Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ηρθα,πηγαμε στη βαφτιση,μετα για καφε,μετα χτυπησαμε και κατι γυρονια...ακι ειμαι κομπλε!!!!Παλι διαιτα εκανα σημερα οπως καταλαβατε!

Πρινσι μου εγω δεν εχω το τηλ σου αλλα φανταζομαι πως τα κοριτσακια που το εχουν θα σου τηλ αλλιως...μαυρο φιδι που τις εφαγε!!!

Το Λορετακι μας εκανε yellow peeling γι αυτο ξεφλουδιζεται....της ειπα εγω να κανει αλλο χρωμα αλλααααααααααα αυτη επεμενε στο κιτρινο!!χιχι!Λορετακι μου τι εννοεις αλλεργικη αντιδραση;;;Μετα απο τοσες μερες;;;Μηπως ειναι φυσιολογικο;;Αυριο θα κατεβω οαεδ θες να κανουμε τιποτις;;

Που ειστε οι λοιπες;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον επειδη δε βλεπω.....παρσινο φως......παω καμια βολτα και τα λεμε ισως τα βραδυ!σμουτσ!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

λοιπον κανονιστε να συναντηθουμε με τρελοθεσαλλονικια τη συμπεθερα μου αντε περιμενω να ενημερωσετε που και ποτε αν ειναι σαββατο θα με βολευε παρα παρα πολυ

που ειστε οι υπολοιπες????

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Γεια σας και από μένα!

Πηγαμε σε παιδικό πάρτυ καρναβαλίστικο. Πήγαμε και μεις να βάλουμε τη στολή μας αλλά μας ήταν μικρή!!! κλαψ! Μα τι κατάσταση. Τελικά βάλαμε τζιν παντελόνι και πουκάμισο, το γιλέκο του cow boy όπως και καπέλο και φουλάρι και είμασταν μια χαρα... Το παρτυ ήταν σε παιδότοπο και γινόταν ΧΑΜΟΣ!

Λόγω δίαιτας δεν έφαγα τίποτα εκτός από λίγη τούρτα...:(

Αχ πρινσι μου έκανα πιλινγκ που είπε και η Ελενίτσα. Τα ματάκια μου είναι καλύτερα, έβαλα κολλύριο...

Ελενάκι πάρε με αύριο, μετά τις 12 θα είμαι σπίτι!

Αχ χαίρομαι που θα βρεθείτε, πλιζ βγάλτε φωτογραφίες..

Θέλω και γω γύρο αλλάααα κρατιέμαι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ο μικρός μου κοιμήθηκε στις 8, πριν λίγο ξύπνησε με κλάματα και ξανακοιμήθηκε, αχ, ήθελε την αγκαλιά της μάνας αχ και βαχ!!!! Ελπίζω να το πάει σερί, διαφορετικά θα γελάσομεν:(.

Κοριτσάκια καληνύχτα και καλή βδομάδα!!!!

Υ.Γ. Λορέτα μην αμησυχείς, μετά το ξελέπιασμα θα γίνεις θεά!!!!!!!

Διαφημίσεις

ουφ τελευταια κα καταιδερωμενη.....μολις εκανα μπανακι και ενα γενικο ρεκτιφιε απολεπιση ξυρισμα κρεμουλες κλπ κλπ....Χτες ο Αντωνης κοιμηθηκε στις 10ξυπνησε 2εφαγε και μετα στης 8....ε ενταξει μια φορα να ξυπναει δεν με πειραζει αντε μακαρι να φτιαξει το προγραμα του.....Βγαινω παω να ψησω τον συζυγο να παραγγειλουμε σουβλακια....:)

:-D

καλησπερα!!!τι κανετε?εμεις ημασταν σημερα σε γεννεθλια οπου ηταν μασκε βεβαια και ειχε πολυ πλακα...ο ευθυμιος ξεσαλωσε ηταν σε παιδοτοπο και ειχαμε τον ακαθιστο!!!

εσεις τι κανετε?αντε να κανονισουμε με την ελενη για το επομενο περιμενω και εγω ενημερωση...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

θα το κανονισουμε απο βδομαδα μαλλον....

οχι δεν πηγαμε σε αλλο γιατρο μπερδευτηκα και νομιζα οτι ηταν καθημερινη χθες θα του τηλ αυριο και ελπιζω να κλεισουμε συντομα ραντεβου...

ο παυλος τι κανει?εσυ?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

αααααααααα ωραια αγγιναρες θα κανω με λαχανικα διαφορα μεσα λεμονατο μπραβο ωραια ιδεα βεβαια θα φαω εγω και ο μπεμπης ο γιαννης δε τρωει αγγιναρες κλαψψψ καμια ιδεα για το περιεργο του σπιτιου????

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...