Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

οταν ο διακομιστης δεν κοιματε:lol::lol::lol: και προλαβαινω και μπαινω αλλα οχι δεν το ειδα....το διαβασα μονο σαν επικεφαλιδα,θα παω να το δω...Λοιπον αρχιζει η ανακριση,ποσο χρονων εισαι που μενεις δουλευεις??εχεις χρονια παντρεμενη??:tongue::tongue:

ασε ξερω εισαι 23το θυμαμαι απο ενα θεμα που διαβασα:-D

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω καπνιζα αλλα το εκοψα στις εγκυμοσυνες και εκανα ενα τσιγαρο πριν 5-6μηνες....αλλα δεν το θελω μωρε ασε που θα βγαινω εξω στο ψοφοκρυο να καπνισω???μπρρρρρρρ

οταν ο διακομιστης δεν κοιματε:lol::lol::lol: και προλαβαινω και μπαινω αλλα οχι δεν το ειδα....το διαβασα μονο σαν επικεφαλιδα,θα παω να το δω...Λοιπον αρχιζει η ανακριση,ποσο χρονων εισαι που μενεις δουλευεις??εχεις χρονια παντρεμενη??:tongue::tongue:

ασε ξερω εισαι 23το θυμαμαι απο ενα θεμα που διαβασα:-D

ασε μη προσπαθησεις ο διακομιστης τα εχει παιξει σημερα!καλε μου το εβγαλε εξω τσιτσιδ το παιδι και αυτο εκλαιγε!ηθελε λεει να δει ποιος τρακαρε!!!ακουσον!!!μενω στον αλιμο,ειμαι κομμωτρια και παω σε σπιτια και εχω παντρευτει πολιτικα απο τον νοεμβριο του 10 και θρησευτικα 15 ιανουαριου του 11!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

Re συ μου θυμιζεις μια κομμωτρια κωσταντινα την λενε οποτε δεν εισαι εσυ,ειναι στο κομμωτηριο εδω της περιοχης....Καλα πολυ ανεγκεφαλη η κοπελα,ελπιζω να την ξ@χ@σ@ς ετσι?

α και γω καπνιζα αλλα οταν εμαθα οτι ημουν εγκυος το εκοψα μαχαιρι!!τη πρωτη μερα που σταματησα το θηλασμο εκανα μια τζουρα απο την αδερφη μου και κοντεψα να βγαλω ταντερα μου!!!αηδια!ασε ρε καλυτερα που λεφτα και για τσιγαρα μια περιουσια θες πια..

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Ρε κορίτσια όμως δε σας προλαβαίνω με τίποτα!

Όμορφη έξυπνη και μετριόρφων μήπως μήπως είσαι και λίιιιιγο γκαντέμω, άκου μόλις έφυγες πλάκωσε ο κόσμος?

μανιτάρι γιατί να παίρνω σειρά???? Όχι όχι ευχαριστώ λέμε!

Καλώς το κορίτσι μας το καινούριο! Ρε Μαρία δεν κατάλαβα ποιός ξεγύμνωσε το παιδί? Κι εγώ πολύ σπάνια μπαίνω στο άλλο πάρεντς!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

αννια το μονο που της ειπα ηταν το εξης

"ρε βαλε το παιδι μεσα μη κρυωσει" και μου ειπε..

"ηθελα να δω ποιος τρακαρε"

"και το παιδι γιατι ειναι γυμνο???"

"ε εκανε κακα του και θα τον αλλαζα"

και μετα οταν τον αλλαζε μου πεταει το θεικο

"βηχει πολυ σημερα και εχει καταροη,τα κακακια του βλεπεις ειναι πολυ μαλακα"

εμ βεβαια μωρη αμα το βγαζεις το παιδι γυμνο μεσα στο ψ....οκρυο λογικο ειναι να την αρπαξει!!!ελεος ρε παιδια μυαλο θελει???

της ειπα οτι αυριο δε θα τον παω.ξερω οτι στους παιδικους που ειναι τα παιδακια μαζι ολο και καποια γριποιωση θα κολλησεις αλλα μη το προκαλουμε κιολας!ειχε και 3-4 παιδακια και δεν ηθελα να κανω σκηνη

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Ήρθαααααααα ουουυυυυυυυυ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ρε κορίτσια όμως δε σας προλαβαίνω με τίποτα!

Όμορφη έξυπνη και μετριόρφων μήπως μήπως είσαι και λίιιιιγο γκαντέμω, άκου μόλις έφυγες πλάκωσε ο κόσμος?

μανιτάρι γιατί να παίρνω σειρά???? Όχι όχι ευχαριστώ λέμε!

Καλώς το κορίτσι μας το καινούριο! Ρε Μαρία δεν κατάλαβα ποιός ξεγύμνωσε το παιδί? Κι εγώ πολύ σπάνια μπαίνω στο άλλο πάρεντς!

η δασκαλα του η εξυπνη...

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Ναι βρε Μαρία μόνο διάβασα γιατί για να γράψω δε μπορω..

Λορετάκι μην ακούς τίποτα πιστεύω πως σε λίγες μέρες μόλις μάθουν πως μια τόσο υπέροχη ύπαρξη τριγυρίζει στο φαρμακείο όλοι άρρωστοι θα δηλώνουν!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...