Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

λοιπον πηγαμε,ο μικρος εβαλε τα κλαμματα μολις ειδε ξενο κοσμο και μολις του δωσαμε παιχνιδια σταματησε.ηρθε ο πατερας μου εδωσε το χερι του στον αντρα μου το εδωσε και σε μενα με φιλησε και καθισαμε.ηταν ολα.......τελεια!περασαμε πολυ καλα και εμεις και ο μικρος.φαγαμε ηπιαμε γελασαμε και ολα καλα.καποια στιγμη ερχεται με χαιδευει και μου λεει:

πατερας:"σου ελειψα καθολου?"

εγω:"οχι καθολου"

πατερας:"δεν ηθελες να ερθεις?"

εγω:"να σου πω την αληθεια οχι δεν ηθελα"

πατερας:"γιατι τι σου εκανα?"

εγω:"γιατι και να στα πω θα τα θυμασαι?"

πατερας:"ε βεβαια αφου εχω μνημη ελεφαντα!!!"

γελασαμε λιγο και το αφησαμε εκει.με το παιδι ηταν μια χαρα και ειδα οτι χαρηκε που μας ειδε,και ειδε και τον εγγονο του.καποια στιγμη τον πηρε απο το χερι και περπατουσανε μεσα στο σπιτι και μονολογουσε οτι δε το πιστευε οτι ειναι παππους.θετικο τον ειδα λοιπον.τωρα ο χρονος θα δειξει.γιατι οταν ημουν μικρη και μενα ετσι μου φαιροταν.μετα καθως μεγαλωνα αρχισε να φαιρεται ασχημα.παντως ηταν καλα..

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον πηγαμε,ο μικρος εβαλε τα κλαμματα μολις ειδε ξενο κοσμο και μολις του δωσαμε παιχνιδια σταματησε.ηρθε ο πατερας μου εδωσε το χερι του στον αντρα μου το εδωσε και σε μενα με φιλησε και καθισαμε.ηταν ολα.......τελεια!περασαμε πολυ καλα και εμεις και ο μικρος.φαγαμε ηπιαμε γελασαμε και ολα καλα.καποια στιγμη ερχεται με χαιδευει και μου λεει:

πατερας:"σου ελειψα καθολου?"

εγω:"οχι καθολου"

πατερας:"δεν ηθελες να ερθεις?"

εγω:"να σου πω την αληθεια οχι δεν ηθελα"

πατερας:"γιατι τι σου εκανα?"

εγω:"γιατι και να στα πω θα τα θυμασαι?"

πατερας:"ε βεβαια αφου εχω μνημη ελεφαντα!!!"

γελασαμε λιγο και το αφησαμε εκει.με το παιδι ηταν μια χαρα και ειδα οτι χαρηκε που μας ειδε,και ειδε και τον εγγονο του.καποια στιγμη τον πηρε απο το χερι και περπατουσανε μεσα στο σπιτι και μονολογουσε οτι δε το πιστευε οτι ειναι παππους.θετικο τον ειδα λοιπον.τωρα ο χρονος θα δειξει.γιατι οταν ημουν μικρη και μενα ετσι μου φαιροταν.μετα καθως μεγαλωνα αρχισε να φαιρεται ασχημα.παντως ηταν καλα..

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

τι μου εστειλες καλε???και πως μπηκες?μονο εμενα δε γουσταρει ο διακομιστης??!!

ναι εινα χωρισμενοι απο τοτε που ημουν 2 χρονων.να φανταστειτε με ολα αυτα που ειχαν γινει δεν επετρεψα να ερθει ουτε στο μαιευτηριο ουτε στη βαπτιση ουτε στο γαμο ουτε πουθενα.αλλα τωρα ειδα εναν αλλο ανθρωπο λες και τον πηραν εξωγηινοι!!!ελπιζω να μην αλλαξει συμπεριφορα γιατι ηταν η πρωτη φορα που φαιροταν τοσο καλα.η τελευταια ηταν πριν απο τουλαχιστον 14 χρονια που θυμαμαι.φαντασου!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Μαράκι ορισμένα γεγονότα στη ζωή μας μας κάνουν να αναθεωρούμε πράγματα και καταστάσεις...

Πόσο μάλλον ένα γονιό που πλέον φέρει την βαριά ιδιότητα του παππού!!!

Πιστεύω πως ο Γιάννης θα μαλακώσει ακόμα περισσότερο τον πατέρα σου και θα είναι στοργικός και ήρεμος για να του συγχωρεθούν λάθη του παρελθόντος....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

μακαρι να γινουν ετσι τα πραγματα.να σου πω κατι εμενα ο παππους μου ηταν ο πιο τελειος ανθρωπος στα ματια μου.ηταν αυτος που με μεγαλωσε και ηταν ο αντρας του σπιτιου.οταν τον εχασα επεσα στο κρεβατι και εχασα 10 κιλα σε 5 μερες!οποτε η ιδιοτητα του παππου για μενα ειναι πολυ σοβαρη υποθεση και δυσκολα καποιος θα φτασει τον δικο μου.αλλα οσο πιο λιγοι μπορει να ειναι σε σχεση με τον δικο μου ε δεν ηθελα ο γιαννης να μην εχει καθολου.απο καθολου ας ειναι λιγος τι να πω.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Έτσι είναι Μαρία μεγαλώσαμε σε οικογένειες που όλοι είχαν τον ρόλο τους.Η μαμά,μπαμπάς,παππούς,γιαγιά....

Το σωστό λοιπόν είναι να υπάρχουν όλοι οι ρόλοι στη ζωή ενός παιδιού...Γίνετε καλύτερο απλά μερικές φορές λίγο παραπάνω καλομαθημένο!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Οκ Μαρία καληνύχτα...

Αφήστε μόνη μου έχω πολύ όρεξη απόψε!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημερες!!!

Ειναι καμια ξυπνια;;;;

Αντε καλε ελατε...παντρευω το γιο μου σημερα....και δεν ειμαι και καλεσμενη στο γαμο μπουααααχαχαχαχ

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Μαρια χαιρομαι που πηγα ολα καλα με το μπαμπα σου!

Μαρζαμπακι χιλια περαστικα κοπελα μου!Να γινεις γρηγορα καλα να αγκαλιασεις παλι τη κορουλα σου!!!Ειστε και οι δυο κουκλες!!!

Στεγιους ( :) ) τρελλο μαγκακι ο Γιαννος σου!!!

Μαρινακιιιιιι γιατι ματακια μου εισαι στα νταουν σου;;;;Παντως σου υποσχομαι πως αμα με δεις θα ρθεις παλι στα απ σου....ειμαι....κατι σαν το ρεντ μπουλ ενα πραμα..:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...