Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Κοριτσια εγω πιστευω οτι μονο καλο μας κάνει η γυμναστικη.. πολυ περισσοτερο προβληματιζομαι για μενα που δεν κανω τπτ αυτην την περιοδο .. εντονη προφανώς εννοεθ πολλα βαρη κλπ.. αλλα η απλη αεροβια ή πιλάτες ή γιογκα γιατί να κανει κακο;;;ισα ισα που βοηθαει και στο αγχος η ασκηση! Κανε εκει τη γυμναστική σου αφου εχεις πληρωσει κιολας..  

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Δεν είναι φοβερό οταν χορεύουν?Η δικιά μου ξέρεις τι κανει?

ανοιγει το ραδιοσιντί και αρχίζει να κουνάει το ποπάκι της και μετα χειροκροτάει και εμεις βέβαια μαζί της λέω ανοιξε την φωνή λουλουδάκι μου προσπαθεί να την ανοιξει!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φιλάκια πολλά!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλως την Ειρήνη!!!

τι κάνετε?

κανονίσατε τελικά την συνάντηση?

άντε δε λυπάσαι την Λορέτα?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

οχι ακομα δεν εχει κλειστει τιποτα.το πρωι παλι φορτωσε ο διακομηστης και απνω που ηρθε η λεναλ να τα πουμε δεν με εβαζε.γιατι να λυπαμαι το λωρακι?τι εκανα?

4ywWp2.png

Γεια σας κορίτσια! Αχ γράψατε πολλά και σας έχω χάσει πια!

Μαράκι τι να πω, περαστικά κορίτσι μου. Σε καταλαβαίνουμε όλες, πόσο σου λείπει το κοριτσάκι σου, κάνε υπομονη. Οσο για την δουλειά, έτσι είναι σχεδόν όλοι... βόδια (σορρυ αλλά τα έχω περάσει και γω...απαγορεύεται πια να αρρωστήσεις)

Μαρία πιστεύω οτι καλά κάνεις με τον πατέρα σου. Εσείς έχετε τις διαφορές σας αλλά για το παιδί μπορεί να γίνει καλός παππούς.

Ειρηνάκι αν δε συναντηθείτε με την Ελενίτσα θα τ'ακουσω εγώ...ετσι είπε η νεράιδα...ακους;;; κλαψ λιγμ, με βρήκατε μικρή και αδύνατη σα κλαράκι και με κακομεταχειρίζεστε.

Μαρινάκι δεν έχεις κέφια ε;;; και γω σήμερα είμαι κάπως, σαν την χαρά μάλλον!

Τζες τι κάνεις; Οι υπολοιπες;

Μάλλον θα βγω με μία φίλη μου το βράδυ αν και είμαι πτώμα. Θέλω να τη δω γιατί ειναι πολύ ζορισμένη με παιδί + δουλειά + σπίτι + σύζηγο που δε βοηθάει...γκρρρρρρρρρρρρρρ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Στέγια μου είδα τις φώτο του Γιάννου, είναι υπέροχος...Μεγάλωσε, έγινε αντρούκλας πια! Τέλεια η φώτο στο μπάνιο.

Μαράκι το αφροδιτάκι είναι μουρλια όπως και συ...

Μαράκι καινούριο τα παιδιά μας έχουν ίδιο ύψος και βάρος. Είμαστε από τα πιο κοντά, το ξέρεις φαντάζομαι ε;;; Εγώ το έχω λίγο καημό...κλαααααααααψψψψψψψψψψψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

μολις κοιμηθηκε ο γιουτσος.

νεραιδα λεω την λωρα αλλα αφου κανετε παρεα μαλλον και εσυ θα νεραιδιζεις σιγα σιγα λεναλ μου!!

οχι δεν μιλησα με το πρινσακι.θα την παρω αυριο.φοβαμαι μην ενοχλησω.θα παρω αυριο σιγουρα.τελικα που θα γινει η εκθεση?ρωτησες?

λωρακι ποσο ειναι ο αρργυρακος?

εμεις την δευτερα που πηγαμε στον παιδιατρο τον βρηκε 79 και 9250.

4ywWp2.png

Γειάααααααααααααααααα

Λορετάκι μου ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Μπράβο βρε Ειρηνάκι μου τελικά ο Βασιλάκης μια χαρά κοιμάται εε?Φτου σκόρδα...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Μπράβο βρε Ειρηνάκι μου τελικά ο Βασιλάκης μια χαρά κοιμάται εε?Φτου σκόρδα...

σημερα κοιμηθηκε πρωτη φορα απο τις 20.30

ασε που θια ξυπνησει σε καμια ωρα και θα εχουμε γλεντια και χαρες:rolleyes:

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...