Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ελενάκι γιατι δεν κάνεις λίγη γυμναστική στο σπίτι??? και γω σπίτι κάνω.

Μένω Β. Γεωργίου... κοντά στο καινούριο δημαρχείο.

Εσύ?

Κανω μωρε στεπ και κοιλιακους αλλα δεν ειναι το ιδιο....θελω πολυ να παω για οργανα οχι τιποτα αλλο...

Κεντρο ε;

Εγω...Περαια!Ειμαι λιγο μακρια αλλααααααααα ολα γινονται ε; ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου χαρουλίτα!!! Πως πάει η εύρεση σπιτιού;; Παίρνεις δηλαδή και τον μικρούλη μαζί όταν πηγαίνεις να δεις σπίτια;

Κορίτσια εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την πεθερά μου. .είναι πολύ καλή και πολύ διακριτική!! Νομίζω ότι αυτό είναι το κλειδί για τις μέλλουσες πεθερούλες.. η διακριτικότητα!!:tongue::tongue:

Αν είχα καμιά που χωνόταν παντού... θα είχα ΜΕΓΑΛΟ ΘΈΜΑΑΑΑ!!!!

PCqNp2.png

Αλόχαααα κι από μένα και καλό μήνα!!!!!!!!!!

Χριστινάκι να τα εκατοστήσεις και ό,τι επιθυμείς!!!!!!!!!!!! Οι Μαλβίδες ακούγονται σούπερ γουάου!!!!!!!!!

Εμείς περάσαμε ένα ήσυχο ΣΚ, ήρθε χθες και ο κουνιάδος μου να δει το παιδί, οπότε είχαμε παρεούλα.

Ελκαράκο, λες τελικά να σου κατσικωθεί η πεθερούμπα στο σπίτι????? "Όοοοοι μανουλα'μ".

Πάντως παιδιά μου παρόλο που έχω κι εγώ τη μαμά μου από κάτω, πιστεύω πως θα περάσει αρκετός καιρός για να της αφήσω το παιδί για να πάω βόλτα... Δεν ξέρω, δεν εμπιστεύομαι κανέναν. Πιστέυω δε πως θα μου βγει ξινό το έξω, γιατί ο νους μου θα είναι στο παιδί... θα κάνουμε υπομονή λίγους μήνες να ξεπεταχτεί και μετά θα το παίρνουμε μαζί μας.

A, και χαρά στο κουράγιο σας όσες σκέφτεστε να κάνετε γρήγορα κι άλλο παιδάκι!!!! Εγώ πιστεύω πως θα περάσει πολύς καιρός για να αρχίσω να σκέφτομαι για δεύτερο. Δεν ξέρω, τόσο γρήγορα να περάσω πάλι αυτό.......Α,παπαπα.

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστώ πολύ πρίντσι μου!! Για πες πως τα πας εσύ;; Έχεις πήξει;

Ελενάκι τι κάνει δηλαδή η πεθερά; Έχει άποψη για τα πάντα; Μήπως να της κόψει λίγο τη φόρα ο άντρας σου; Γιατί μόνο αυτός μπορεί να το κάνει.. αν το κάνεις εσύ θα είσαι η 'κακιά' της υπόθεσης!

PCqNp2.png

Ουφ, έπλυνα κάτι ποτηράκια τσακ μπαμ και επανέρχομαι!!!

Καλά Χριστινάκι!!! Μπορώ να πω πως έχουμε βρει πια το ρυθμό μας.

Ο μικρός κάνει 5 γεύματα την ημέρα, τον θηλάζω σε όλα τα γεύματα και μετά τρώει και το συμπλήρωμα. Είναι ήσυχο το αγγελούδι μου και τα βράδια θα κοιμηθεί σερί από 4 εως 6 ώρες. Τις 2 πρώτες βδομάδες τα είχα παιξει κανονικά γιατί συν τοις άλλοις δεν ήθελα να αφήνω και το σπίτι να ρημάζει, αλλά τώρα τα κουτσοκαταφέρνω. Τα πλυντήρια και τα σιδερώματα βέβαια καλά κρατούν και είναι στιγμές που αισθάνομαι πολύ κουρασμένη αλλά χαλάλι!!!!!! Εχθές όπως τον είχα στο ρηλάξ, άρχισε να μου κάνει γκρίνια και τελικά διαπίστωσα πως ζητούσε την αγκαλίτσα της μανούλας. Συγκινήθηκα η μάνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Βέβαια εξακολουθώ να είμαι πιασμένη ολόκληρη ιδίως σε χέρια και πλάτες:cry::cry::cry:

Καλημέρααααααααααααααααααααααα!

Καλό μήναααααααααααα!

Καλή εβδομάδαααααααααααα!

Αχ κορίτσια εχτές υπόφερα.....Πόναγε το στομάχι μου και με "χτύπαγε" στην πλάτη....

Οπότε δε πήγαμε στη πεθερά....Θα πάμε σήμερις...

Α!!και μένα διακριτική είναι σε τέτοιο βαθμό που καταντάει βλακεία.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ηρθα παλι...αλλα μαλλον δε σας προλαβα...τεσπα!Περαστικα βρε στεγια μου!Καλα να περασετε σημερα!Πρινσι μπραβο σου κοριτσι μου!!!μια χαρα τα καταφερνεις....οσο για το αλλο....αστα...μπαινακης βγαινακης......φιλακια κοριτσια μου!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Τι έγινε κοριτσάρες μου?

Πού εξαφανιστήκατε?

Εμείς είμαστε πολύ καλά...Εχτές ο Πρίγκιπας δε την ταλαιπώεισαι την μανούλα του...

Κοιμήθηκε νωρίς...

Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα...Δε ξέρω τι έπαθα μάλλον μπορεί να με πείραξε κάτι που έφαγα...

Πόναγα πάρα πού στην γέννα πόναγα λιγότερο...

Άρα όπως καταλαβαίνετε χάλια επέτειος γνωριμίας...

Δε πειράζει θα γιορτάσουμε στις 9...

Σας αφήνω..Πολλά φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ελενάκι πολύ κοντά είναι η Περαία!!! είναι καλά? τον χειμώνα? έρχεστε καθόλου θεσσαλονίκη? Οταν μεγαλώσουν λιγο θα ερχόμαστε....εσύ οδηγείς?

Εμένα η πεθερά μου τα ξέρει ΟΟΟΛΛΛΑΑΑΑ...μα πόσο κουραστικό πρέπει να είναι να τα ξέρεις όλα...κατα τα άλλα είναι διακριτική. Απλά έχει άποψη για τα πάντα. και είναι και λίγο τσιγγούνα (δηλαδή πολύ) και μου τη δίνει...ευτυχώς ο άντρας μου δε της έμοιασε καθόλου στη τσιγγουνιά. Την ξερωλίαση λίγο την έχει αλλά εχει στρώσει...;)

Δε παραπονιέμαι, υπάρχουν και χειρότερα.

Τελικά ο δικός μου ο μπέμπης είναι απαιτητικός μάλλον. Δε κάθεται μόνος του, δε κοιμάται τη μέρα (μονο με κουνημα)....αχ τον κακομάθαμε απο τώρα.... πρέπει να κάνω κάτι δραστικό...

πρινσι εμένα στο ριλάξ κάθεται μόνος γύρω στα 5 λεπτα το πολύ....

στέγια περαστικά....και γω οταν είναι να πάω στην πεθερά μου κάπως αισθάνομαι...όλο κάτι έχω....χιχι (πλάκα κάνω)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Τι έγινε κοριτσάρες μου?

Πού εξαφανιστήκατε?

Εμείς είμαστε πολύ καλά...Εχτές ο Πρίγκιπας δε την ταλαιπώεισαι την μανούλα του...

Κοιμήθηκε νωρίς...

Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα...Δε ξέρω τι έπαθα μάλλον μπορεί να με πείραξε κάτι που έφαγα...

Πόναγα πάρα πού στην γέννα πόναγα λιγότερο...

Άρα όπως καταλαβαίνετε χάλια επέτειος γνωριμίας...

Δε πειράζει θα γιορτάσουμε στις 9...

Σας αφήνω..Πολλά φιλάκια...

α ρε στέγια εσύ πόνουσες πολύ ε???? κρίμα... περαστικά σου

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορεττάκι μου δόξα το Θεό ξύπνησα μια χαρά αλλά τι να σου πώ...

Ήρθε στο κρεββάτι ο μπαμπούλης για να κοιμηθεί ενώ κοιμόμασταν εγώ και ο Πρίγκιπας και ξύπνησα εεε έκανα 2 ώρες να ξανακοιμηθώ...Μιλάμε για πόνο....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ηρθα κι εγω για λιγο γιατι ωσονουπο ξυπναει ο μπεμπης για..μαμ!!

Λορετακι πολυ συχνα κατεβαινουμε θεσσαλονικη!Μου αρεσει πολυ η Περαια και καλοκαιρι και χειμωνα!Πολυ ανοιχτωσια και μεγαλοι χωροι για να παιζουν τα παιδια!Και φυσικα η παραλια ειναι δυο βηματα!Βεβαια,και εσυ εισαι πααααααααρα πολυ κοντα στη παραλια!;)

Στεγια το στομαχι σου πονουσε ή μηπως το εντερο;Εγω εχω σπαστικη κολιτιδα γι αυτο το λεω και οταν με πιανει..........αστα να πανε...πολυ δυσκολα ειναι....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...