Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια τι κανετε??ολες καλα ε??ξεκινησα και εγω γυμναστικη χτες..εκανα βαρακια ποδηλατο και ραχιαιους και καμψεις που δεν εχω κανει ποτε,και καποιες ασκησεις για τα πλαινα της μεσης μου τα οποια ακομα και με φαρδυα φορμα πεταγονται..γκρρ:evil:κοριτσια εγω μπορω να ξεκινησω να κανω κοιλιακους??φυσιολογικα εχω γεννησει..εσυ ελενακι κανεις?

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια τι κανετε??ολες καλα ε??ξεκινησα και εγω γυμναστικη χτες..εκανα βαρακια ποδηλατο και ραχιαιους και καμψεις που δεν εχω κανει ποτε,και καποιες ασκησεις για τα πλαινα της μεσης μου τα οποια ακομα και με φαρδυα φορμα πεταγονται..γκρρ:evil:κοριτσια εγω μπορω να ξεκινησω να κανω κοιλιακους??φυσιολογικα εχω γεννησει..εσυ ελενακι κανεις?

Αννια μου ναι κανω...βεβαια δε θυμαμαι ποτε μου ειχε πει ογατρος οτι μπορω να ξεκινησω..αλλα κανω..μπας και βελτιωσω λιγο τη κατασταση!!:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Αλό! Σήμερα μπορώ να πω ότι νιώθω αρκετά ξεκούραστη αφού μετά τις 12 που κοιμήθηκε η κουτσομπολίτσα μου ξαναξύπνησε 4.00-4.30 οιυ της έδωσα δικό μου γάλα αλλά με το μπιμπερό και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 7.30 με παίδεψε καμιά ώρα μέχρι να φάει έστω λίγο και τελικά σηκωθήκαμε 10.30! Εμένα νομίζω ότι είναι προς το παρόν πολύ ήσυχη και βολική η μικρούλα (γκρινιάζει μόνο 9-11.30 το βράδυ) αλλά με παιδεύει αρκετά στο θηλασμό γιατί τρώει πολύ λίγο!

Παρεπιμπτόντως εγώ Παρασκευή έκανα κοιλιακούς 1η φορά και έχω πιαστεί και πονάω αλλά το ευχαριστιέμαι. Σε Φ.Τ ξέρω ότι μετά τις 40 μέρες μπορείς σιγά-σιγά να κάνεις κοιλιακούς, ενώ μετά από καισαρική θέλει λίγο παραπάνω. Τώρα τάισα τη μπουμπού, περιμένω να αποκοιμηθεί και μιας και κοιμάται κι ο γιόκας μου λέω να πάω καμιά ωρίτσα γυμναστήριο! Φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

οποτε να ξεκινησω yes..εγω εχω παρα πολλα οργανα οποτε δεν χρειαζομαι γυμναστηριο ευτυχως..τυχερη μαρινακι τα μικρα που τα αφηνεις και πας γυμναστηιο??εχει παρει η κουνιαδα μου ενα μηχανημα και παω 10λαπο εκει και κανω και εγω ειναι τελειο και βλεπεις πολυ γρηγορα αποτελεσματα power plate λεγετε

:-D

Διαφημίσεις

Annia και Μαρίνα μπράβο σας που καταφέρνετε να κάνετε και τη γυμναστικούλα σας. Με πιάνει ένας ψιλοπανικός όταν σκέφτομαι πώς θα εμφανίσω "το κορμί" μου στην παραλία το καλοκαίρι....:cry::cry::cry:.

Λορέτα μη φανταστείς πως ο δικός μου κάθεται με τις ώρες στο ρηλάξ. Το περισσότερο που έχει κάτσει είναι βία 30 λεπτά, αλλά υπάρχουν και φορές (ουκ ολίγες) που δε θέλει καθόοοοολου. Σήμερα ίσως για πρώτη φορά, άρχισε να απορροφάται και με τα παιχνιδάκια που έχει πάνω.

Πάντως όσες δεν έχετε ρηλάξ, σας συστήνω ανεπιφύλακτα το poly magic της chicco, που συνδιάζει καρεκλάκι φαγητού με ρηλάξ, είναι τέλειο.

Ααααααα, δεν σας είπα, αύριο θα πάρουμε και ευχούλα και θα ξαναντικρύσω τον έξω κόσμο (γουάου εντυπωσιάστηκα!!!!).

Το μαναράκι μου ήταν να φάει τώρα, αλλά μου γκρίνιαξε πριν μία ώρα και αντί να φάει κανονικά, ψευτοέφαγε και αποκοιμήθηκε στο τζίτζουλο..... να δούμε τώρα πότε θα φάει.

και ελενιτσα μοθυ περνω το μωρο μαζι της περισσοτερες φορες

χριστινακο μου το αφηνω στη πεθερα μου αλλα οταν δεν εχει το μωρο τις συνηφαδας μου δε θελω να ειναι και τα δυο μαζι οχι γιατι εχω προβλημα αλλα δε θελω να τι κουραζω το ανηψακι ειναι περιπου δυο χρονων θελει κι αυτο τα δικα του οσο για τι πεθερα δοξα το θεο και εγω δεν εχω κανενα παραπονο μια χαρα τα παμε σε σημειο να θαββουμε και το γιο της σε εισαγωγικα παντα και με τη καλη την εννοια

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Αααααααα!!!Θελω κι εγω γυμναστηριο λεμε!Μονο στεπ εχω πσιτι και κανω και κοιλιακους μονη μου....ουτε καν βαρακια δεν εχω...και δε παιρνω γιατι μετα...αποκλειεται να παω γυμναστηριο....και να σας το πω και αυτο....εχω τελειωσει Γυμναστικη ακαδημια!!χαχαχαχ!!!Καλο ε;;;;;Βεβαια δε καταφερα εκτος απο τα πρωτα 2-3 χρονια να κανω κατι της προκοπης οσον αφορα το επαγγελμα μου εξου και η θεση της ρεσεψιονιστ-γραμματεως...παντως...το πτυχιο το εχω.....(ουτε καν κορνιζα δε το εκανα!!! :) :) :) )

rssOp2.pngDiP1p2.png

Πρινσι μου με το καλο αυριο να παρετε την ευχουλα και να ξεκινησετε και εσεις τΑις βολτες!!Αννια...ειναι παρα πολυ καλο το power plate!!!Μπραβο στην κουνιαδα σου!!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι! Επέστρεψα από τη γυμναστικούλα μου και ένιωθα φανταστικά μέχρι που...ζυγίσαμε τη μπέμπα! Δυστυχώς όπως ακριβώς ένιωθα τελευταία δεν τρώει καθόλου καλά και έχασε 50γρ.! Αμάν το πιιο κακόφαγο μωρό έχω!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπερούδια. Κορίτσια τα χω παιξει, τωρα εβαλα τις πριγκήπισσες για ύπνο και όπως ήταν αναμενόμενο η σπασμένη μου ψυχολογία ζητά φαί.... αν και δεν πεινάω αλλά θα φάω!!!!

ειστε καλά μαθαίνω εεε;;; ξεκινήσατε και γυμναστικούλα, μπράβο ζουζούνες...

Καλό μήνα λοιπόν για σήμερα και όλα τα υπόλοιπα- άγχη- αφήστε τα για αύριο!!! φιλάκια!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...