Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λορετάκι 13 μήνες είναι αυτοί από μόνο του είναι υπέροχο! Άντε και στο επόμενο τώρα, αφού πάρεις την άδεια του εργοδότη σου!

Για τη συνάντηση δε λέω τίποτα, γιατί η αλήθεια είναι μου πέφτει τελείως ανάποδα ειδικά τώρα που δε λειτουργεί όλο το τμήμα του ηλεκτρικού, αλλά θα το παλέψω!

Γεια σου Μανιταράκι που ζούλεψες την Κέλη μας και έτοιμο το έχεις το 4ο! :)

Χαρά υπομονή με τα ξυπνήματα φάση θα είναι και εύχομαι να περάσει γρήγορα.

mGKop3.png60Jvp3.png

κοριτσια καλησπερα!ειπα και γω να μπω στη παρεα σας αν και δε ξερω που πανε τα τεσσερα εδω μεσα,περισσοτερο με το παρεντς ασχολουμε.ισως καποιες με ξερετε ως maria-giannis.βαλτε με λιγο στο κλιμα τι συζητατε??

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Ηρθα και εγω καλησπερα κοριτσια, μαρινα καλως μας ηρθες,σημερα ειχα πολυ τρεχαλα με τον μικρο και πολυ γκρινια επισης.....αφηστε που εκανε 5φορες κακα οποτε μαλλον μου ετοιμαζει κανενα δοντι....σημερα εκανα σπανακορυζο και πριν απο λιγο μια μηλοπιτα....Ειχα μια αλλη συνταγη πολυ ωραια αλλα την εχασα και τωρα εκανα μια της αργυρως δεν με ξετρελαινει ομως....

:-D

Διαφημίσεις

Λορετάκι όντως ν δεν βρεθούν εσύ θα την πληρώσεις...κλάψ....

Εμένα μου τραβάει την μπλούζα για ζιζί!!!!

Μαρινάκι κάνε μια προσπάθεια να πας στη συνάντηση!!!

Καλώς την Μαρία....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

κοριτσια καλησπερα!ειπα και γω να μπω στη παρεα σας αν και δε ξερω που πανε τα τεσσερα εδω μεσα,περισσοτερο με το παρεντς ασχολουμε.ισως καποιες με ξερετε ως maria-giannis.βαλτε με λιγο στο κλιμα τι συζητατε??

Χαχα εγω σε ξερω....ειδα ποσο ειναι ο μικρος σου και ηθελα να σου κανω προσκληση αλλα ντρεπομουν:mrgreen:...Πες τα μας ολα ποτε γεννησες ποσο ειναι τωρα που γεννησες μιλατε/??περπατατε???:D:D

Αννια καλωσόρισε την Μαρία και αν έχεις αντοχές επιστρέφω μόλις τον κοιμίσω.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

εδω συζηταμε τα παντα,την αναπτυξη των παιδιων γενικα ολα τα κατορθωματα τους,και γενικα συζηταμε απο ολα.....Καλως μας ηρθες λοιπον:-D

καλως το κοριτσι.το εχει η μοιρα μας να συναντιομαστε αυτες τις μερες,και το λεω αυτο γιατι ειχα να γραψω στο αλλο παρεντς απο τοτε που εφυγαν τα καφε.:-D:-D

ελενη .....................γυρνα καλε που πας?

μαρινακι αντε να περνεις κι εσυ σειρα ..για πες πως ηταν η μικρη σημερα στο σταθμο?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

γεια σου μαρια! Θα μπεις αμεσως στο κλιμα! Ειμαστε ολιγον τρελομαμαδες που εχουμε γινει φιλες τελικα! Εγω ειμαι η πιο ομορφη (μιλησε κανεις?) η πιο μικρη (εβηξε κανεις?) κ η πιο τσαχπινα! Αννια, κ μενα εκανε πολλα κακακια σημερα! Πως συνδεονται με τα δοντια?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλως σας βρηκα λοιπον!μανιταρι οντως το εχει η μοιρα μας!!!λοιπον εμεις τωρα ειμαστε 13 μηνων και κατι ημερων,εχουμε αρχισει κουτσα στραβα το περπατημα αλλα παμε λιγο σα τη μεθυσμενη πολιτεια!!δε μιλαμε ακομα ελεγε κατι μαμαμαμα μπαμπαμπαμπα και ναι αλλα μονο το ναι μας εχει μεινει και αυτο μονο σε μια συγκεκριμενη ερωτηση:γιαννη την αγαπας τη μαμα?ΝΑΙ!!οχι παντα βεβαια!ειδατε το ποστ μου στο παρεντς που μου το ξεβρακωσε το παιδι μεστο κρυο η δασκαλα???γκρρρρρρρ:evil:

mitt barn är mitt liv

16-01-10

γεια σου μαρια! Θα μπεις αμεσως στο κλιμα! Ειμαστε ολιγον τρελομαμαδες που εχουμε γινει φιλες τελικα! Εγω ειμαι η πιο ομορφη (μιλησε κανεις?) η πιο μικρη (εβηξε κανεις?) κ η πιο τσαχπινα! Αννια, κ μενα εκανε πολλα κακακια σημερα! Πως συνδεονται με τα δοντια?

ααα lorreta θα σε μαλωσω!!!!δε ξερω για το πιο μικρη αλλα το πιο ομορφηηηηη:-D:grin: ε δε χωρα αμφιβολια οτι ειμαι τελεια!!!!!ωραια περνατε εδω μεσα!!!ποσο εισαι?εγω ειμαι 23..

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...