Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Προσπαθώ να διαχειριστώ απίστευτα το άγχος μου...Έχω μεγαλώσει 34 γαρ,έχω φάει πολλά χαστούκια κ προσπαθώ να βλέπω ορθολογιστικά τα πράγματα.. Τουτέστιν κ που έχεις μια σάλπιγγα εδώ και 10 χρονιά δεν υπήρξε καμία εγκυμοσύνη....Αλλά κάτι με πιάνει...Κάτι φευγαλέες σκέψεις που με τρελαίνουν...

Θεωρώ ότι θα δείξω τη σαλπιγγογραφια νσε ακόμη ένα γιατρό όπως είπες κ έπειτα θα πάω να κάνω το χειρουργείο...που εκεί σκέφτομαι να τους πω ,πως αν δεν είναι υδροσαλπιγγα μη την αφαιρείτε..Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα το κάνουν...

Όσο για ψυχολόγο ,έχω περάσει τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήθω πια... Προσπαθώ να με συνέφερω εγώ ...Είναι αυτό που λένε καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός....Χωρίς να θέλω να αδικήσω το κλάδο ,εγω έτσι νιώθω πια

Κορίτσια δεν μπόρεσα να καταλάβω για ποιον λόγο μιλάτε για διατροφή για να ρυθμιστούν οι ορμόνες η για κάτι άλλο;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Το είδα και μένα τελικά για απάντηση σε αυτό το θέμα με μπανάρανε.....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αληθεια???την εβριζες φανταζομαι!γμτ δε μπορω να μπω να δω τι εχουν γραψει μαμω το διακομιστη μου μαμω!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολύ ρομαντικές και οι δύο ιστορίες!

Απαράδεκτοι Μαρία δεν έχω λόγια!

Ναι Στεγία μου σπίτι έφαγε, 240 μλ φαγητό και το απόγευμα 300μλ φρούτα και ένα μπισκοτάκι και το γάλα της. Σιγά σιγά πιστεύω θα εμπιστευτεί τη δασκάλα της και θα αρχίσει να τρώει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πολύ ρομαντικές και οι δύο ιστορίες!

Απαράδεκτοι Μαρία δεν έχω λόγια!

Ναι Στεγία μου σπίτι έφαγε, 240 μλ φαγητό και το απόγευμα 300μλ φρούτα και ένα μπισκοτάκι και το γάλα της. Σιγά σιγά πιστεύω θα εμπιστευτεί τη δασκάλα της και θα αρχίσει να τρώει!

μηπως επρεπε να της τα πω χυμα?βρε μαρινα μια δασκαλα εχει?ο δικος μου θελει τη μια για παιχνιδι αλλα οταν ειναι να φαι θελει την αλλη.μηπως και το ζουζουνι σου εχει προτημησεις???

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

16τον γνωρισα και στα 17εκανα την κορη μου...

καλα θυμομουν λοιπον.αρα ποιο μικρη απο μενα!!!το θυμομουν γιατι το ειδα στην ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη.δε μου λες εχεις αλλαξει το avatar?δεν ειχες μια φωτο μονο με τον εαυτο σου?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Αχ στελλίτσα λες να κάνουν ουρά στο φαρμακείο για να με δούνε;;;

Μαρινάκι πολυ καλά ρε συ τρώει...στο σπίτι!

Μ'αρεσει που η ελένη βγήκε γιατί δεν μας είδε ζεστές για κουβέντα...βουλωμένο γράμμα διαβάζει αυτή η κοπέλα (Μαρία, η Ελένη είναι μία αχώνευτη, δε την κάνουμε παρέα γενικά :) δε τη συμπαθούμε...εγώ όλο πάω και κατσικώνομαι βέβαια στο σπίτι της)...

Καλά βρε δε ντρέπεστε μικρά κορίτσια να ερωτοτροπείτε;;; εγώ μεγαλοκοπελα γνώρισα τον άντρα μου και σε 4 μήνες μου έκανε πρόταση γάμου. Ηρθε στο γραφείο μου, γονάτισε και μου έδωσε το δαχτυλίδι!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Μ'αρεσει που η ελένη βγήκε γιατί δεν μας είδε ζεστές για κουβέντα...βουλωμένο γράμμα διαβάζει αυτή η κοπέλα (Μαρία η Ελένη είναι μία αχώνευτη, δε την κάνουμε παρέα γενικά :) δε τη συμπαθούμε...εγώ όλο πάω και κατσικώνομαι βέβαια στο σπίτι της)...

Καλά βρε δε ντρέπεστε μικρά κορίτσια να ερωτοτροπείτε;;; εγώ μεγαλοκοπελα γνώρισα τον άντρα μου και σε 4 μήνες μου έκανε πρόταση γάμου. Ηρθε στο γραφείο μου, γονάτισε και μου έδωσε το δαχτυλίδι!!

ε ετσι κανουμε στις αχωνευτες κατσικωνομαστε σπιτια τους!!!καλε στο γραφειο μπροστα σε ολους?????εσεις κοριτσια που μενετε???ειναι καμια κοντα μου?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Μ'αρεσει που η ελένη βγήκε γιατί δεν μας είδε ζεστές για κουβέντα...βουλωμένο γράμμα διαβάζει αυτή η κοπέλα (Μαρία, η Ελένη είναι μία αχώνευτη, δε την κάνουμε παρέα γενικά :) δε τη συμπαθούμε...εγώ όλο πάω και κατσικώνομαι βέβαια στο σπίτι της)...

Λορετάκι αυτό ακριβώς εννοώ...

οτι ήθελα να το γράψω τι θα πάθει η Ελένη το πρωί.....

Τσακ μπαμ και εσείς Λορετάκι εε?Και πρόταση γονατιστός μπράβο μπράβο...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Ω,ναι και εμείς πολύ γρήγορα!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχα

Λοιπόν ο άντρας μου με ήξερε από τον πρώην μου (εγώ πάλι όχι)1 χρόνο πριν γνωριστούμε...

Γνωριστήκαμε στις 29/2/2000 (ω,ναι γκαντέμο τα γιορτάζουμε κάθε 4 χρόνια μαζί με την Ολυμπιάδα...)σε ένα καφέ (του πρώην ντε(το οποίο χωρούσε ίσα ίσα 5-6 ανθρώπους...

Συχνάζαμε στο ίδιο μέρος(είχα μείνει κολλητή με τον πρώην) και εγώ δεν τον είχα δει ΠΟΤΕ!!!!

Εκείνος πάλι ήξερε τι ώρα είχα μάθημα,τι ώρα πήγαινα για καφέ, τι ώρα τελείωνα!!!(Μαθήτρια γαρ)

Εγώ από την άλλη πολυάσχολο κορίτσι πάντα περιτριγυρισμένη από αγόρια(ω,ναι να το παινευτώ κάποτε φύσαγα τώρα φυσάνε τον καπνό πάνω μου για να μη με βλέπουν χαχαχααχ)και εκείνος σοβαρός,λιγομίλητος και πολύ κούκλος!!!!

Να μη σας τα πολυλογώ γνωριστήκαμε και μετά από 9 μέρες τα φτιάξαμε....

Μετά περάσανε 8 χρόνια που σπούδαζα και δούλευα και που μέναμε μαζί και τελικά στις 23/8/2008 παντρευτήκαμε...Στους 9 μήνες έμαθα πως είμαι έγκυος και στις 18/1/2010 αντικρίσαμε τον Μικρό μας Πρίγκιπα...

Αυτός τρελάθηκε με το τρόπο που κάπνιζα τα τσιγάρα μου( :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: )

και εγώ με τις ματάρες του.....

ΑΑΑ και φυσικά ήταν ο πρώτος άντρας που του την έπεσα!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

κοριτσια εγω παω για νανι καληνυχτα.

ειρηνη αμα διαβαζεις αυριο κατα τις 11 θα σε παρω τηλ.

καληνυχτα μανιταρι,ολο και καπου θα βρεθουμε αυριο!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

κοριτσια εγω παω για νανι καληνυχτα.

ειρηνη αμα διαβαζεις αυριο κατα τις 11 θα σε παρω τηλ.

Να πάρεις και εμένα κυρία μου!!!!

Καληνύχτα Μανιταράκι μου,πολλά φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Μαράκι είχα δικό μου γραφείο (αμ πώς!)

Και γω λέω να αποσυρθώ, να διαβάσω και να κάνω νάνι. Ο άντρας μου βγήκε (κλαψ) και μάλλον θα τον περιμένω στον ύπνο μου!

και σεις νάνι γρήγορα!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ω,ναι και εμείς πολύ γρήγορα!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχα

Λοιπόν ο άντρας μου με ήξερε από τον πρώην μου (εγώ πάλι όχι)1 χρόνο πριν γνωριστούμε...

Γνωριστήκαμε στις 29/2/2000 (ω,ναι γκαντέμο τα γιορτάζουμε κάθε 4 χρόνια μαζί με την Ολυμπιάδα...)σε ένα καφέ (του πρώην ντε(το οποίο χωρούσε ίσα ίσα 5-6 ανθρώπους...

Συχνάζαμε στο ίδιο μέρος(είχα μείνει κολλητή με τον πρώην) και εγώ δεν τον είχα δει ΠΟΤΕ!!!!

Εκείνος πάλι ήξερε τι ώρα είχα μάθημα,τι ώρα πήγαινα για καφέ, τι ώρα τελείωνα!!!(Μαθήτρια γαρ)

Εγώ από την άλλη πολυάσχολο κορίτσι πάντα περιτριγυρισμένη από αγόρια(ω,ναι να το παινευτώ κάποτε φύσαγα τώρα φυσάνε τον καπνό πάνω μου για να μη με βλέπουν χαχαχααχ)και εκείνος σοβαρός,λιγομίλητος και πολύ κούκλος!!!!

Να μη σας τα πολυλογώ γνωριστήκαμε και μετά από 9 μέρες τα φτιάξαμε....

Μετά περάσανε 8 χρόνια που σπούδαζα και δούλευα και που μέναμε μαζί και τελικά στις 23/8/2008 παντρευτήκαμε...Στους 9 μήνες έμαθα πως είμαι έγκυος και στις 18/1/2010 αντικρίσαμε τον Μικρό μας Πρίγκιπα...

Αυτός τρελάθηκε με το τρόπο που κάπνιζα τα τσιγάρα μου( :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: )

και εγώ με τις ματάρες του.....

ΑΑΑ και φυσικά ήταν ο πρώτος άντρας που του την έπεσα!!!!!

στεγια 2 μερες διαφορα τα παιδακια μας.που γεννησες?εγω στο μητερα!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...