Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας όμορφες!!!! Τι μου κάνετε?

Διάβασα τα νέα σας, φωτογραφίες η αλήθεια είναι δεν πρόλαβα να δω, αλλά δε θυμάμαι και πολλά!

Καλή αρχή στην Πρίνση μας για τη δουλειά!!! Πιστεύω ότι ακόμα και να δυσκολευτείς λίγο στην αρχή γενικά θα σου κάνει καλό!

Πολύ θετική σκέψη για την αδερφούλα σου Ελένη μου! Περιμένουμε μια τεράστια χοριακή σε λίγες μέρες!

Τα δικά μου νέα! Περάσαμε τέλεια στο Λονδίνο, πολύ πιο ωραίο από ότι το περίμενα, γελλάσαμε πάρα πολύ, ευχαριστήθηκα τις φιλενάδες μου σα να ήμαστε φοιτητριούλες, περπατήσαμε πολλά χιλιόμετρα, είδαμε υπέροχα κτίρια και μουσεία γενικά ήταν πολύ γεμάτες μέρες! Επιστρέφοντας βέβαια μου είπε ο καλός μου ότι ο Γώργος που είχε να κάνει πυρετό από Νοέμβρη μου το φύλαγε για αυτό το Σκ και έφτασε μέχρι 39.2, ο Χ. όμως δε μου είπε τίποτα για να μη με στενοχωρήσει! Τέσπα σήμερα είναι απύρετος αλλά τον κράτησα σπίτι, βήχα έχει βέβαια ακόμα! Η μικρή έμεινε 2 ώρες στο σταθμό η δασκάλα λέει ότι τα πάει πολύ καλά, ειδικά όταν τους βάζουν τραγούδια το έχει η τσιφτεντελού άρχισε τα παλαμάκια! 5 κουταλιές όμως έφαγε μόνο, αλλά οκ ήταν και 1η μέρα που την άφησα εκεί για φαγητό! Δουλειά δεν πήγα χτύπησα 1 εβδομάδα άδεια για την προσαρμογή της μικρής και βλέπουμε! Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα τα πούμε κι από κοντά!

Φιλάκια και τα ξαναλέμε! :*

mGKop3.png60Jvp3.png

καλως το κοριτσι απο τας λονδινα μπραβο κουκλουτσα που περασατε υπεροχα κανονισε και εσυ να ερθεις στη συναντηση με το ελενακι

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ στο αλμπουμ μου εβαλα κι αλλες φωτο απο το σπιτι επισης εβαλα ενα φορεμα που σκεφτομαιο να παρω για το γαμο του κουνιαδου μου αμα μπορειτε δειτε το να μου πειτε τη γνωμη σασ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Γειά σας.....

Τι μου κάνετε?

Μαρινάκι μου καλωσόρισες,χαίρομαι που τα περάσατε υπέροχα...

Μου φαίνεται ο Γιώργος τον πυρετό τον έκανε γιατί του έλειπες..

Το Μαριελενάκι μας μια χαρά στο παιδικό εεε?

Πολλά φιλάκια...

Ελενάκι με χαρά να σε υποδεχτούν τα κοριτσάκια μας....

Και φυσικά σου ευχόμαστε μέσα από την ψυχή μας σε 9 μήνες θεία!!!!

Δε θυμάμαι τίποτα άλλο!!!

Πολλά φιλάκια σε όλες τις εξαφανισμένες...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!

Μαρινάκι μπράβο που πέρασες όμορφα! Χαίρομαι πολυ. Σε σκεφτόμουν! Καλά έκανες και πήρες άδεια από τη δουλειά...Τώρα θα προσαρμοστείτε πιο εύκολα!

Χαρά πολύ εξωτικό το φόρεμα! Να σου πω την αλήθεια το βρίσκω λίγο υπερβολικό!

Όμως αν σ'αρεσει...

Εμείς γυρίσαμε από τον παιδίατρο όπου πάλι δεν κάναμε το μαντου...γκρρρρρρ ο παιδίατρος μας καλός αλλά στον κόσμο του. Ξεχνάει να πάει να πάρει το εμβόλιο ρε παιδιά...Ελεος!!!

Βάλαμε αρκετό βάρος (εχει αρχίσει και τρώει πολυ ο μικρός) και ένα πόντο μόνο στο ύψος!! κλαααψψψψ

Είμαστε 10.300 κιλά και 76 πόντους...

Όμως μας βρήκε πολυ καλούς και στο περπάτημα σουπερ!!!

Πήγα και τον δερματολόγο και του είπα οτι τα σημάδια δεν έφυγαν και μου έδωσε ενα υγρό να βάζω...αντε να δουμε...Μου λέει να το ξανακάνουμε αλλά για τώρα δε το βλέπω...μετά το καλοκαίρι...αχ τι τραβάμε για την ομορφάδα μας...

τι κάνετε οι υπόλοιπες;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ηρθα κι εγω.μα΄΄ον εδω ειμουν ομως δεν ειμουν και στα καλα μου ,θα σας τα πω.

πρωτα ομως να ευχηθω στην αδελφουλα σου ελενακι να νιωσει γρηγορα το θαυμα στην κοιλιτσα της .η μηπως να πω τα θαυματα?

μαρινακι μου τη καλα που εκανες μπραβο σου ζηλευωωωωωω και μια που λεω ζηλευω ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ

ακυρωσε το και ελα κατα της 10 του μαρτη.

τις φωτο δεν τις ειδα ομως θα τις δω σε λιγο :)εγω δεν σας βαζω απο αυτο το σπιτι εμμμμμ μαλλον σταυλο ομως τωρα που θα παω σπιτακι μου θα τραβηξω μερικες φωτο.( μολις πατησω το ποδι μου πειραια πριν μπουκαρουν τα μικρα )στελιτσα ειρηνη εσεις ολα καλα?

izE6p2.png?S6UQkQqM

λοιπον τα δικα μας .

και οι 2 μου γιοι εχουν αποσπομενους ορχεις τους ειχα παει σε παιδοχειρουργο και μου ειχε πει να περιμενω μεχρι να πανε 5 και μετα θα δουμε περιπου 2 φορες το χρονο τους εβλεπε και η παιδιατρος και προχθες μου λεει θελω να δει τον μανωλη παιδοχειρουργος.λοιπον τη ηταν να μου το πει φρικαρα χειμμαρος οι αποριες και η ενοχες του τυπου γιατι να μου το πει?και γιατι δεν τον πηγα και σε αλλο γιατρο?και μηπως τωρα ειναι αργα και του καταστρεψα τον ορχει?κτλ κτλ κτλ.τελικα σημερα πηγα σε 1 πιδοχειρουργο εδω και μου ειπε οτι ο γιωργος ειναι εντελος καλα και να μην ξανα ασχολιθω (πραγμα που το περιμενα )και ο μανωλης εχει 1 προβληματακι ομως μαλλον δεν ειναι κατι .καναμε ενα υπερηχο εδω και βγηκε οκ ομως θα ερθω να κανω ακομα εναν στην ευρωκληνικη για να ειμαι σιγουρη γιατι αυτος που ειναι εδω ειναι αμφιβολου τυπου.αυτα τουλαχιστον δεν του εχω κανει ζημια.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

αυτο το αποσπομενος τι ειναι??και πως το καταλαβατε??ηταν απο νεογεννητο?

ναι απο το νοσοκομειο μας το ειπαν ,ο ενας ορχεις δεν ειναι παντα κατω ,παει πανω κατω και αμα ειναι πολλες ωρες πανω χαλαει και δημιουργει απο ανικανοτητα μεχρι και καρκινο πτου μακρυα απο εδω.

μολις ειδα το σπιτι σου τελειο ειναι και εισα και νοικοκυρα ολα μαζεμενα μπραβο βρε αννια .

izE6p2.png?S6UQkQqM

πω πω βρε μανιταρακι μου,περαστικα να ειναι κοπελα μου..ΠΩ πω και αυτα τα αγορακια τι τραβανε........

σε ευχαρσιτω για το κοπλιμαν,,συγκατοικω με τον προκοπη χαχαχαχα

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...