Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Χριστινακι μου τι ωρα ειναι το καλεσμα;;Αν το κανονιζαμε για το απογευματακι κατα τις πεντε με εξι θα σε βολευε;Μακαρι να σας βολεψει ολες να ρθειτε...:)

Το Ρηνουλι που με πηρε σημερα τηλ μου ελεγε για το καινουριο το mall....θα σας βολευε αραγε;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελένη μου κατά τις2.00-2.30 θα πάμε!! Το θέμα είναι ότι εγώ μένω στην άλλη άκρη (σχεδόν) της πόλης και θα κάνω καμιά ώρα να έρθω και να γυρίσω γι'αυτό δεν ξερω κατά ποσο θα προλάβω αλλά θέλω πολύ αυτή τη φορα να σας δω και θα το προσπαθήσω!!

Αλλά βρε κορίτσια αγχώνομαι λίγο για το mall τώρα με την έξαρση της γρίπης...δεν ξέρω... και εγώ έχω διάφορες δουλειές και δεν πηγαίνω αυτές τις μέρες όσο μπορώ σε τόσο κλειστούς χώρους γιατί γίνεται χαμός...ο μισός κόσμος είναι άρρωστος!!

PCqNp2.png

Εσυ που λες Χριστινα μου δηλαδη;;Πειτε ιδεες ρε παιδια!!Εγω εκτος του οτι θα μεινουμε Γλυφαδα δε ξερω ντιπ τιποτα αλλο....

Αν βρισκομασταν κατα τις δωδεκα θα σε βολευε καλυτερα δηλαδη Χριστινα;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Βρε ελενάκο μου το θέμα είναι ότι εγώ από αυτές τις περιοχές δεν έχω ιδέα γι'αυτο περιμένω να κάνουν την εμφάνισή τους οι άλλες τσούπρες που είναι εκεί κοντά και να προτείνουν!!! Βεβαια αν όλες είναι ok για το καινούργιο mall θα δω τι θα κάνω..μπορεί να μην έρθω με τη μικρή αλλά μόνη μου! (βασικά δεν ξέρω και πυ είναι το mall αλλά θα το ψάξω)..χαχαχαχ όπως βλέπεις το ίδιο άσχετες είμαστε και ας μένω εδώ!! :-D:grin: Καλά και εσείς για μία μέρα θα έρθετε μόνο;;;; Ρομαντικό γουκέντ με τον αντρούλη σου εεεεε;;;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

ωρες προσπαθω να μπω και τιποτα τα νευρα μου με αυτο το διακομιστη ολο απασχολημενος ειναι ουτε στο αλλο μπορουσα να μπω φυσικα μια βδομαδα τωρα αυτο γινετε Σ Υ Ν Ε Χ Ε Ι Α

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Ντολτσε Βιτα Χριστινακι μου!!!

Λοιπον χαρα δε καταλαβα....θες πιο νωρις;;;;Αμα συννεοηθουμε ποτε...να με....αφοδευσετε..:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ααα Χαρά να σου πω ότι το φόρεμα που έβαλες ήταν θεικόοο!!! Αλλά οντως πολύ τολμηρό..δηλαδή βάλε κάτι λέμεε... χααχαχ αλλά ήταν πολύ ωραίο και ΤΕΛΕΙΟ χρώμα!! Θα σου πηγαίνει φοβερά!!

PCqNp2.png

Ααααααααα Χαρααα κι εμενα μου αρεσε το φορεμα....αλλα....για τα καλλιστεια μαρη!!Οχι για την εκκλησια!!χαχαχαχαχαχαχαχ

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω ρε κοριτσακια οπως ειπα σκεφτομαι να το ραψω οποτε καποιες αλλαγες τις ειχα στο μυαλο αλλα επειδη εχω γινει και κορμαρα σκεφτομαι οτι θα ηταν πολυ ωραιο (δε πιστευω να γελασε κανεις με το κορμαρα?????

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

οχι αλλα αν ηταν 4 ασπουμε θα με βολευε καλυτερα για να μη τρεχω γιατι μπορει να σχολασει και εξι μην ειμαι με τη ψυχη στο στομα θελει και ωρα να ερθω οπου και να παμε

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Λοιπον,κανονιστε μια ωρα που να σα βολευει ολες,και πειτε μου εγω θα ειμαι οκ οποτε και να μου πειτε ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...