Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαζευουνε χαρτια απο τυπογραφια και γενικα απ οπου μπορουν να μαζεψουν ποσοτητες φυσικα παραδειγμα εχουν πελατες απο τους οποιους περνουν τα χαρτια οπως η nike.το ιασω, μεγαλα τυπογραφια που τυπωνουν περιοδικα οπως vogue κλπ τα ξεχωρισουν σε ασπρα και σκουρα τα κανουν μπαλες και τα πηγαινουν σε χαρτοποιειες

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

aaaaa λοιπον θα μπεις εδω imageshack και θα επιλεξεις σε τι μεγεθος θελεις....και μετα θα της κανεις αποθηκευση στον υπολογιστη σου και θα της περασεις εδω

:-D

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Χαιρομαι πολυ που (απ΄οτι φαινεται τουλαχιστον) θα μαστε πολλες στη συναντησηηηη!!!!

Λοιπον ξαναλεω εμεις θα μενουμε Γλυφαδααααα!Εμενα προσωπικως με βολευει Σαββατο(αφου Παρασκευη βραδυ θα ρθουμε και Κυριακη θα φυγουμε) καποια στιγμη οποια θελετα μετα τις 12-13.00 ομως γιατι ειπαμε θα ειμαστε και ξενυχτηδες :)(ξερετε αλλωστε τι γνωστο πουρειντζερ ειμαι :) :) :) )

Πειτε που και ποτε εσεις που κατεχετε για να το πω στον αντρα μου νωρις να μη μου λεει σουξουμουξου ...μανταλακια :)

Μαρινακι μου!!!Καλη αρχη κοριτσακι μου στη δουλιτσα σου!Καλη προσαρμογη σε σενα και στη Μαριαλενα σου!!!!Ελπιζω να περασες τελεια στο Λονδινο.....και να μου τα πεις απο κοντα ;)

Ζηλευει κανεις;;;;Λορεεεεετααααααααα :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!εδω εχει παλιοκαιρο και προβλεπεται να καθομαστε μεσα:cry:ευτυχως εχτες πηγαμε βολτιτσα!!!αννια μου εχτες μπηκα για να γραψω αλλα τσουπ με πηραν στο σκαιπ τηλ και ετσι μονο με την συνδεση εμεινα!χαρα το σπιτι σου ειναι παρα πολυ ωραιο.οι κουρτινες σου ειναι φανταστικες!!!μαρινακι καλη αρχη για σημερα κ περιμενουμε νεα σου!!!πρινσι μου ευχαριστω για το κομεντ που εγραψες:Pελενη και λορεττα μονη μου θα πιω το καφε μου ε????

OjQkp2.png?B89kEt5q

εχουν μοναδες με ανακυκλωση χαρτιου

σκεφτομαι μηπως μου λειπει το μπεμπακι μου και στεναχωριεμαι εδψ παω σε καμια δουλεια που δε μπορω να το εχω μαζι μου και τον αφηνω 1-2 ωρες στη πεθερα μου και τρελενομαι

και εγω την μικρη σκεφτομαι γιατι κατα πιθανοτητα ανοιξη-καλοκαιρι η μανα μου και η αδερφη μου θα δουλευουν και δεν υπαρχει ακομα περιπτωση να παει παιδικο.γενικα και σπιτι να κατσεις και σε δουλεια να πας εχει τα υπερ και τα κατα του.και μην ξεχναμε οτι δεν υπαρχουν τελειες δουλειες.ή θα ειναι βλακας το αφεντικο ή σπαστικοι οι συναδελφοι δυστυχως.εγω ειπα να εκμεταλλευτω το οτι ειμαι σπιτι και να βαλω εμπρος καμια ιδεα για δικη μου δουλεια σιγα σιγα.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...