηγούμενο Σάββατο ήταν Αθήνα (πάλι μαθήμα για υπολογιστή)και δε μπορεί να τα κρατήσει τα παιδιά η μαμά της......

εγώ της είπα πάρτα όλα!!!!χαχαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Μαρία σου έστειλα πμ

Ειρήνη δε μπορώ να έρθω μαμώτο.....

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Μανιτάρι δε θα πάω αλλά να δούμε τελικά τι θα γίνει...

Ο κελάκος δε μπορεί γαμώτο το προηγούμενο Σάββατο ήταν Αθήνα (πάλι μαθήμα για υπολογιστή)και δε μπορεί να τα κρατήσει τα παιδιά η μαμά της......

εγώ της είπα πάρτα όλα!!!!χαχαχαχα

εμενα γιατι κατι μου λεει οτι θα κανεις παλι την εκπληξη?

ναι και ο αντρας μου κοιμαται απο τις 21.00 ολοι τους μονο εγω βρικολακιαζω εδω:-P

καθε πρωι ξυπναει η ελενη απο τις 6.00 6.30 και την κραταει εκεινος μεχρι να ξυπνησουμε οι υπολοιποι στις 7.30 και μετα δεν ξανακοιμαται κανεις μονο η ελενη 10 με 12 οποτε 21.00 κοιμουνται οπου βρουν και στα πατωματα εκει που βλεπουν τιβι.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Είχε κολήσει το φεις Μαρία εεε?

γιατί και εγώ αν και έκανες δεκτό το αίτημα δε μπορώ να μπώ στο προφιλ σου

cIhqp3.png

9knMp3.png

εχει κολλησει κοπελια.αστο θα το δω αυριο.παμε για νανι εμεις.αμα μπει η αννια πες της να μου κανει αιτημα.καληνυχτα κοριτσαρες!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

εχει κολλησει κοπελια.αστο θα το δω αυριο.παμε για νανι εμεις.αμα μπει η αννια πες της να μου κανει αιτημα.καληνυχτα κοριτσαρες!

Θα την δω,θα την δω!!!

Καληνύχτα κοριτσάρα μου!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

μανιταραι μαρεσει αυτο το οπου βρουν. προχτες ο μπεμπης εσκυβε πανω στο χαλι σαν να εκανε δεηση και νομιζα οτι ηθελε να γλειιψει το χαλι αλλα αυτο το σκατο εκλεινε τα ματακια του και καλα κοιμωταν ορθιο.τι γινεται αποχωρεις μαρακι?αντε καλοξημερωμα

4ywWp2.png

εμενα γιατι κατι μου λεει οτι θα κανεις παλι την εκπληξη?

ναι και ο αντρας μου κοιμαται απο τις 21.00 ολοι τους μονο εγω βρικολακιαζω εδω:-P

καθε πρωι ξυπναει η ελενη απο τις 6.00 6.30 και την κραταει εκεινος μεχρι να ξυπνησουμε οι υπολοιποι στις 7.30 και μετα δεν ξανακοιμαται κανεις μονο η ελενη 10 με 12 οποτε 21.00 κοιμουνται οπου βρουν και στα πατωματα εκει που βλεπουν τιβι.

Έλα και εσύ να την κάνουμε διπλή την έκπληξη.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...