Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

εγω θελω να της δω......η δικια μου η βρωμα(κοιλια)ειναι ΓΕΜΑΤΗ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΡΑΓΑΔΕΣ...εγω μενω μενιδι σχετικα κοντα ειαμστε....καλησπερα τζες και ειρηνη

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω θελω να της δω......η δικια μου η βρωμα(κοιλια)ειναι ΓΕΜΑΤΗ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΡΑΓΑΔΕΣ...εγω μενω μενιδι σχετικα κοντα ειαμστε....καλησπερα τζες και ειρηνη

γεια σου αννια μου!!!!και εγω μια απο τα ιδια.θελω πλαστικη.......

OjQkp2.png?B89kEt5q

αννια δε ξερω πως να τις βαλω.ξερεις να μου πεις??

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Ποιός μίλησε για ραγάδες?

Βάλτε με και μένα στο κλαμπ εμένα αρχίσανε να ασπρίζουν καλύτερα από κόκκινες.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

αννια και εγω ξεκινησα μηλοπιτα και εμεινα στο μηλο..........

ηθελα να κανω πατεντα δικη μου.εβρασα τα μηλα τα αλεσα και τα ξαναεβαλα στην κατσαρολα με λιγη ζαχαρη και κανελα.σαν πουρε μηλου.ωραιο αλλα βαρεθηκα να συνεχισω.σκεφτηκα να ψησω κανα δυο σε σφολιατα αλλα επισης βαρεθηκα.

τζεσικακι μου αυτες οι αλλεργιες κοβονται με την καταλληλη θεραπεια εεεε συγνωμη με την καταλληλη γυμναικα,δεν του ειχες τυχει εσυ.μαλλον σε εψαχνε ως τοτε.

καλα να παθει αφου εγω του ετυχα;)εγω του το ειχα πει οτι και θα τον παντρευτω και οτι θα κανω παιδι μαζι του και αυτος γελαγε:tongue::tongue::tongue:

OjQkp2.png?B89kEt5q

ναι κοπελια σε θυμαμαι ειχα κανει προσπαθειες να μπω αλλα δε καταλαβαινα τιποτα!τα καταφερα τελικα!τι ετοιμαζετε πειτε και σε μενα!!!

ερχετε η φιλεναδα μας η ελενη (elkarak) απο θεσσαονικη και σκεφτομαστε να μην την αφησουμε σε ησυχια.εννοειται οτι αν θελεις θα χαρουμε να γνωρισουμε και εσενα και το βλασταρακι σου.αληθεια πως ειναι το ονοματακι του?

4ywWp2.png

αι μαρη τρελη αμα σας βαλω εγω φωτο της κοιλιας μου θα λετε ευχαριστω το θεο μπροστα στις ραγαδες μου......Λοιπον μαρια θα μπεις στο προφιλ σου και θα κανεις αλμπουμ θα το κανεις ομως πριβε και μετα μια μια θα σου στειλουμε αιτημα φιλιας ωστε να δουμε της φωτος σου....τις φορτωνεις απο τον υπολογιστη σου και ετοιμες.....εχεις φεις μπουκ???

τζες δεν φευγουν με πλαστικη μονο λειζερ η δερμοαποξεση

:-D

Τζες και εσείς όμορφη ιστορία...

Την ίδια αλλεργία είχαμε και εγώ και ο άντρας μου.....χαχαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

αι μαρη τρελη αμα σας βαλω εγω φωτο της κοιλιας μου θα λετε ευχαριστω το θεο μπροστα στις ραγαδες μου......Λοιπον μαρια θα μπεις στο προφιλ σου και θα κανεις αλμπουμ θα το κανεις ομως πριβε και μετα μια μια θα σου στειλουμε αιτημα φιλιας ωστε να δουμε της φωτος σου....τις φορτωνεις απο τον υπολογιστη σου και ετοιμες.....εχεις φεις μπουκ???

για φεις μιλαμε?εκει ξερω καλε!!!εριαντον γιαννη τον λενε!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

Σας είχα πει πως στο στη κουμπαριά μας εκείνο το βράδυ έκανα μόνη μου δερμοαπόξεση σε ραγάδες στα μπούτια με το χορό και ω,ναι τα μπούτια μου είναι τέλειααααααααααααααααα

cIhqp3.png

9knMp3.png

ρηνιω μου τι κανεις???ο γαντζουλης μου???

καλα ειμαι κοριτσακι μου!!επιτελους πηρα θεση ......κανει καταληψη ο καλος μου και συνηθως οταν εχω δουλεια παει και αραζει.μολις ετοιμαζομαι να κατσω εγω στο να μπω λιγο στο ιντερνετ τσουπ ξανακαθετε.

ο γαντζος κοιμηθηκε 22.00 ξυπνησε 23.00 παιξαμε γελασαμε και τωρα του ειπα του δημητρη να παει να τον κοιμησει γιατι εχει καιρο να το κανει.οποτε βρηκα την ευκαιρια και μπηκα να δω τα νεα σας.

ποναει η πλατη μου 5 μερες .το πρωι που ξυπναω ποναω παρα πολυ και μετα οταν σηκωθω περναει λιγο.τι σκατα παλι.με εχει ξεκανει αυτο το στριμενακι μου

4ywWp2.png

για φεις μιλαμε?εκει ξερω καλε!!!εριαντον γιαννη τον λενε!

ποποποπ ολόκληρο τικεράκι μόλις είπες το όνομά του το είδα...

όπου Γιάννης και μάλαμα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Τζες και εσείς όμορφη ιστορία...

Την ίδια αλλεργία είχαμε και εγώ και ο άντρας μου.....χαχαχαχα

τι ζωδια ειστε?εγω ειμαι σκορπιος(κτητικη και καθολου αλλεργικη στις σχεσεις)και ο αντρας μου τοξοτης(ακριβως τα αντιθετα απο τα παραπανω)

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...