Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Προσπαθώ να διαχειριστώ απίστευτα το άγχος μου...Έχω μεγαλώσει 34 γαρ,έχω φάει πολλά χαστούκια κ προσπαθώ να βλέπω ορθολογιστικά τα πράγματα.. Τουτέστιν κ που έχεις μια σάλπιγγα εδώ και 10 χρονιά δεν υπήρξε καμία εγκυμοσύνη....Αλλά κάτι με πιάνει...Κάτι φευγαλέες σκέψεις που με τρελαίνουν...

Θεωρώ ότι θα δείξω τη σαλπιγγογραφια νσε ακόμη ένα γιατρό όπως είπες κ έπειτα θα πάω να κάνω το χειρουργείο...που εκεί σκέφτομαι να τους πω ,πως αν δεν είναι υδροσαλπιγγα μη την αφαιρείτε..Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα το κάνουν...

Όσο για ψυχολόγο ,έχω περάσει τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήθω πια... Προσπαθώ να με συνέφερω εγώ ...Είναι αυτό που λένε καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός....Χωρίς να θέλω να αδικήσω το κλάδο ,εγω έτσι νιώθω πια

Κορίτσια δεν μπόρεσα να καταλάβω για ποιον λόγο μιλάτε για διατροφή για να ρυθμιστούν οι ορμόνες η για κάτι άλλο;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ουφ επιτέλους κοιμήθηκε δίπλα στο πλυντήριο που δουλεύε....μάλλον τον νανούρισε ο θόρυβος. Θα κάνω λίγη γυμναστική τώρα αν προλάβω. Εκανα και πιλινγκ και μάσκα...είχα να κάνω πολύ καιρό. Μου αρέσει που άρχισα να περιποιούμαι λίγο. Τα κιλά δε πέφτουν βέβαια...χθες πήγαμε για ψώνια στο cosmos και δεν έμπαινα πουθενά... κλαψ...πήρα ενα φόρεμα, μια μπλούζα και μπότες (άσχετο). Εχει πολύ ωραία ρούχα αλλά...

ελενακι πες μας για το εμβόλιο...πόνεσε?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια κι απο μενα.Εμεις εχτες πηγαμε βολτα με το καροτσι στο χωριο,τι ωραια που ειναι σιγα σιγα ξαναεπανερχομαστε.Σημερα το πρωι πηγαμε με το αυτοκινητο γιατι επρεπε να ειμαι 8 και 30 στον ογα και επιτελους κατεθεσα και τα χαρτια μου,μια μια γραφειοκρατικη δουλεια τελειωνει.Εμβολιο εμεις εχουμε στις 11...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε κοριτσάρες μου?

Ελένη πως πήγατε με το εμβόλιο?

Λορέτα και εμένα όταν τον βάζω στην αλλαξιέρα στο μπάνιο που είναι πάνω από το πλυντήριο σε εντοιχισμένο έπιπλο...ακούγοντας τον ήχο και αν στίβει με τις δονήσεις ηρεμεί...

Εμείς εχτές πήγαμε στα πεθερικά μου τελικά μόνη με τον Πρίγκιπα ο οποίος μέχρι να φτάσουμε (5 λεπτά)κοιμήθηκε...Με το που τον έβαλα στο σλιγκ και φύγαμε κοιμήθηκε...Τον είδαν τα ψιλοπήρα με τον παππού..Τον ήθελε αγκαλιά...Δε μπορείς όμως να του αρνηθείς...

Λορέτα η πεθερά ακόμα δε τον έχει πάρει.....

Καθήσαμε αρκετή ώρα και ήρθε μετά ο μπαμπούλης και φύγαμε...

Σήμερα περιμένω κάτι παραγγελίες που έχω κάνει και μετά έξω...Έχει ρεπό ο μπαμπούλης μας....Θα πάμε και Τζάμπο να πάρουμε δώρο του Πρίγκιπα για τα σερί ύπνου την νύχτα....

Η γιαγιά μας πήρε αερόθερμο για το άλλαγμα και έπιασε....Τελικά είναι κρυουλιάρης.......Με το που το βάλαμε σε λειτουργία γυμνός και γέλαγε....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τον είδαν τα ψιλοπήρα με τον παππού..Τον ήθελε αγκαλιά...Δε μπορείς όμως να του αρνηθείς...

Λορέτα η πεθερά ακόμα δε τον έχει πάρει.....

..

απίστευτο..εμένα συνέχεια αγκαλιά τον έχουν και η πεθερά μου θέλε και να τον φιλάει όλη την ώρα...ΑΜΑΝ...θα μεγαλώσει και θα τον φιλήσεις...εδώ εγώ και δεν τον φιλάω πολύ πολύ...:evil:

αχ ειμαι τοσο καλό κορίτσι αλλά με την πεθερά μου γίνομαι τουρκος!!!!!:twisted::evil::twisted::evil::mad::)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

καλημέραααααα!!!!!!!!!!!

Δεν μπορείτε να πείτε, τις τελευταίες μέρες δίνω καθημερινά το παρόν!!!!!

Ελκαράκο, σε ευχαριστώ για τις ευχές!!! πήραμε λοιπόν σήμερα την ευχούλα, ευτυχώς έχει και τέλειο καιρό έξω, παρόλα αυτά έντυσα το μπουμπουκάκι μου σα διαστημάνθρωπο:P:p:p:p. Κι είχα και τη μάνα μου να επιμένει να του βάλω και κουβέρτα από πάνω, ΕΛΕΟΣ!!!!!

Μαρινάκι, έχω ακούσει πως συμβαίνει καμιά φορά να χάνουν βάρος τα μωράκια, αλλά μπορώ να φανταστώ την ανησυχία σου. Εμένα άργησε να πάρει τα πάνω του και τώρα ακόμα είναι αδυνατούτσικο 3.500. Βλέπετε τις πρώτες 15 μέρες που ήρθαμε σπίτι, δεν έπαιρνε βάρος και είχα τρελαθεί κανονικότατο. Ευτυχώς από τις 15 μέρες και μετά παίρνει κανονικά βάρος γύρω στα 200 γρμ την εβδομάδα.

Ώστε λέτε δεν επιτρέπεται η βαφή στα μαλλιά όσο θηλάζουμε??? Δεν αντέχω άλλο με την κακούργα την άσπρη ρίζα σα την κατσιβέλα, θα σαλτάρωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λορέτα, πόσο εκνευρίζομαι κι εγώ όταν βλέπω κόσμο να φιλάει τα νεογέννητα:mad::mad::mad:.

Annia, να τα εκατοστήσετε!!!!!

Καλησπέρα τσουπρίτσεςςς!!!! Τι έγινε καλέ;; Όλες για βόλτα είστε;; Εμείς μόλις γυρίσαμε από βολτίτσα που έχει τον ΤΕΛΕΙο καιρό!! Αφού και εγώ σκεφτόμουνα ότι την έχω ντύσει πολύ ζεστά... και όλοι με αυτή τη φόρμα την περνάνε για αγοράκι!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: (μήπως έφταιγε και η γαλάζια πιπίλα που της είχα βάλει??)

Μαρινάκι μου σε καταλαβαίνω να αγχώνεσαι για τα κιλά... ο γιατρός τι σου λέει; Μήπως να την ταίζεις πάντα με μπιμπερό για να βλέπεις πόσο πίνει;;

Πρίντσι μου ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ!!!!

PCqNp2.png

Να ΄μαι κι εγώ! Μερικές φορές σκέφτομαι ότι είμαι υπερβολική με το βάρος της μπουμπούς! Είναι που γεννήθηκε και μικρούλα, τωρα είναι γύρω στα 4 κιλά πάντως τρώει καλύτερα σήμερα!Να δούμε! Ωχ Πρίνσι μου περάσατε κι εσείς ζόρια με το φαγητό! Τώρα τρώει καλύτερα?Χριστινάκι η παιδίατρος μου είπε να αποφύγουμε όσο μπορούμε το μπουκάλι γιατί μετά μπορεί να μη θέλει στήθος! Θα δούμε!

Έχει τέλεια μέρα σήμερα, φοβάμαι που από αύριο λέει θα χαλάσει, κρίμα πάνε οι βόλτες μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Γυρισαααααμεεεεεε!!!Αχ...δυο τσιμπηματακια εφαγε το μπουλακι μου...ενα στο καθε μπουτακι....ευτυχως δηλαδη που ειναι τροφαντα τα μπουτακια μας και δε καταλαβαμε και πολλα!!! :) :) :) Κλαψαμε δηλαδη αλλα μολις τον πηρε αγκαλιτσα η μανουλα ηρεμησε!!!Αφου η γιατρος του λεει καλε τι ψευτης αντρας εισαι εσυ;για την αγκαλια της μαμας σου εκλαιγες;;Ολα καλα!Βγηκα και μονη μου μια βολτα πηγα και οαεδ να ρωτησω κατι διευκρινησεις για το εξαμηνο πηγα και στη δουλεια μου να παρω κατι χαρτια και μολις γυρισαμε...ειμαι ψοφια ο μεγαλος δεν κοιμαται ο μικρος επισης δεν κοιμαται και σε λιγο θα ερθει και ο μπαμπας μαςς.....

Πρινσι μου καλες βολτες!!!Μαρινακι υπομονη μαλλον θελει η μπουμπου ε;..μη ξεχνας αλλωστε πως ο επιμενων νικα!!!Στεγια μια χαρα σε κοβω που ακομα η πεθερα σου δεν τον εχει παρει αγκαλια τον μπεμπη...Λορετιτσα μου βαζε λοιπον πλυντηριο καθε μερα αν ειναι να κοιμαται πιο ευκολα το μωρακι σου!!!!:)Αννια μου να τα χιλιασετε!!! :)

Κελακο δε σε ξεχασα....βαλε επιτελους κ@λο μεσααααααααααααααα!!:) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

δεν σας πιστευω ,μπηκα να σας πω τα δικα μου και εχετε ειδη ολοκληρω θεμα.

λοιπον εδω και 3 μερες ειναι σπιτι η πεθερα μου:evil: ο πεθερος ειναι στο νοσοκομειο και αυτη εδω την παει και την φερνει ο αντρας μου:twisted::twisted:

δεν μπορω να πω μια χαρα ειναι η γυναικα δεν ενοχλη καθολου ειναι διακροιτικη και απασχολη και τα παιδια τοσο υσιχα δεν ηταν ποτε

izE6p2.png?S6UQkQqM

και συνεχειζω γιατι εχω και νευρα μαλλον ομως οχι με αυτην αλλα με τον αντρα μου που κανει σαν χανος ο μαμακιας:evil::evil::evil:

κι εσυ κυρα μου που πας τοσες μερες? δεν το ξερεις οτι η νυφη σου ειναι ξινη?η αληθεια ειναι οτι ουτε με την μανα μου δεν κανω .ασε που 3 μερες εχω κλειδωθη μεσα στο σπιτι.

και το καλυτερο μου καθετε με τα ρουχα που φοραει στο νοσοκομειο σημερα δεν κρατηθικα τις ειπα να αλλαξει γιατι ειναι ολο μικροβια :twisted:

δεν μπορω ομως να πω και πολλα γιατι και ειναι ανενοχλητη και τα σκαει και χοντρα στον γιοκα της .:oops:

izE6p2.png?S6UQkQqM

τα ειπα και ηρεμισα.

στεγια και χριστινα χρονια πολλα παντα ευτιχισμενες.

κελακι τι καταλαβες κοπελα μου που μας εβαλε η αννια φωτο?κοντεψα να παθω καταθλιψη και ομορφη και αδυνατη και πιτσιρικα?

ελανακι πως παει το μωρο με το μπουκομα?

μαρινακι δεινεις συμπληρωμα?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...