Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ ούτε πορτοκαλάδα μπορεί να πιει έχει αλεργια στο πορτοκάλι και στα περισσότερα φρούτα !! Δεν μας θέλει !!! Θα του πω να αράξει καναπέ και ο θεός βοηθός …

Εντάξει δεν πειράζει οι βιταμίνες που περνει. Κανένα ζεστό να πίνει Κ να ξεκουράζετε  

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Βρε μανιταράκι εγώ μεγάλωσα σε οικογένεια με χασάπηδες και τσοπανηδες και δε το πλέναμε και είχε μούρλια γεύση,η πεθερά το ξεπλένει πιστεύω πως τους κάνει και αφρόλουτρο!!!!

δεν ξερω βρε στελλιτσα οπως ειδη ξερεις εγω με την κουζινα εχουμε μαλωσει,ομως ξερω κι εγω ετσι αυτη η αισθηση της σκονης να το πω ?τα χερια τον χασαπηδων να το πω?οχι οτι κανω κατι με το νερακι ομως ετσι για να πω οτι το κανω.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μανιτάρι έγραψες με το σχόλιο προς το Μαράκι και την πεθερά......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Μανιταράκι οκ αυτό που μαγειρεύω ναι το πλένω αλλά υτό που θα το βάλεις πάνω στη φωτιά?η φωτιά όλα τα καίει....

Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά άλλη γεύση έχει......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

εμεις αυτες τις μερες εχουμε παθει πολλα και διαφορα κακα κυριος οικονομικης φυσης ομως ευτιχως εγω το εχω παρει λιγο χαλαρα αν και το ποσο ειναι τεραστιο και το παιζω λιγο θλιμενη για να μην με βρισει ο αντρας μου:tongue:(πραγματικα εχω παθει ανοσια πανω στο θεμα )

αυτο που με στεναχωρησε ειναι οτι χασαμε το σκυλακι μας το πρωι που ξυπνησαμε δεν ηταν εδω και τα παιδια δεν το εχουν παρει χαμπαρι ακομα .τη να τους πω οταν το καταλαβουν?εγω σκεφτομαι να τους πω οτι πριν λιγο το ειδα και οτι καπου εδω θα ειναι.:oops:

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

χα σας ελειψα...μανιταρι σε σενα δεν εστειλα χτες βραδυ???στο φεις??μαρια εχεις φεις?να σου στειλω αιτημα?

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:πειραζει που το εχασα?:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

βρε αννια τη κουκος ειναι ο μικρος στην φωτο στο καρεκλακι?γλυκας.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Μανιτάρι μου άσε δε θέλω να σκέφτομαι καθόλου το οικονομικό,ελπίζω να ξεπερνιέται τελικά...

όσο για τον σκύλο μπας και έχει πάει σε καμια σκυλίτσα εκεί κοντά.....έτσι είχαμε χάσει το πρώτο μας σκυλάκι για πάνω από εβδομάδα.......καλοπέρασε η σκυλα.......

cIhqp3.png

9knMp3.png

χα σας ελειψα...μανιταρι σε σενα δεν εστειλα χτες βραδυ???στο φεις??μαρια εχεις φεις?να σου στειλω αιτημα?

αννια εχω φεις θα με βρεις με το ονοματεπωνυμο,στη φωτο προφιλ εχω τη καρτα μου.ειναι ροζ.μανιταρι εγω λεω να τους πεις την αληθεια.θα στεναχωρηθουν περισσοτερο αν καταλαβουν οτι τους λες ψεμματα!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

ηρθα !!!!

καλησπερα σας

κουζινα χαλια.ρουχα ενα γεματο δωματιο με αναμεικτα.το σπιτι μπαχαλο,ο μπεμπης κοιμαται.ο δημητρης την εκανε μανιταρακι και ηρθα να ζεστανω την θεση!

μανιταρακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειδα την κληση οταν το ανοιξα αλλα τι ευτυχια μου κοψανε το τηλεφωνο ξεχασα να το πληρωσω.καλα θα μπορουσα να σε παρω απο αλλο αλλα φοβηθηκα μην ενοχλησω.τι κανετε?

στεγια ουτε σιφουνας ε?κουκουρουκου οι ανθρωποι.αλλη φορα να το εχεις υποψην

εμεις ψησαμε στο μπαλκονι και πρεπει να μας εβρισε πολυς κοσμος.ντουμανι μεχρι να αναψουν τα καρβουνα.μιλαμε οτι πνιγωμασταν χαχα.το αποτελεσμα παντως δειχνει πολυ ομορφα πανω μου!η κοιλουμπα εχει απλωσει και βρισκει την κωλουμπα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Μαρία σου έστειλα αίτηση.

ειμαι μια με ένα μωρό σε μια λίμνη

όπως κατάλαβες είμαι εγώ και ο Γιάννος μου!!!;);););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

μανιταρακι μου κριμα .καλα κανεις και εχεις παθει ανοσια με τα οικονομικα.μονο η υγεια μετραει.οσο για το σκυλακι μακαρι να ειναι το πρωι εκει και να μην χρειαστει να πεις τιποτα.αλλιως και εγω δεν ξερω τι θα ηταν σωστο να πω

4ywWp2.png

Καλως την Ειρήνη δηλ να συνοψίσουμε Σάββατο στις 17:00 στο mall αγ.δημητρίου?

cIhqp3.png

9knMp3.png

ηρθα !!!!

καλησπερα σας

κουζινα χαλια.ρουχα ενα γεματο δωματιο με αναμεικτα.το σπιτι μπαχαλο,ο μπεμπης κοιμαται.ο δημητρης την εκανε μανιταρακι και ηρθα να ζεστανω την θεση!

μανιταρακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειδα την κληση οταν το ανοιξα αλλα τι ευτυχια μου κοψανε το τηλεφωνο ξεχασα να το πληρωσω.καλα θα μπορουσα να σε παρω απο αλλο αλλα φοβηθηκα μην ενοχλησω.τι κανετε?

στεγια ουτε σιφουνας ε?κουκουρουκου οι ανθρωποι.αλλη φορα να το εχεις υποψην

εμεις ψησαμε στο μπαλκονι και πρεπει να μας εβρισε πολυς κοσμος.ντουμανι μεχρι να αναψουν τα καρβουνα.μιλαμε οτι πνιγωμασταν χαχα.το αποτελεσμα παντως δειχνει πολυ ομορφα πανω μου!η κοιλουμπα εχει απλωσει και βρισκει την κωλουμπα

ειρηνακι μου επιτελους τη κανεις ?ο γαντζουλης?

δεν ενοχλεις βρε ειρηνη μονο μετα τις 21.00 να μην ειναι γιατι κοιμουνται ολοι και δεν θα μπορω να μιλησω για να μην τους ξυπνησω.καταλαβες ποσο μεγαλω ειναι το σπιτι.:-P:-P:-P

οσο για τον δημητρη κατι πρεπει να κανεις .παρτου ενα ds η βαλτου καμια αβολη καρεκλα να πιανετε και να θελει το κρεββατι του.:-P

ελπιζω να μην διαβαζει τη γραφω ε?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...