Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Προσπαθώ να διαχειριστώ απίστευτα το άγχος μου...Έχω μεγαλώσει 34 γαρ,έχω φάει πολλά χαστούκια κ προσπαθώ να βλέπω ορθολογιστικά τα πράγματα.. Τουτέστιν κ που έχεις μια σάλπιγγα εδώ και 10 χρονιά δεν υπήρξε καμία εγκυμοσύνη....Αλλά κάτι με πιάνει...Κάτι φευγαλέες σκέψεις που με τρελαίνουν...

Θεωρώ ότι θα δείξω τη σαλπιγγογραφια νσε ακόμη ένα γιατρό όπως είπες κ έπειτα θα πάω να κάνω το χειρουργείο...που εκεί σκέφτομαι να τους πω ,πως αν δεν είναι υδροσαλπιγγα μη την αφαιρείτε..Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα το κάνουν...

Όσο για ψυχολόγο ,έχω περάσει τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήθω πια... Προσπαθώ να με συνέφερω εγώ ...Είναι αυτό που λένε καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός....Χωρίς να θέλω να αδικήσω το κλάδο ,εγω έτσι νιώθω πια

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Μαρία εγώ είμαι από Κόρινθο....Εσύ?

Λορετάκι καληνύχτα....

eKFUVXiyr1I&feature=related

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαράκι είχα δικό μου γραφείο (αμ πώς!)

Και γω λέω να αποσυρθώ, να διαβάσω και να κάνω νάνι. Ο άντρας μου βγήκε (κλαψ) και μάλλον θα τον περιμένω στον ύπνο μου!

και σεις νάνι γρήγορα!

καληνυχτα λορετα και μενα μολις γυρισε ο αντρας απο τη δουλεια ομως.αντε καλη ξεκουραση

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Στελλίτσα ντροπαλός μάλλον ε;;;

Μαρία πριν φύγω θα σε ρωτήσω κάτι πολυ σημαντικό, κάτι...που πρέπει να απαντήσεις οπωσδήποτε, κάτι που ΠΡΕΠΕΙ να μοιραστείς μαζί μας!!! Εχασες τα κιλά της εγκυμοσύνης;; Πρόσεξε τι θα απαντήσεις... Εμεινε κοιλιά, ραγάδες, χαλάρωση κλπ; Αν η απάντηση είναι ναι στο πρώτο και οχι στο δευτερο αααααααααααααα δε θα τα πάμε καλά...ΚΑΝΟΝΙΣΕ :)

ΝΑΝΙ ΤΩΡΑ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Μαρία εγώ είμαι από Κόρινθο....Εσύ?

Λορετάκι καληνύχτα....

eKFUVXiyr1I&feature=related

εγω ειμαι απο αθηνα στον αλιμο μενω.στη κορινθο εχω παει σε κατι τελειες νεροτσουλιθρες!!αχ νιατα.....!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!!

μαρια καλως ηρθες!σε ξερω ......

σου ειχα στειλει χρονια πολλα για το ζουζουνακι σου ,εχουμε γεννησει ιδια μερα !εγω μενω αργυρουπολη.αντε να μεγαλωνει η παρεα.............

λοιπον μιλησα με την ελενη σημερα ερχεται παρασκευη βραδυ αλλα λεμε για σαββατο.τι θα γινει με την συναντηση?ποιες θα ερθετε?λεμε για το μετρο αγιου δημητριου αν ειναι να ερθει το μαρινακι,η χριστινα και γενικα οποια χρησιμοποιει μετρο.αλλιως προς γλυφαδα μερια επειδη μετα θα πεφτει πολυ μακρια στην χαρουλα αν πουμε για το mall κηφισιας.για πειτε .

4ywWp2.png

Μαρία πριν φύγω θα σε ρωτήσω κάτι πολυ σημαντικό, κάτι...που πρέπει να απαντήσεις οπωσδήποτε, κάτι που ΠΡΕΠΕΙ να μοιραστείς μαζί μας!!! Εχασες τα κιλά της εγκυμοσύνης;; Πρόσεξε τι θα απαντήσεις... Εμεινε κοιλιά, ραγάδες, χαλάρωση κλπ; Αν η απάντηση είναι ναι στο πρώτο και οχι στο δευτερο αααααααααααααα δε θα τα πάμε καλά...ΚΑΝΟΝΙΣΕ :)

ΝΑΝΙ ΤΩΡΑ

λορετα καταρχας ηρεμια....

ποτε δεν ειχα κοιλια πιτα

παντα ειχα ενα μικρο κοιλακι αφου με ειχαν ρωτησει και σε ποιον μηνα ειμαι ενω δεν ημουν σε κανεναν!!!!!!

ομως τα κιλα της εγκυμοσυνης τα εχασα ολα.εχασα 10 κιλα στις 3 πρωτες βδομαδες,και τα υπολοιπα 5 σταδιακα.

ΑΛΛΑ

εχω ακομα κοιλια οπως πρωτα απλα λιγο μεγαλυτερη,ειναι λιγο πιο χαλαρη και ειναι γεματη ραγαδες!!!!δε ξερω πς να στειλω φωτο αλλιως θα την εβαζα.οποια ξερει και θελει να δει τις ΡΑΓΑΔΕΣ μου ας μου πει!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

λοιπον θα σας πω και στα γρηγορα την δικια μου ιστορια.ο αντρας μου ηταν ο κολλητος του αντρα της κολλητης μου τους οποιους τους παντρεψε και τους βαπτισε την κορη .δεν τον χωνεψα οταν τον γνωρισα,τον αντιπαθουσα βασικα.να φανταστειτε οτι ειχαμε βγει πολλες φορες μαζι αυτος με την δικια του και εγω με καποιον αλλο.οταν γεννησε η κουμπαρα ετυχε να βρεθουμε στην κλινικη και μετα να παμε για ενα ουζακι παρεα.καναμε 3 εβδομαδες παρεα και εφαγα μια φλασια,του τα εριξα κανονικοτατα και απο τοτε ειμαστε αχωριστοι......να σας πω οτι ο αντρας μου ηταν πολυ λαμογιο και γενικα ειχε αλλεργια στις σχεσεις πανω απο ενα μηνα:P

OjQkp2.png?B89kEt5q

αννια και εγω ξεκινησα μηλοπιτα και εμεινα στο μηλο..........

ηθελα να κανω πατεντα δικη μου.εβρασα τα μηλα τα αλεσα και τα ξαναεβαλα στην κατσαρολα με λιγη ζαχαρη και κανελα.σαν πουρε μηλου.ωραιο αλλα βαρεθηκα να συνεχισω.σκεφτηκα να ψησω κανα δυο σε σφολιατα αλλα επισης βαρεθηκα.

λοιπον θα σας πω και στα γρηγορα την δικια μου ιστορια.ο αντρας μου ηταν ο κολλητος του αντρα της κολλητης μου τους οποιους τους παντρεψε και τους βαπτισε την κορη .δεν τον χωνεψα οταν τον γνωρισα,τον αντιπαθουσα βασικα.να φανταστειτε οτι ειχαμε βγει πολλες φορες μαζι αυτος με την δικια του και εγω με καποιον αλλο.οταν γεννησε η κουμπαρα ετυχε να βρεθουμε στην κλινικη και μετα να παμε για ενα ουζακι παρεα.καναμε 3 εβδομαδες παρεα και εφαγα μια φλασια,του τα εριξα κανονικοτατα και απο τοτε ειμαστε αχωριστοι......να σας πω οτι ο αντρας μου ηταν πολυ λαμογιο και γενικα ειχε αλλεργια στις σχεσεις πανω απο ενα μηνα:P

τζεσικακι μου αυτες οι αλλεργιες κοβονται με την καταλληλη θεραπεια εεεε συγνωμη με την καταλληλη γυμναικα,δεν του ειχες τυχει εσυ.μαλλον σε εψαχνε ως τοτε.

4ywWp2.png

Καλησπερα κοριτσακια!!

μαρια καλως ηρθες!σε ξερω ......

σου ειχα στειλει χρονια πολλα για το ζουζουνακι σου ,εχουμε γεννησει ιδια μερα !εγω μενω αργυρουπολη.αντε να μεγαλωνει η παρεα.............

λοιπον μιλησα με την ελενη σημερα ερχεται παρασκευη βραδυ αλλα λεμε για σαββατο.τι θα γινει με την συναντηση?ποιες θα ερθετε?λεμε για το μετρο αγιου δημητριου αν ειναι να ερθει το μαρινακι,η χριστινα και γενικα οποια χρησιμοποιει μετρο.αλλιως προς γλυφαδα μερια επειδη μετα θα πεφτει πολυ μακρια στην χαρουλα αν πουμε για το mall κηφισιας.για πειτε .

ναι κοπελια σε θυμαμαι ειχα κανει προσπαθειες να μπω αλλα δε καταλαβαινα τιποτα!τα καταφερα τελικα!τι ετοιμαζετε πειτε και σε μενα!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

ΝΑΝΙ ΤΩΡΑ

Μπα Λορετάκι τότε ήμουν μέσα στη τρέλα.Απροσπέλαστη,επαναστάτρια,κοινώσ κ_λοπαιδάκι!!!

Καληνύχτα!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...