Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω εχω να μαγειρεψω απο την Πεμπτη:oops::oops:αλλα εκανα αλλες δουλειες...Αυριο λεω να κανω ενα σπανακορυζο μην μου χαλασει και το σπανακι που εχω στο ψυγειο

:-D

Διαφημίσεις

καλε εδω ειμαι απλα ταυτοχρονα κοιταγα εφημεριδα εχω ξεσηκωθει λιγο που ολες ψαχνετε δουλεια και η αληθεια εχω αρχισει να βαριεμαι στο σπιτι ειπα να ριξω μια ματια δεν ειμαι και σιγουρη βεβαια φοβαμαι μηπως βαρεθω το μονο σιγουρο οτι το καλοκαιρι και να πιασω δουλεια θα σταματησω σιγα μη χανω τα μπανια μου τωρα που εχω διπλα τη θαλασσα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

δε ξερω δεν εχουν πει ακομα

ρε συ εγω θελω γιατι απο τη μια βαρεθηκα λιγο ολο στο σπιτι (που λεει ο λογος) απο την αλλη λεω καλα δεν ειμαι στο σπιτακι μου και ξυπναω οτι ωρα θελω οικονομικα δενε χω προβληματα αν το κανω θα το κανω ετσι για να περναει η ωρα αν και δε με βλεπω πολυ ζεστη με το θεμα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

και εμεις καλα ειμαστε οικονομικα(ακομα)...απλα θελω και εγω να βρω μια δουλεια πθο πολυ να ξεφευγω αλλα να εχω και εγω τα δικα μου χρηματα...Ο αντρας σου τι δουλεια κανει?

:-D

εχουν μοναδες με ανακυκλωση χαρτιου

σκεφτομαι μηπως μου λειπει το μπεμπακι μου και στεναχωριεμαι εδψ παω σε καμια δουλεια που δε μπορω να το εχω μαζι μου και τον αφηνω 1-2 ωρες στη πεθερα μου και τρελενομαι

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...