Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Δεν ξέρω αν μπορεί να έχει μεγάλες αποκλίσεις από κύκλο σε κύκλο αλλά θα το δεις καθώς θα κάνετε κι άλλον φυσικό από ό, τι κατάλαβα. Εμένα ήταν 12 την πρώτη φορά και στους επόμενους κύκλους 10 ή 7 ή 8 αλλά έπαιρνα κι ορμόνες ενδιάμεσα.

Ε το 19 το δικό μου δύσκολα γίνεται 10. Απλά δικαιολογείται πλέον κ η ποιότητα των ωαρίων κάπως.  Είχα μείνει στην FSH 8,5 του Φλεβάρη του 2024. Δεν είχα εικόνα.
      Θα κάνουμε γενικά μιξ φυσικό εντελώς  , φυσικό τροποποιημένο κ αν το κρίνει σκόπιμο μίνι διέγερση με λίγα χάπια κ ενέσεις . Ετσι όπως πάει βέβαια μάλλον δε νομίζω να χρειαστεί διέγερση, τσάμπα θα είναι. Γενικά θα το πάει βλέποντας, ανάλογα πως θα ανταποκρίνομαι. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλησπέρα! Τσικνίζουμε, τσικνίζουμε?

Μαρία πολύ χαίρομαι που πήγε καλά η συνάντησή σας! Μακάρι να καταφέρετε και να βρείτε μια ισορροπία στη σχεση σας για το καλό του παιιδού κυρίως.

Για τη συνάντηση αν είναι κοντά σε μετρό πιστεύω να προλάβω! Βασικά για μένα έχει σημασία και ή ώρα και το μέρος. Αν είναι μετά τις 6 θα έρθω με όλη τη φαμίλια, αλλιώς θα έρθω μόνη, αλλά η Γλυφάδα μου πέφτει τελείως ανάποδα, αφού δε βολεύει και η συγκοινωνία. Και στο mall στον Αγ. Δημήτριο να πείτε πιστεύω να τα καταφέρω, αν πείτε στο άλλο τότε μπορώ σίγουρα. Πείτε και οι υπόλοιπες για να συνενοηθούμε!

Εγώ "ανέβηκα" σήμερα αφού η μικρή μου ήταν πολύ καλή στο σταθμό, έφαγε και το πρωινό (φρουτόκρεμα κι αυγό) και το μεσημεριανό της και κυρίως την παρέλαβα χαρούμενη! Φτού φτού ας συνεχίσει έτσι![/QUOTE]

γιούπι!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπραβο στη μικρουλα σου Μαρινα μου!!Θελει μωρα κι αυτη το χρονο της για να προσαρμοστει στα νεα δεδομενα!Ολα θα ειναι οκ απο δω και μπρος! :)

Στεγια μου πολυ θα το θελα!Ισως την επομενη φορα! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Το χετε ριξει ολες στο τσικνισμα βλεπω....καλα κανετε !!

Και μεις μολις αναψαμε τη φωτια στο τζακι κι εκανα να πιω ενα καφε πρωτον γιατι εχουμε να το αναψουμε κατι χροοοονιααααα και δευτερον γιατι εχω ξυπνησει απο τις πεντε και πρεπει να τα αντεξω...και να μη κοιμηθω στον καναπε...τουλαχιστον οχι πριν τσιμπησω κανα κοψιδι χιχιχι!

Καλα να περασετε τσουπρες μου!

Εγω ερχομαι ως γνωστων αυριο το απογ,θα μιλησουμε βεβαια και αυριο και μετα τα λεμε και απο τα τηλ!

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλησπερα!!!!!

μιλησα με την βασουλα για το σαββατο ειναι μεσα ειπαμε για το μετρο του αγιου δημητριου. και κατα προτιμηση πριν τις 5.οποιαδηποτε αλλη ωρα μπορει.εχω ενημερωσει και την αγγελικουλα και αν δεν ειναι βροχεροε ο καιρος θα ερθει.επισης εχω μιλησει και με αλλαααααααα κοριτσακια που μπορει να ερθουν .ενα θα σας πω θα ειναι συναντηση κορυφης.

λενιω αν θελεις ερχομαι και σε περνω απο γλυφαδα μετα χαραςςςςςςςς!!!!!!!

πολυ θα χαρω 10 λεπτακια μακρια ειναι.οποτε δεν θα εχεις προβλημα ουτε ψαξιματος ουτε τιποτα.μαρινακι μπραβο στο μικρο σου μοντελακι!!μια χαρα τα παει για να μην αγχωνεσαι.

χριστινα μακαρι να τα καταφερεις και εσυ.

χαρουλα που εισαι ?ειπες οτι θα ερθεις ετσι?

κοιτα μην αλλαξεις

γλυκουλα εσυ?αντε ρε κοριτσακια!!!!αντε να μαζευτουμε.λωρακι μηπως να ερθεις και εσυ μια βολτιτσα?

4ywWp2.png

φιλακια κοριτσαρες! Καλά να το τσικνίσετε σήμερις!!!!!

Ειπα να διαβασω λίγο τα νεα σας και βρηκααααααα κατεβατα, δεν τα διαβασα όλα, σας φιλώ όλες πολύ πολύ! εμεις τσικνισαμε με λουκανικα στο τηγανι το μεσημερι και τωρα δεν μας βλεπω για αλλο φαι, έχουμε και σχολειο αυριο οποτε μια συνηθισμενη κοιμισμενη βραδια, χιχιχι!!! Καληνυχτεεεες!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι πολυ θα το'θελα να έρθω και να βρεθούμε όλες μαζί. Ειλικρινά..αλλά να πατήσω ένα κουμπί, να βρίσκομαι εκεί με ένα καφέ στο χέρι και μετά να ξαναπατήσω το ίδιο κουμπί (ή ένα άλλο διπλανό) και να έρθω πάλι σπιτάκι μου...

Λιτσάαακι...εκανες αυχενική; Πες μας κανένα νέο για το μπεμπόνι...

Μαρινάκι μπράβο στο κοριτσάκι σου. Αντε να είσαι και συ ήσυχη στη δουλειά!

Σήμερα ήρθε από εδώ η mammycool με τον μικρό Μάριο. Πήγαμε βόλτα (μες στ'αγιάζι) ήρθαμε σπίτι, παιξαμε...ήταν πολύ ωραία.

Μαρία ολα καλά με τον μπαμπά σου ε; Πολύ χαίρομαι...

τι άλλο τι άλλο...

Χαρά είδα ένα σχόλιο σε αλμπουμ του γιου μου που λες οτι μου μοιάζει...καλέ χάρηκα..το είχες στείλει πριν 3 μήνες αλλά δε πειράζει, τώρα το είδα.

Κορίτσια την χάλασα τη δίαιτα σήμερα και νιώθω τύψεις. Τώρα τρώω πορτοκάλι

αααααααα είδαμε και κάτι κοπέλες για baby sitting για τον Αργυράκο και πολυ μας άρεσε η μία. Μάλλον από βδομάδα θα ξεκινήσουμε...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Hello girls!!! Ελενάκο μου εγώ δεν βλέπω να μπορώ να έρχομαι στη συνάντηση...:cry: Μου πέφτει πολύ μακρυά η Γλυφάδα και ειδικά το σάββατο που έχουμε και μάζωξη μεσημεριανή δεν έχω ιδεά αν και πότε θα προλάβω.. Απλά όταν αποφασίσετε που θα βρεθείτε πείτε το και εδώ γιατί μπορεί να κάνω και την έκπληξη... :-)

Mαρία καλωσήρθες στην παρέα μας!! Και εγώ δεν γράφω πλέον καθόλου στο parents..απλά διαβάζω διάφορα θέματα που με ενδιαφέρουν ..για στείλε το λινκ με τη συζήτηση που έχετε δίπλα!

Mαράκι με την ΑΦροδιτούλα περαστικούλια σου!! Καλά βρε....είσαι άρρωστη και κάθεσαι και στενοχωριέσαι τόσο πολύ που δεν έχεις την κορούλα σου μαζί; Για καλό είναι με τη μαμά σου!!! Να χαίρεσαι που έχεις κάπου να την αφήσεις σε τέτοιες δύσκολες περιπτώσεις και σου εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά!!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=81080&page=4

κοιτα τις δυο τελευταιες σελιδες να δεις ειρωνια!!!!δε λεω της την λεω και γω λιγακι αλλα κανει επιθεση οποτε απαξιω και να της απαντησω!!!!

μολις γυρισαμε και απο τον παιδοχειρουργο,τελικα ο μικρος εχει ανασπομενο ορχη αλλα δε χρειαζεται επεμβαση δε θυμαμαι αν το ειχα αναφερει εδω η διπλα.

και μετα πηγαμε και στη παιδιατρο και ο μικρος το κρυωμα το γυρισε σε ωτητιδα(το σκοτωσα???!!),θα την πνιξω τη δασκαλα πραγματικα!!!!!

α και ενα τελευταιο

ρε κοριτσια νομιζω οτι ακουω το βιολογικο μου ρολοι!!!δε κανω πλακα,ωρες ωρες θελω 2 νινι!αλλα δε μας περνει ρε γμτ.ουτε οικονομικα ουτε ψυχολογικα.κλαψ....!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Eιρήνη μου ειδικά αν είναι νωρίς το μεσημέρι πριν τις 5 δεν με βλέπω να προλαβαίνω με τίποτα!!! Πείτε μου πάντως τι ώρα θα βρεθείτε και που ακριβώς για να ξέρω!!

Μαρία μου θα διαβάσω αργότερα το λινκ που έβαλες!! Προς το παρόν να σου πω ότι και εμένα χτυπάει το βιολογικό μου ρολόι...αλλά εσύ μην αγχώνεσαιι....είσαι μικρούλα και έχεις χρόοοονια μπροστά σου αν δεν σας παίρνει τώρα... εγώ είμαι πουρό σαν τη λορέττα (33 λεώ ακόμα...σε 4 μέρες όμως θα λέω 34...κλαψψψ.....)

Ήρθε ο αντρούλης μου..σας φιλώ!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγω ειμαι εδω Μαρακι!Μολις ηρθα!Ρηνουλι αποφασιστε μερος (Απ΄οτι καταλαβα στο καινουριο mall θα βρεθουμε ετσι;)και ωρα και πειτε μου!Και αν δεν μπορει ο αντρουλης να με φερει που δε πιστευω τοτε θα τηλεφωνηθουμε να ρθεις να με παρεις ναι;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Τετοια ωρα;;;;;;Νωρις ειναι ακομη.....κατσε να παει δωδεκα και θα αρχισουν να ξεμυτιζουν..:) :)

Τσικνισατε;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Παω να ετοιμασω τα πραγματα μου για αυριο....εχω μια υπονοια οτι μολις φυγω θα πλακωσετε ολες...αλλα τη ξεπερναω!

Φιλακια!!Καλη ξεκουραση!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

ναι πηγαμε σε μια ταβερνουλα και τσιμπισαμε το μεσημερι.πηρα και φακες απο το σπιτι για τον μικρο να φαει μαζι μας και ηταν πολυ ωραια.μετα πηγαμε κατευθειαν στο παιδων και μετα στη παιδιατρο.εσεις τι κανατε σημερα?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...