Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ ούτε πορτοκαλάδα μπορεί να πιει έχει αλεργια στο πορτοκάλι και στα περισσότερα φρούτα !! Δεν μας θέλει !!! Θα του πω να αράξει καναπέ και ο θεός βοηθός …

Εντάξει δεν πειράζει οι βιταμίνες που περνει. Κανένα ζεστό να πίνει Κ να ξεκουράζετε  

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ελένη μη φεύγεις ήρθαααααααααααααααααααααααααααααα

και έχω πολλά νεύρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά κορίτσια αν με πιάσετε από την μύτη όχι μόνο σκάω Χιροσίμα γίνομαι!!!!!

Σα πυρηνικό μανιτάρι,αλήθεια που είναιτο δικό μας μανιτάρι σήμερα?ΤΟ τσικνίζει μάλλον...

Τεσπά κορίτσια αν είναι δυνατόν,παίρνω ανάσα και εξιστορώ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Τελικά είπαμε να πάμε στο εοχικό να ψήσουμε στο τζάκι,οκ?οκ

Λέμε του πεθερού κλείσε το μαγαζί στις 8.

Λέμε και στην κουνιάδα ακύρωσε τα μαθήματα στις 8 πάμε για ψήσιμο

Στις 6:30 αριβάρουμε οικογενειακώς με την πεθερά αγκαζε....

Φτάνουμε βάζουμε φωτιά,ανοίγω το παρκοκρέβατο(πρώτη φορά,τέλειο!!!)βάζω μέσα Γιάννο και αρχίζουμε ετοιμασίες κτλ....

Τελικά ο πεθερός έκλεισε στις 9,η κουνιάδα έκανε μάθημα μέχρι τις 9 και ήρθαν 9:30...

Είχαμε πει ήδη πως στις 10 θα φύγουμε γιατί θέλει να κάνει μπάνιο και να ετοιμαστεί ο Μπαμπούλης...

Ε,λοιπόν ο μπαμπούλης εκτέλεσε χρέη ψήστη (κρέας για 15 άτομα!!!!!!)καθίσαμε στις 10 για φαγητό και 10:17 είμασταν σπίτι.....(απόσταση 15 λεπτών αλλά φανταστείτε μαζεμα 1000000παιχνιδιών,συμπραγκαλων και παρκοκρέβατου!!!)εγώ 10 παρά 15 να τρέμω και να ζαλίζομαι και τελικά ο μπαμπούλης έφυγε για την δουλειά νηστικός!!!

Μου έδωσε ένα κάρο κρέας(εμείς ξαναζεσταμένο δε τρώμε)αλλά μου έδωσε και ένα τεράστιο μπόλ εκμέκ(αυτό τρώω τώρα και κάπως ηρέμησα...)

Συμπέρασμα δικός σας....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

ελα βρε κοπελια μην αφησεις ανθρωπο να παιξει λιγο αμαν:tongue:

για λεγε τη επαθες ?και αμα εχεις ορεξη μετα θα σου πω κι εγω να δουμε ποια θα σκασει πιο δυνατα.

ελενηηηηηηηηηηηηηηη γυρνα καλε ηρθαμε.

μαρακι ολα καλα με τον μικρουλη μπραβο.για πες για τον νικα την γνωμη σου.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Τελικά είπαμε να πάμε στο εοχικό να ψήσουμε στο τζάκι,οκ?οκ

Λέμε του πεθερού κλείσε το μαγαζί στις 8.

Λέμε και στην κουνιάδα ακύρωσε τα μαθήματα στις 8 πάμε για ψήσιμο

Στις 6:30 αριβάρουμε οικογενειακώς με την πεθερά αγκαζε....

Φτάνουμε βάζουμε φωτιά,ανοίγω το παρκοκρέβατο(πρώτη φορά,τέλειο!!!)βάζω μέσα Γιάννο και αρχίζουμε ετοιμασίες κτλ....

Τελικά ο πεθερός έκλεισε στις 9,η κουνιάδα έκανε μάθημα μέχρι τις 9 και ήρθαν 9:30...

Είχαμε πει ήδη πως στις 10 θα φύγουμε γιατί θέλει να κάνει μπάνιο και να ετοιμαστεί ο Μπαμπούλης...

Ε,λοιπόν ο μπαμπούλης εκτέλεσε χρέη ψήστη (κρέας για 15 άτομα!!!!!!)καθίσαμε στις 10 για φαγητό και 10:17 είμασταν σπίτι.....(απόσταση 15 λεπτών αλλά φανταστείτε μαζεμα 1000000παιχνιδιών,συμπραγκαλων και παρκοκρέβατου!!!)εγώ 10 παρά 15 να τρέμω και να ζαλίζομαι και τελικά ο μπαμπούλης έφυγε για την δουλειά νηστικός!!!

Μου έδωσε ένα κάρο κρέας(εμείς ξαναζεσταμένο δε τρώμε)αλλά μου έδωσε και ένα τεράστιο μπόλ εκμέκ(αυτό τρώω τώρα και κάπως ηρέμησα...)

Συμπέρασμα δικός σας....

δρν ξερεις κοπελια οτι με πεθερο-κουνιαδους δεν πρεπει να εχεις επαφες?ε?ε?τα ηθελες και τα επαθες.τουλαχιστων το μωρο μας περασε καλα?εσυ μια χαρα τελικα με το εκμεκ μην μιλας καθολου.

izE6p2.png?S6UQkQqM

ελα βρε κοπελια μην αφησεις ανθρωπο να παιξει λιγο αμαν:tongue:

για λεγε τη επαθες ?και αμα εχεις ορεξη μετα θα σου πω κι εγω να δουμε ποια θα σκασει πιο δυνατα.

ελενηηηηηηηηηηηηηηη γυρνα καλε ηρθαμε.

μαρακι ολα καλα με τον μικρουλη μπραβο.για πες για τον νικα την γνωμη σου.

Αχ αυτό ήταν κοπελιά γελάω τρελάαααααααααααααααααααααααααααα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλέ εγώ το ήξερα να ακούγατε τον μπαμπούλη!!!!

ποποπο το ευχαριστήθηκα μιλάμε εεε?το τι έχει να τους σούρει αύριο δε λέγεται,,,και το θέμα ποιό είναι?

¨ηθελαν να καθίσω με τον Γιάννο και να με γυρίζαν αργότερα....ποποπο εγώ δεν ήθελα ουτε καν να πάω από την αρχή και ο Γιάννος με το που ακούμπησε στο κάθισμα κοιμήθηκε....ούτε μπάνιο σήμερα με την τσίκνα.....

ΑΑΑΑ να ρωτήσω και κάτι μαγειρικό...

ποια νοικοκυρά πλένει το κρέας πριν το ψήσει?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

μανιταρι πολυ καλος ειναι ο ανθρωπος.και το παιδι τον δεχτηκε πολυ καλα γκρινιαζε λιγο μαν αλλα οχι κλαμματο οπως συνηθως,και εκεινος με το παιδι ηταν κυριος.μας τα εξηγησε ολα πολυ καλα χωρις να μας αφησει με αποριες και ευτυχως γλυτωσαμε την επεμβαση.τωρα μονο παρακολουθηση καθε 2 χρονια και το βλεπουμε,αν και μας ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μη κατεβει.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλέ εγώ το ήξερα να ακούγατε τον μπαμπούλη!!!!

ποποπο το ευχαριστήθηκα μιλάμε εεε?το τι έχει να τους σούρει αύριο δε λέγεται,,,και το θέμα ποιό είναι?

¨ηθελαν να καθίσω με τον Γιάννο και να με γυρίζαν αργότερα....ποποπο εγώ δεν ήθελα ουτε καν να πάω από την αρχή και ο Γιάννος με το που ακούμπησε στο κάθισμα κοιμήθηκε....ούτε μπάνιο σήμερα με την τσίκνα.....

ΑΑΑΑ να ρωτήσω και κάτι μαγειρικό...

ποιλα νοικοκυρά πλένει το κρέας πριν το ψήσει?

χιχιχ ενταξει μια χαρα τελικα .εγω το πλαινω ομως μην φανταστεις το αφηνω λιγο στην λεκανιτσα με νερο και μετα ενα ξεβγαλμα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Βρε μανιταράκι εγώ μεγάλωσα σε οικογένεια με χασάπηδες και τσοπανηδες και δε το πλέναμε και είχε μούρλια γεύση,η πεθερά το ξεπλένει πιστεύω πως τους κάνει και αφρόλουτρο!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

μανιταρι πολυ καλος ειναι ο ανθρωπος.και το παιδι τον δεχτηκε πολυ καλα γκρινιαζε λιγο μαν αλλα οχι κλαμματο οπως συνηθως,και εκεινος με το παιδι ηταν κυριος.μας τα εξηγησε ολα πολυ καλα χωρις να μας αφησει με αποριες και ευτυχως γλυτωσαμε την επεμβαση.τωρα μονο παρακολουθηση καθε 2 χρονια και το βλεπουμε,αν και μας ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μη κατεβει.

μπραβο τελεια .

εγω αποφασησα να παω τελικα και στους 2 να ειμαι σιγουρη γιατι ειναι δυσκολο να πηγαινοερχομαι.

καλα ειμαι γααιδουρα,μαρακι μου περαστικα κοριτσακι μου.στεναχωρεθηκα παρα πολυ εχτες που διαβασα τα νεα σου ομως βρε μαρακι η αφροδιτουλα ειναι με την μανουλα σου τη καλυτερο?κι ετσι για να σου πω και ενα κρυο βραδυατικα ,φανταζεσαι να επρεπε να παει στην πεθερα?

σμαρω και με εσας στεναχωρεθηκα ομως ευτιχως που ειστε καλα και δεν ηταν και τα μικρα μεσα .

αννια εμενα δεν μου εστειλες πμ εχασα κατι?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...