Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές!!! Από του χρόνου θα κόβω χρόνια!! :-)

Στέγια μου και εσείς να τα εκατοστήσετε και να είστε πάντα τόσο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι όσο τώρα!!! Καλό κουράγιο στην...σημερινή επίσκεψη!! :wink:

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεεεεεεεεερααααααααα!!!Χρονια σου πολλα χριστινα μου για χτες!!!Να εισαι πολυχρονη και να σε χαιρεται ο αντρας και η κορουλα σου!Παντα γερη και ευτυχισμενη!!!!Καλε....τι ησυχια ηταν αυτη το σουκου;Το ριξατε στις βολτες ολες ετσι;Εμεις παντως αυτο καναμε!Δε βαλαμε κ@λο κατω!!!Μεχρι και στα χοντος πηγαμε το σαββατο το πρωι ολοι μαζι και ηταν υπεροχα!!!Βγηκαμε και με τον αντρουλη μου μονοι μας πηγαμε σε κατι φιλους και ηταν τελεια ειχαμε καιρο να το κανουμε!!Το μονο μελανο σημειο ειναι που εμαθα οτι ο αντρας μου την αλλη εβδομ θα φυγει τρεις μερες στο εξωτερικο...και εκεινες τις μερες θα λειπει και η μανα μου....και φοβαμαι να μη μου κουβαληθει η πεθερα μου..πραγματικα δε θα το αντεξω........Τι να κανω ρε παιδια;;;Δε θελω να μου κατσικωθει..και δε θα την αφησω βεβαια!Αχ....εχω και δυο γιους....και γω πεθερα θα γινω...και φοβαμαι οτι ολα αυτα θα τα βρω μπροστα μου.....Τεσπα.....σας ζαλισα πρωι πρωι!Φιλακιαααααααααααααααα!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Kαλημερούδιααα!! Ευχαριστώ πολύ ελενάκι μου!!

Γιατι καλέ να σου έρθει η πεθερά;; Δεν το καταλαβαίνω.. Αν δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με τα δύο παιδάκια και θέλεεις βοήθεια ok, αλλά διαφορετικά γιατί να το θεωρεί δεδομένο ότι επειδή θα φύγει ο άντρας σου πρέπει να έρθει αυτή;;

PCqNp2.png

Kαλημερούδιααα!! Ευχαριστώ πολύ ελενάκι μου!!

Γιατι καλέ να σου έρθει η πεθερά;; Δεν το καταλαβαίνω.. Αν δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με τα δύο παιδάκια και θέλεεις βοήθεια ok, αλλά διαφορετικά γιατί να το θεωρεί δεδομένο ότι επειδή θα φύγει ο άντρας σου πρέπει να έρθει αυτή;;

Eπειδη θα λειπει η μανα μου!!Αλλα αστην να νομιζει ο,τι θελει!!!Μασαω εγω βρε;;;;;:lol::lol::lol::lol::lol:Τι κανετε χριστινα μου;Πως περασατε χτες;;Για πες!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Και τι έγινε καλέ που θα λείπει η μαμά σου;; Αχχ... εγώ ελενάκι δεν μπορώ καθόλου.. μ'αρέσει να είμαι μόνη μου σπίτι και μην σου πω ότι εγώ ούτε τη μαμά μου δεν θα ήθελα!! Και εμένα είχε φύγει ο καλός μου για επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό 1 εβδομάδα πριν γεννήσω... και με έπρηξε η μαμά μου να έρθει να μείνει μαζί μου... δεν ήθελα με τίποτα όμως!! (δεν ήρθε τελικά!!)

Εχθές βγήκαμε μια βολτούλα οικογενειακώς και ήπιαμε ένα γρήγορο (πολύ γρήγορο) καφεδάκι!! Θα λέγαμε και σε κάτι φίλους το βράδυ αλλά τελικά νοιώθαμε τόσο κομμάτια που το αφήσαμε!! Από του χρόνου θα τα γιορτάσω πάλι δεόντως όμως!! Έλεγα βέβαια στον άντρα μου ότι του χρόνου τα 34 μου θέλω να τα γιορτάσω σε μια παραλία στις Μαλδίβες!!:D:D:D:D

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Περσι και προπερσι που χρειαστηκε να φυγει παλι εξωτερικο,πηγα και εμεινα στη μανουλα μου μαζι με τον μεγαλο! και ξεκουραστηκα και βγηκα αρκετα και μπορεσα να δω τις φιλες μου που ειχα καιρο!Τωρα και η μανα μου να ηταν εδω δεν θα πηγαινα φυσικα γιατι το μωρακι μου ειναι μικρο ακομα!Θα της ελεγα ομως να μεινει μαζι μου για να εχω μια βοηθεια με τα παιδια και...για να μπορεσω να κανω και καμια βολτα παραπανω!

Μαλδιβες ακουω για του χρονου....κοιτα μην εισαι τιποτα εγκυος παλι και σε βλεπω αντι για μαλβιδες σε κανα μαιευτηριο!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

αα ναιιι ΚΑΛΟΟΟ ΜΗΝΑΑΑ!!!! Άντε να μπαίνει η άνοιξη σιγά σιγαααα!!!

Χαχχααχαχ για μαιευτήριο το αποκλείωω.. και να θέλω μου το έχει απαγορέψει η γιατρός.. νωρίτερα λέει από το χρόνο να μην μείνω έγγυος!!:rolleyes::rolleyes: Μπορεί όμως να κάτσεί τίποτα στις..Μαλδίβες!!

Εσένα ο μικρούλης σου κάθεται αρκετή ώρα μόνος του σε καρότσι, ρηλάξ κλπ;; Εμένα σα να βαριέται γρήγορα... θέλει όλο εναλλαγές.. να δω πως θα την διασκεδάζω σε λίγο καιρό....

PCqNp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια....

εγώ θα προτιμούσα να παιδεύτώ με το παιδί παρά να έχω την πεθερά μου...χιχι...

γιατί δε τις θέλουμε όμως??? περίεργο δεν είναι? εγώ λέω πως αυτές φταίνε...

αρχισα δειλά δειλα γυμναστική σήμερα. Με ώθησε η μαμά μου... φυσικά είναι και αυτή εδώ γιατί με τον μικρό δε μπορώ ούτε τουαλέτα να πάω...εσείς το παθαίνετε αυτό? θέλει συνέχεια κάποιον κοντά του....αλλιώς γκρινιάζει. Μήπως έχει κακομάθει?

Εκανα λίγο στεπ (πολύ λίγο γιατί ψόφησα) και λίγα βαράκια για τα χέρια. Κοιλιακούς πιο μετά λόγω τομής.

αντε να δούμε.

Πάντως σήμερα λέω να πάω να πάρω κανένα ρούχο γιατί αν περιμένω να μου μπουν τα δικά μου θα κυκλοφορώ με ενα κολάν μόνο...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Εσένα ο μικρούλης σου κάθεται αρκετή ώρα μόνος του σε καρότσι, ρηλάξ κλπ;; Εμένα σα να βαριέται γρήγορα... θέλει όλο εναλλαγές.. να δω πως θα την διασκεδάζω σε λίγο καιρό....

χριστινάκι το ίδιο και ο δικός μου... και μέσα στην μέρα πια δεν κοιμάται σχεδόν καθόλου....γκκρρρρ:?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια....

εγώ θα προτιμούσα να παιδεύτώ με το παιδί παρά να έχω την πεθερά μου...χιχι...

γιατί δε τις θέλουμε όμως??? περίεργο δεν είναι? εγώ λέω πως αυτές φταίνε...

.

Καλημερα Λορετα!!!Καλο μηνα και σε σενα κοπελα μου!!!Και εγω οτ ιδιο ακριβως προτιμω!!!Τωρα οσο το γιατι δε τις θελουμε...και εγω πιστευω οτι αυτες φταινε...για να δουμε ομως τι θα λεμε σε λιγα χρονια για τις δικες μας νυφες...και τι θα λενε αυτες για μας...(βεβαιαως βεβαιως!!)

Καλη αρχη με το γυμναστηριο!!!!!!ζηλευωωωκι εγω θελω!!Λορετα σε ποια περιοχη μενεις κοριτσι μου;

rssOp2.pngDiP1p2.png

χριστινάκι το ίδιο και ο δικός μου... και μέσα στην μέρα πια δεν κοιμάται σχεδόν καθόλου....γκκρρρρ:?

Αχ ρε παιδια...εμενα ο καημενος καθεται....σε σημειο που τον ξεχναω...το καλο μου το μωρακι.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλημεριζω τις ομορφες μανουλες!!!

τι μου κανετε κοριτσια μου καλο μηνα κι ολας.

εμεις μια χαρα παμε και εμενα ο καημενος ησυχος ειναι δοξα το θεο. εγω παλι δεν ειμαι καλα που τρεχω και δε φτανω ψαχνω για σπιτι και εχω και τις ετοιμασιες του γαμου οποτε καταλαβαινετε και τα πρωινα κουβαλαω και το μωρο οπου παω γιατι δεν εχω κανεναν.. ουφ πολυ τρεξιμο δεν αντεχωωωωωωωωωωω.. πηγα και σαββατοκυριακο εκδρομη στην ευβοια πολυ ωραια περασαμε και ευτυχως ειχε και ωραιο καιρο

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλημερα Λορετα!!!Καλο μηνα και σε σενα κοπελα μου!!!Και εγω οτ ιδιο ακριβως προτιμω!!!Τωρα οσο το γιατι δε τις θελουμε...και εγω πιστευω οτι αυτες φταινε...για να δουμε ομως τι θα λεμε σε λιγα χρονια για τις δικες μας νυφες...και τι θα λενε αυτες για μας...(βεβαιαως βεβαιως!!)

Καλη αρχη με το γυμναστηριο!!!!!!ζηλευωωωκι εγω θελω!!Λορετα σε ποια περιοχη μενεις κοριτσι μου;

Ελενάκι γιατι δεν κάνεις λίγη γυμναστική στο σπίτι??? και γω σπίτι κάνω.

Μένω Β. Γεωργίου... κοντά στο καινούριο δημαρχείο.

Εσύ?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...