Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας κοριτσακια μου!!σημερα ειναι μια πολυ ομορφη μερα!!!αγαπημενη σε συνδιασμο με τα κοψιδια ειναι η ιδανικη μου μερα!!

μαρια πολυ χαιρομαι που πηγαν ολα καλα στην συναντηση.τελεια!!καλο ειναι να δινουμε παντα ευκαιριες.μπραβο καλο μου!νομιζω και στο ευχομαι θα ερθουν πολυ καλυτερες μερες

λεναλ αττικη οδο?ποιο συγκεκριμενα?

μαρινα χριστινα εσεις θα μπορεσετε να ερθετε μια βολτουλα?

αντε ρε κοριτσακια να κανονισουμε να πω και στην πρινσι μας.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλα μου,τελικα ναι πηγαν ολα καλα χθες δωξα τω θεω!ασε και τα εχω παρει με μια απο διπλα που μου τη λεει στεγνα σε ενα θεμα!!με εφτιαξε πρωι πρωι!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

ONTΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

ΜΑΡΑΚΙ ,,,ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ

ΑΡΑ ΠΟΣΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ???????????

ΚΑΜΙΑ

ΕΔΩ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΙΔΙΑΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!!!!!!! ΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

εγω δεν δινω σημασια καθολου.δεν μπα να χτυπιουνται!!ειναι μερικες που ειναι εκει για να κανουν αυτη την δουλεια.οποτε μονο τις αγνοω.και να σου πω δεν ανοιγω θεματα με οτι αφορα διαπαιδαγωγηση και τα συναφη γιατι υπαρχουν πολλες που περιμενουν σαν τα ορνια να πουν την μαλακια.καραδοκουν

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Ρηνουλι δε ξες ποσο συμφωνω μαζι σου!!!Σε πολλα θεματα,οπω του θηλασμου,της διατροφης των παιδιων,το αν αφηνουμε τα μωρα σε παππουδογιαγιαδες για να βγουμε μιλαμε εχω συναντησει μεγαλο φανατισμο....

τεσπα!

Δε ξερω που....ειναι μεγαλη η Αττικη οδος ε;;χιχιχιχ μας βολευει ομως ή τζαμπα θα το ψαξω;;;:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ONTΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

μπραβο τους!!εμεις ειμαστε αδυνατουλια και την βρογχιτιδα εχασε λιγακι το σκατουλι

4ywWp2.png

εχετε δικιο τι καθομαι και ασχολουμε?ειναι στο θεμα φωτογραφιες μας στο ιντερνετ μπειτε να δειτε επιθεση!!!!αλλα της την λεω και γω!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...