Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

χαχα λορεττα δεν θα σχολιασω τιποτα .και τη θες να πεις για την ηλικια ?

1)σε πιστευω νομιζεις?

2)τη δουλεια εχω εγω με εσενα κι εγω στα 23 ειμαι:mrgreen:

λοιπον την επομενη φορα που θα δεις την ελενη να της διξεις ταυτοτητα

ηλικια ,υψος κτλ.

μαρινακι για πες για τον παιδικο πως ηταν σημερα η γερμανιδουλα?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον να σας πω,εν συντομια.....!

γνωρισα τον αντρα μου οταν ηρθε να μας βαλει ενα aircondition στο μαγαζι που ειχα με τη μανα μου.εκεινος σε μερικες μερες θα παντρευοταν.

εννοειται οτι οταν με ειδε ακυρωσε το γαμο και τρεχαμε αγκαλιασμενοι στις ερημικες παραλιες!!!!!!!!!!πλακιτσα!

μετα απο 4 μηνες χωρισε.ενω ειναι πολυ κοινωνικο ατομο εμενα ουτε καλημερα!τεσπα οταν μια μερα την ειπε τη ριμαδα τη καλημερα αρχισαμε και μιλαγαμε.σα παιδια και μεις τα φτιαξαμε και στις 4 μερες σχεσης μειναμε μαζι.2 μηνες μετα φυγαμε για το νησι του.ιουλιος ηταν.τα χριστουγγενα αρραβωνιαστηκαμε και θα παντρευομασταν μολις εβγαινε το διαζυγιο του τον αυγουστο.εγω εμεινα εγκυος 2 μηνες πριν το γαμο και λογω προβληματος στην εγκυμοσυνη το αναβαλαμε.5 μηνων εγκυος γυρισαμε πισω γιατι δεν αντεχα τη μανα του,χα!!!ηρθαμε εδω εψαχνε 2 μηνες δουλεια βρισκει δουλεια 16 ωρες τη μερα!εγω φουσκωνα μεχρι που γεννησα τον ιανουαριο λογο ολιγαμνιου.κανονικα φεβρουαριο.τραβηξαμε πολλα λογο κολικων(16 ωρες ξυπνιος ο μικρος!)δοντιων και λοιπα.ε μετα ξεκινησα και γω παλι τα ραντεβου τα απογευματα,και τωρα τον βαλαμε στο σταθμο μπας και κανω κανα ραντεβου και τα πρωινα.ουουουουφφφφφ αυτα.σειρα σας λοιπον!!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Ναι βρε Μαρία μόνο διάβασα γιατί για να γράψω δε μπορω..

Λορετάκι μην ακούς τίποτα πιστεύω πως σε λίγες μέρες μόλις μάθουν πως μια τόσο υπέροχη ύπαρξη τριγυρίζει στο φαρμακείο όλοι άρρωστοι θα δηλώνουν!!!

μπραβο στελιτσα πες της καμια καλη κουβεντα γιατι εμεις την φαγαμε:-D

λορεττα δεν πειραζει αμα παει ετσι θα σου στελνω εγω παραγγελιες.

μαρια κι εγω το διαβασα και φρικαρα δεν παμε καλα τα εχουμε χασει λιγο.

στελλα γιατι δεν μπορεις να γραψειςστο παρεντσ?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Μαρία έμεινα άφωνη!!!!

Μου αρέσουν πολύ οι ιστορίες αγάπης και ιδιαίτερα οι εξπρέσ!!!!

Κορίτσια με την ευκαιρία αυτή να πούμε και εμείς πως γνωριστήκαμε κτλ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Μανιταράκι έφαγα μπαν,δε ξέρω για πιο σχόλιο αλλά τα τελευταία μου τα έσβησαν....:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Τι λες ρε Μαρία όλα αυτά τα έκανε μια κοπέλα από το σταθμό? Τελείως ανεύθυνη μου φαίνεται!

Εμείς με το σταθμό αρκετά καλά σήμερα μόνο που δεν κατάφερε να την ταίσει αλλά εντάξει σιγά σιγά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι μου όταν γύρισε έφαγε?

Αχ μωρέ το κοπελούδι μας,θα φάει μωρέ βλέποντας τα υπόλοιπα να τρώνε...

cIhqp3.png

9knMp3.png

κοριτσαρες μου ηρθα και εγω.τι κανετε????μανιταρακι μου πολυ χαρηκα που μπηκες,καιρο ειχα να μαθω νεα σου!!!οσο για το θεμα τσιγαρου βαλτε με και εμενα μεσα.αυτη την στιγμη καπνιζω αφου εχω βαλει συζυγο και κορη για υπνο.να καλοσωρισω και το νεο μελος της παρεας:)

OjQkp2.png?B89kEt5q

Τι λες ρε Μαρία όλα αυτά τα έκανε μια κοπέλα από το σταθμό? Τελείως ανεύθυνη μου φαίνεται!

Εμείς με το σταθμό αρκετά καλά σήμερα μόνο που δεν κατάφερε να την ταίσει αλλά εντάξει σιγά σιγά!

ναι η κοπελα που ΕΧΕΙ το σταθμο!τωρα θα αλλαξει διευθυνση.η πλακα ειναι οτι φεροταν λες και ηταν το πιο φυσιολογικο πραγμα του κοσμου!

στεγια εμενα μου εστειλαν ειδοποιηση γιατι ειρωνευτηκα στο ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη για τα προφυλακτικα..!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

λοιπον εμεις γνωριστηκαμε καλοκαιρι του 2006συγκεκριμενα 17/8...στο χωριο μου που οντως τυχαια ειναι και δικο του χωριο....Τοσα χρονια πηγαιναμε και οι 2διακοπες εκει και ποτε δεν ειχαμε συναντηθει....Τελος παντων μια θεια μου και μια ξαδερφη μου που τον ξερανε τον καλεσανε μια μερα στη ταβερνα του χωριου οπου ειμασταν και εμεις και μου λεγανε να τον δεις τι ωραιος που ειναι κλπ κλπ...τον ειδα και εγω πρωτη φορα αλλα δεν μου εκανε την τρελη αισθηση οσο μιλουσαμε ομως και γνωριζομασταν καλυτερα τοτε κοριτσια μου εκανε ενα ΚΛΙΚ να με το συμπαθειο.....Ε μου ζητησε το τηλ και μετα βγηκαμε 2-3φορες εκει και μετα αυτος εφυγε για αθηνα και εγω για βολο....Αυτο το 'χωριστα'κρατησε για 6μηνες οπου πηγαινοερχομασταν και οι 2βολο-αθηνα......Ε τον γεναρη του 2007μου εκανε την προταση να παω να μεινω μονιμα μαζι του στην αθηνα...και μετα απο 1μηνα εμαθα οτι ειμαι εγκυος....καναμε πολιτικο το σεπτεμβρη του 07και τελη οκτωβρη γεννησα την κορουλα μας.....

:-D

Διαφημίσεις

ναι η κοπελα που ΕΧΕΙ το σταθμο!τωρα θα αλλαξει διευθυνση.η πλακα ειναι οτι φεροταν λες και ηταν το πιο φυσιολογικο πραγμα του κοσμου!

στεγια εμενα μου εστειλαν ειδοποιηση γιατι ειρωνευτηκα στο ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη για τα προφυλακτικα..!

Το είδα και μένα τελικά για απάντηση σε αυτό το θέμα με μπανάρανε.....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

cIhqp3.png

9knMp3.png

λοιπον εμεις γνωριστηκαμε καλοκαιρι του 2006συγκεκριμενα 17/8...στο χωριο μου που οντως τυχαια ειναι και δικο του χωριο....Τοσα χρονια πηγαιναμε και οι 2διακοπες εκει και ποτε δεν ειχαμε συναντηθει....Τελος παντων μια θεια μου και μια ξαδερφη μου που τον ξερανε τον καλεσανε μια μερα στη ταβερνα του χωριου οπου ειμασταν και εμεις και μου λεγανε να τον δεις τι ωραιος που ειναι κλπ κλπ...τον ειδα και εγω πρωτη φορα αλλα δεν μου εκανε την τρελη αισθηση οσο μιλουσαμε ομως και γνωριζομασταν καλυτερα τοτε κοριτσια μου εκανε ενα ΚΛΙΚ να με το συμπαθειο.....Ε μου ζητησε το τηλ και μετα βγηκαμε 2-3φορες εκει και μετα αυτος εφυγε για αθηνα και εγω για βολο....Αυτο το 'χωριστα'κρατησε για 6μηνες οπου πηγαινοερχομασταν και οι 2βολο-αθηνα......Ε τον γεναρη του 2007μου εκανε την προταση να παω να μεινω μονιμα μαζι του στην αθηνα...και μετα απο 1μηνα εμαθα οτι ειμαι εγκυος....καναμε πολιτικο το σεπτεμβρη του 07και τελη οκτωβρη γεννησα την κορουλα μας.....

γρηγορα γρηγορα και σεις,οχι γιατι εγω ειχα βαρεθει να ακουω τη λεξη βιαζεστε!!!!τελικα δεν ειμαι η μονη!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Αννια τέλεια και η δική σου ιστορία!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

γρηγορα γρηγορα και σεις,οχι γιατι εγω ειχα βαρεθει να ακουω τη λεξη βιαζεστε!!!!τελικα δεν ειμαι η μονη!

χαχαχα αμα σου και σε τι ηλικια εκει θα πεσεις ξερη

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...